שלום אנשים. אני לא רוצה להתגייס. לעשות הצגות וכאלה ולהשתחרר על 21 או 24. למישהו יש הצעות איך לעשות את זה? מה הדרך הכי טובה? ואל תתחילו להטיף לי על ``לשרת את המדינה`` וכאלה. נמאס לי מזה כבר. שגיא.
או שתביים סימפטומים של הפרעה כלשהי (דכאון, נטיות התאבדות, פוביות) או שתגיד לקב``ן את האמת אבל ככה שהוא ישתכנע שאתה באמת תגרום יותר נזק מתועלת בצבא. בד``כ משחררים בקלות יחסית בימינו. ואם אתה כבר עושה את זה אז לפחות תעשה עם עצמך משהו במקום צבא - לימודים, עבודה נורמלית, ואני לא מתכוון למזון מהיר ...
תודה על ההצעות. אני חושב שאני אלך על הדרך השנייה. זה היה גם התכנון המקורי שלי. איך הולכת כל הפרוצדורה? האם ללכת לקב``ן לפני היום גיוס שנקבע לי? ואז מה קורה ביום גיוס עצמו? האם אני צריך להתחייל ואז משתחרר מייד?
אם תצליח לצאת לפני הגיוס לא תצטרך להגיע לבקום בכלל. בדרך השנייה צריך להיות מאוד מאוד משכנע... כי אפשר גם לפספס. הקב``ן לפעמים יתחיל לאיים עליך בכלא ועוד כל מיני אי נעימויות אם הוא יחשוב שאתה מורח אותו. מה שכן זה תלוי מאוד על איזה קבן תיפול. בכלל תחשוב טוב על מה שאתה הולך להגיד, ואל תיקח יותר מידי עצות מאנשים וזה כולל אותי, כי כל העניין מאוד לא צפוי.
תשמע אני לא בא להטיף לך להתגייס ואני לא יודע את הרקע האישי שלך מדוע אינך רוצה להתגייס אבל אם ישחררו אותך מסיבות מפוברקות בעתיד יהי לך קשה למצוא עבודה כי אתה בנאדם לא יציב וכל הבולשיט שמסביב תבקש אולי שירות קלב
1. להגיע לקב``ן ולספור את החורים שתקרה, זה עבד לידיד שלי. 2. אחותי עאשתה שיטה פשוטה, היא אישפזה את עצמה במחלקה פסיכיאטרית, עכשיו לא רק שהם לא רוצתיםאותההם גם לא רוצים לענות לטלפםונים ממנה.. מפחדיםשזה מדבק