האם זה הגיוני שהפנים התנפחו פי 3 כתוצאה מהסטרואידים 4 חודשים אחרי השלתה? ( מוצלחת) האם זה הגיוני שעדיין לא יכולים להוריד לי את המינון בגלל שיש חשש להשתל כנגד המאחסן? תודה
הם משפיעים על חילוף החומרים בגוף ומגבירים את הקצב , אבל הם גורמים לצבירת נוזלים
לכן הפנים הופכים למון פייס כלומר פנים עגולים כמו ירח
יש לפעמים תופעות של בעיות בקליטת השתל בגוף המאכסן והפתרון הוא הסטרואידים
האם אתה עדיין באישפוז? או כבר משוחרר בבית ? האם זו השתלה מתורם או השתלה עצמית ?
קודם כל אני בחורה ומצטערת שרק עכשיו אני עונה , אשתף אותך ואתכם במה שעבר עליי , התנפחתי בטירוף ואמרתי לכל הרופאים סביבי שזה לא הגיוני למרות שהספירות טפו טפו טובות , הסתבר שקבלתי קריש דם עקב הפיקליין שהורידו לי לפני 3 חודשים ;( והוא היה די גדול מהצוואר עד היד, מזל שלא עלה למח , בקיצור כמובן אשפזו אותי ורק היום שוחררתי עדיין נפוחה אבל הרבה פחות תודות למדללי דם ( זריקות בבטן שאני מקבלת פעמיים ביום) ... אז בנוסף לצרות שלי זה נפל עליי...ואני צעירה בת 37...תודה לאל שזו לא המחלה לפחות...ד״א קבלתי מתורם זר, לילה טוב ובריא לכולם
אז טיפלו בקריש הדם שלא יגיע למוח כלומר שאבו אותו מכלי הדם בצינטור ?
את מודעת למה שגורמים המדללים , שאסור לקבל מכה וכו'
ואל תתרגשי מטף הדם בבטן בגלל הזריקות ןתץזכרי להזריק לא באותו צד
כך שהחומר יגיע לגוך משני הצדדים , ומי מזריק לך ?
לא לא שאבו , גם אותי זה סקרן הם בדקו קודם כל אם יש לי בעיית קרישת דם גנטית ורק דרך הזריקות מדללים לי, עד היום האחים והאחיות במחלקה , וחזרתי לגור אצל ההורים כשגילו לי את המחלה, אז אמא שלי מזריקה לי מהיום, תאמיני לי אני כבר לא מתרגשת מכלום, כשגילו לי את המחלה הכל רץ כ״כ מהר...באותו היום אשפזו אותי, ויומיים אח׳כ התחלתי את הסדרות של הכימו שהסתכמו ב44 שקיות ( אני מהסופרות)) וכמעט חצי שנה הייתי מאושפזת רצוף...רק עכשיו מתחילה לעכל...