השתלת מ.עצם בשדור חי -- רקע

אבועופר

New member
השתלת מ.עצם בשדור חי -- רקע

בחודש יולי חשתי לחץ בחזה וקשרתי זאת להתקף לב וקפיץ שקבלתי ב98 .חשבתי שהקפיץ התעיף.קבעתי תור לקרדיולוג .ועשיתי בדיקות דם ביום שלישי וביום רביעי עשרים ושבע לשביעי אלפיים וחמש בשעה שתים עשרה בערך התקשר לנייד רופא המשפחה ובקש/הורה לי להגיע למיון ומיד כי יש לי אנמיה חריפה בדם.לקחתי את תוצאות הבדיקה ומונית והופ... לבלינסון. בבלינסון ראיתי את התור הענק וחשבתי שבגללו אשאר שם עד הערב ונבהלתי. אמרתי את מילות הקסם וארבע רופאים התנפלו עלי התחילו לחברני למכשירים,הצעיר מבינם לקח ממני את נייר תוצאות בדיקות הדם והציע לחבריו לעצור-התחלתי לשמוע את המילה המתולוגיה והבנתי מיד שקרדיולוגיה עדיף אבל אני כבר לא יכול לבחור העלו אותי למחלקה אומעופר הגיעה והשאר.... שנהיה כולנו בריאים

מיליתו

New member
מה שלומך?

נראה לי שאתה איכשהו מצליח לשמור על מצב רוח שפיר. בנוסף, יש לך קצת זמן לחשוב, וזה טוב. כדאי להעביר את הזמן באופן הטוב היותר באישפוז. מתי ההשתלה עצמה?

ה ל ו מ ה

New member
ערב טוב, מה שלומך? ../images/Emo140.gif

תודה על הרקע, מכה טריה - קוראים לתזמון כה קרוב. שרק תשכח ממנה לעולם. אמן! אתה מחזק אותי מאוד, המשך לכתוב. אפילו תאורך בעניין תעוקת החזה - מסבירה לי דברים בקשר לעצמי. מה עוד הרגשת? ברגליים כלום? ובכפות הידיים? ובכפות הרגליים? ובעיניים? כפי הנראה אינך ישן בלילה..... נו, כל החיים לפניך, עוד תישן בלי דאגות, מעייפות של איש פעלתן, ... אז ככה זה בנתיים .... בטח מיולי עוד לא ישנת טוב ... ברור ומוכר. צבע לנו תמונות רקע מחייך. ספר עוד קצת על עצמך. תודה לך, כוח כוח כוח רב - אני מאחלת לך, ושלא תזדקק לכולו. יישר כוח!
הלומה.

אבו עופר :)

שמחה לראות שאתה כותב, ושמחה לקרוא כל מילה. אני חושבת שתיעוד כזה בזמן אמת של כל שלב ושלב, מאד מעניין (אותי בכל אופן), בעיקר כי הוא לא מצונזר ומשמר את כל המחשבות הקטנות, אלו שעוברות בכל הרגעים האלה אחרי שכבר עברו כל המחשבות הגדולות ויש את כל הזמן לתת לכל לחלוף בראש. אני מצטרפת להצעה שהועלתה - לפתוח בלוג ולתעד גם שם. זה יכול להיות מקום מצוין לתת דרור לכל המחשבות והמילים שאולי אתה לא מרשה לעצמך לשחרר בפורום שהוא סוג של מרחב ציבורי לעומת בלוג, שהוא יומן אינטרנטי ששייך אך ורק לך. רק בריאות :)

ה ל ו מ ה

New member
ציפורלילה, אבל מה איתנו?

אני מאוד רוצה לקרא כל מילה, להחזיק אצבעות, ללמוד ולהתחזק ממה שעבועופר כותב פה, לא הבנתי את נושא ה"עוד מקום". אני כל כך מפחדת, כל כך צריכה ווינרים כמוך וכמו מילתו וכמו עוד ועוד בפורום הזה..., אני כותבת ובוכה... בחיי, במשפחתי לא יודעים ... ואתם עכשיו משפחה.

למעלה