השתלת מח עצם ספור המעשה 1

אבועופר

New member
השתלת מח עצם ספור המעשה 1

כאשר עופר-אני אבועופר יגיע הוא יסביר לי מה זה בלוג ואולי אכתוב כזה הובטח לי שאתאשפז ביום רביעי(שלשום) ואילך,אך כמובן שביום רביעי עדיין לא התפנתה מיטה בשיבא ונאמר לי להמתין. גם ביום חמישי אתמול לא הוזמנתי לאשפוז ויותר מכך-ספור חדש-אי אפשר לקבוע התור בלי בדיקת מח עצם שעשיתי כבר לפני שבועיים בבלינסון ולשיבא אין תוצאה.בטכנלוגיה של ימינו להעביר תוצאה יקח חודשיים לכן קבלתי מכתבון משיבא ועמו נסעתי לבלינסון לקבל ביד את התוצאות,ואכן שם משום שיש פקידה בחו"ל ובאמת זאת הסיבה עדיין לא נכתב דו"ח הבדיקה ולכן לא הועבר לשיבא-התעקשתי שתוצאת הבדיקה תכתב מיד והיה ברור למי שהיה צריך לכתוב ולא כתב כי אני נחוש מאד בכונותי ואז נכתב המכתב והועבר לשיבא. הובטח לי בשיבא כי ביום א צפוי ביותר שאאושפז להשתלת מח עצם ואני מצפה לספר לכם את ספור המעשה ממש מתוך החדר. אסרטיביות ורצון לנצח הם מרכיב חשוב במלחמתו של כל אחד בסרטן,המכשלון המעכב שניתקלתי בו הוסר כמו שיוסרו כל האחרים ואנחנו כולנו ננצח. שבת שלום

שבת שלום ../images/Emo142.gif

אני חייבת לציין שאורך הרוח שלך הוא מדהים. איך יש לך סבלנות לעבור דרך כל הבירוקרטיה הזו ובסופו של דבר להשיג בדיוק מה שאתה צריך. אין ספק שאתה עשוי מהחומר ממנו עשויים מנצחים!! הלוואי וזה המעצור האחרון בדרך להשתלה ולהחלמה שלך!

למעלה