השתלת מח עצם.

השתלת מח עצם.

בטח שמתם לב לאחרונה על פירסומות שקוראות לאנשים לתת דם לבדיקות התאמה למח עצם. ידוע לי כי אפשר לתת בדיקות דם כאלה בקניונים,נדמה לי שהתאריך הוא היום, ויכול להיות שהוא תקף גם על יותר מיום אחד..כרגע אני מבררת את זה.. אני חושבת שאני מעוניינת לתרום במידה וזה יתאפשר לי מפאת גילי ובנוסף לכך שיהיו לי האמצעים להגיע למקום אשר בו תורמים. בתור אוהבי הטלנובלה "קשרי משפחה" אני מניחה שלחלקינו יש מודעות מסויימת לנושא,ועל חלקינו זה גם השפיע ברצון לתרום. אז..מה אתם חושבים?

alinali

New member
גם אצלי זה ככה..

בזכות קשרי משפחה נהייתי יותר פתוחה לכל הנושא של ההתרמות של דם וכאלה.. פתאום אני מבינה עד כמה שאני יכולה לעזור..הרי זה דבר שהגוף מייצר את זה גם ככה..וזה יכול להציל חיים, המטרה אכן מקודשת.. אני הייתי רוצה לתרום, אבל אני לא יכולה..כי אני צעירה מדי..אני ביום רביעי הבא בת 16..אז מן הסתם אני קטנה מדי..נראה לי שזה מגיל 17 או 18.. אבל ברגע שאני אוכל אני בהחלט אלך לתרום.. אין, הסדרה פתחה לי את כל הנושא הזה..

spiralla m

New member
אם רק מגיל 17 או 18, אז איך ויטוריה

תרמה לקמילה? או שדם מחבל התבור זה שונה??

ElinorL

New member
עד כמה שכואב לי הלב על החולים

אני לא מסוגלת לתרום דם ואני עוזרת בדרכים אחרות לגבי הגיל נדמה לי שאפשר מגיל 18 ככה שאני עדיין לא יכולה לתרום אבל אם רוצים לתרום אפשר תמיד ולא ביום מיוחד זה יום להגביר את המודעות ואלה שלא חשבו על לתרום יכולים עכשיו, מבינה?

למעלה