השתלת מח עצם = רצח

השתלת מח עצם = רצח

כנסו לבלוג שלי ותראו למה באמת גורמת השתלת מח עצם. עובדים על כולם ומספרים שזה הטיפול האידיאלי להצלת חיים. אני אומר לכם חברים, אל תמהרו להאמין, כל עניין ההשתלות פועל כמחקר נסיוני ויש איתו המון פאשלות. אנשים מתים מהטיפול הזה באכזריות שלא תיאמן !!!! אתם מוזמנים לראות מה קרה לאחי הקטן בגלל הטיפול המקולל הזה (הוא יכל להמשיך לחיות גם בלעדיו אבל שכנעו אותו בבית החולים לעשות בטענה שכדאי ושזה נועד להבטיח שהמחלה לא תחזור יותר). ועוד משהו - אם אתם חושבים שרק לאחי זה קרה אז יש לכם טעות חמורה - אני הייתי עד לעוד מקרים דומים וברגעים אלה ממש מושמדים אנשים נוספים בשם הטיפול האכזרי הזה. חבל על הדיבורים כנסו לבלוג :

ציפורלילה יקרה

היום ראיתי את התגובות. דבר אחד מצער אותי, אנשים שקוראים את מה שכתבתי מתמקדים בתפל ולא בעיקר. במקום להבין איזה מזל נפל בחלקם שניתן להם להבין על חשבון מישהו אחר כמה מסוכן הטיפול הזה הם מעדיפים לנתח את מצבי הנפשי וקובעים שהדברים נכתבו בהגזמה ומתוך כאב. הם למרבה הצער מפספסים ובגדול. אני את הכאב שלי אחווה כנראה עד סוף ימי אך לא משם בא המכתב הזה, המכתב שלי בא מן ההגיון הישר ומופנה אל האנשים שמעוניינים לשמוע את האמת ולא לרדוף אחרי הפנטזיות של הרופאים. אני מאוד מקווה שהצד הזה של המטבע ילקח בחשבון ושכל אחד שעומד לפני טיפול כזה יבדוק ויוודא שזה באמת המוצא האחרון שלו ושאין אפשרויות אחרות כי אם כן, עדיף שילכו על האפשרויות החלופיות (יש כאלה). בהצלחה לכולם ותודה לך ציפורלילה על כך שעזרת להעיר את האנשים מהתרדמת. ישר כוח

יש לכם זכות מלאה על החיים שלכם

כל מה שכתבתי בגדר המלצה בלבד. אני ראיתי לנכון להזהיר את כולם מפני האפשרות הסבירה ביותר של כישלון בטיפול וכתוצאה מכך מוות אכזרי ביותר. את שלי אני עשיתי, כעת נותרה בידכם האפשרות להחליט האם להפקיר את גופכם לטובת המדע או לחפש אלטרנטיבות (ויש) יותר בטוחות והרבה יותר מבטיחות. ועוד משהו - תשימו לב על מה אתם חותמים לפני ההשתלה ותתנו את דעתכם מדוע הטופס שאתם חותמים עליו זה שמבטיח טיפול כל כך "בדוק ומצויין" (לפי דברי הרופאים) צריך אישור של ועדת הלסינקי... (למי שלא יודע זו ועדה שמאשרת ניסויים בבני אדם) ! אמן שתהיו בריאים ושתשכילו לקבל החלטות נכונות. אסף

למעלה