השנה סטטיסטיקה שונה,מה גורם לגוף לאבד תיפקוד?
היי קודם כל תודה על התייחסות. לצערי דוד שלי נפטר שבוע שעבר במהלך השתלת ריאות. (משהו מוזר קרה שם , הם יצאו להודיע שהניתוח מתקדם מעולה שהריאה הימנית מתפקדת ב 100% שסוגרים את הריאה השניה ושעוד שעה וחצי הוא יוצא מהחדר ניתוח, הוא יצא אחרי 8 שעות מההודעה הזו , אז הבנו שמשהו קרה, הם חיבורו אותו לכל מכונה אפשרית - מכשיר כמו לב ריאה , משהו לכליות ולכבד, ואחרי פחות מ 24 שעות הייתה מן הסתם קריסת מערכות והוא מת. ) באותו השבוע בדיוק, מתו 3 חולים נוספים מהשתלת ריאה (בזמן הניתוח או שעות אחרי זה) מאותו צוות רפואי. 50 בשנה, 3 מתו בשבוע אחד? איך 90%? זה אומר לפי הסטטיסטיקה משהו כמו עוד 2 ימותו כל השנה, משהו לא מסתדר פה, אנחנו רק בפבואר. יש לי גם שאלה שלא קיבלתי עליה תשובה רפואית, הם טוענים שבניסיון חיבור הריאה השמאלית הם הרימו את הלב (האם את זה לא חייב לעשות קרדיולוג? או מישהו שמבין בלב? אבל לא זו השאלה, כי אני לא מזלזלת בידע של הרופאים האלה, פשוט לקרדיולוג קראו אחרי שחיברו אותו ללב ריאה) ואז הם ראו שהריאה הטובה מורידה תפקוד כתוצאה מהעומס וחיברו אותו למכונת לב ריאה , בסיום הניתוח הם ניסו לנתק אותו מהמכונה והגוף לא הצליח לקחת פיקוד חזרה , אני מתעסקת במחשבים (די הרבה שנים) אני יודעת שיש משהו שגורם לחוסר תפקוד כי קרה משהו, ולא כי סתם לא בא למחשב לעבוד. זה לא אותו הדבר? השאלה שלי היא מה גורם לגוף לאבד תפקוד או לא לקבל חזרה תפקוד? במהלך ניתוח כזה. אני מאוד מודה למי שיוכל להתייחס.