השתמשתם במחק

Tali1912

New member
השתמשתם במחק

האם יוצא לכם "להעלים" תגובות שלא נראות לכם, או שאתם משאירים אותם, או שאתם ממליצים לגולש שכתב לכם תגובה לא מי יודע מה לעבור לקרוא בלוגים יותר "מוצלחים" משלכם. אתם חושבים שהייתם מעדיפים חסימה של כמה גולשים בלי אפשרות לסגור את הבלוג לבלוג פרטי-סגור. הציפו לכם פעם את הבלוג?

היו לי שני תגובות נאצה

אחד בבלוג שלי, של מישהו שאמר שהוא לא מתפלא על הגועל נפש הזה עם הנוער של היום, ושלמה הוא כבר ציפה מנער בן 15. השני בבלוג של מר סלע, של מישהו שקרא את הכתבה ואמר שאין לי חיים. אני לא חושב שצריך למחוק אותן, הן מעלות בי חיוך כל פעם מחדש

noyy

New member
../images/Emo28.gifהיו כמה תגובות "לא מחמיאות"

בלשון המעטה.. במיוחד ספציפית של אותו אחד ש"עקב" אחרי והשאיר תגובות כאלו במשך כמה שבועות. בפעמים הראשונות אפשר להגיד שנכנסתי בו קצת
אח"כ למדתי להתעלם, הגבתי לכל השאר חוץ ממנו [אני חושבת שזה שיגע אותו], והוא הניח לי. היה פעם קטע בזכות איזשהו באג של תפוז, שהבלוג שלי הוצף והכפיל את התגובות. רק אז נאלצתי למחוק אותן.. לא מאמינה בדרך של מחיקה, לדעתי זו סתימת פיות.

יצא כן

מישהו השאיר תגובה של כמה אותיות לא קשורות ביחד מהסלולרי, משהו כמו "יחעבהש" אז מחקתי, כי לדעתי אין טעם להשאיר דבר כזה. יצא לי גם למחוק הודעות של שני קוראים שקיללו אחד את השני.

0r0r

New member
כן ולא

אם הצפות ושטויות על המקלדת נחשב - אז כן. חוץ ממקרים כאלה מחקתי גם תגובות של גולש מאוד ספציפי... מעבר לזה אני לא מוחק. אם אני לא אוהב את התגובה אני לא מתייחס או צוחק קצת על מי שכתב אותה.

לא זכור לי

גם אם יש תגובות שנוגדות לגמריי את דעתי הכתובה בפוסט הספציפי אני לא נוהג ולא אוהב למחוק תגובות. לפעמים אני פותח בדיון עם המשתמש ולפעמים אני פשוט מתעלם כי אני יודע מניסיון לאן זה יגיע. אני בד''כ לא אומר "לך תקרא בלוגים יותר טובים, אם ככה את חושב", אני פשוט מדגיש את העובדה: זה בלוג. זאת אומרת זה היומן האישי שלי. אתה לא חושב כמוני? לא אוהב את מה שאני כותב? אף אחד לא מחייב אותך לקרוא כאן, אבל זו זכותי המלאה לכתוב כל מה שעולי על דעתי. לא תעזור כאן חסימה של כמה גולשים - הרי תמיד אפשר להירשם מחדש לתפוז, ישראבלוג או לכל מקום אחר..

Tali1912

New member
מסכימה עם הגישה

"...העובדה: זה בלוג. זאת אומרת זה היומן האישי שלי. אתה לא חושב כמוני? לא אוהב את מה שאני כותב? אף אחד לא מחייב אותך לקרוא כאן, אבל זו זכותי המלאה לכתוב כל מה שעולי על דעתי..." נראה לי שאחרי כמה שורות או פיסקה אחת אפשר להבין על מה נושא הפוסט ואם לגולש לא נראה הוא יכול לעשות איקס
לסגור את הבלוג ולעבור לפוסטים שיותר חביבים עליו, אבל להגיב מהזההחרטה הזאת או מה זה הטמטום הזה וכאלה. מה יצא מהערת הביניים הזאת? להגיד לבעל הבלוג שהוא תת רמה, אז מרגיש לו תת רמה? טמטומים כאלה אני מעבירה טיפקס עליהם.

בדיוק.

לפעמים קורה לי שאני ממש נגד הדעה של אותו מגיב, אך כשאני מסתכל על זה בצורה אחרת - זו דעתו וזכותו להגיב בצורה הזאת (כל עוד זה לא עובר את גבול הטעם הטוב..) ועל כן אני לא מוחק את התגובה - לפעמים מגיב, לפעמים עוזב את זה.. עדיין לא היו לי תגובות כמו "מהזההחרטה הזאת או מה זה הטמטום הזה וכאלה.", אבל אני בהחלט יכול להבין אותך.

A Radcliffe

New member
ממ...=\\../images/Emo129.gif

לא הציפו לי אבל.... ממ... פעם כתבתי משו ומישי אמרה לי שזה הפוסט הכי משעמם שהיא קראה........ ו....... זהו
וויזלי:)

A Radcliffe

New member
אפחד...../images/Emo129.gif

אני אוהבת פוסטים משעממים.... לפחות את אלה שמשעממים אחרים... כי בדרך כלל מי שכתב אותם כבר לא שפוי, אז אני אוהבת....
וויזלי:)

reedgreenwhait

New member
התגובות היחידות שמחקתי

היו תגובותיי על תגובות של אחרים. לפעמים כתבתי משהו אחר במקום. לפעמים לא. אנשים השאירו לי תגובות שכוונתן הייתה לפגוע בי. יש לי פוסט שמוקדש במיוחד להם... וקיבלתי תגובות שפגעו בי למרות שלא זו הייתה כוונת כותביהן... איני רואה טעם בלמחוק תגובות. מקסימום לא אחזור לקרוא אותן. אין גולשים שאני רוצה לחסום. אף פעם לא הציפו לי את הבלוג.

ע ל ו מ ה

New member
יש תגובות מעליבות שקשה לחזור

ולקרוא אותן. קשה לחשוב שכל מבקר בבלוג יראה אותן. חוויות לא נעימות כאלה, אני לא משאירה בבלוג.

שאלה מצוינת...

התגובות אצלי בדר"כ מפרגנות... אבל הייתה תגובה אחת שהיה לי קשה איתה. מישהו שאני מכירה דווקא. מבחינתי זו הייתה מכה מתחת לחגורה... לא מחקתי אותה... אני חושבת שהיא נותנת עוד דרך להסתכל על הרשומה שלי... אני מניחה שאם יהיו קללות או התכסחויות בין אנשים אני אמחק...

הו בטח

ישענר זאף מקבל הון תועפות של תגובות שטנה ונאצה אבל את רובם אני דווקא מחבב, ושומר!

ע ל ו מ ה

New member
אני אכן מוחקת

רואה את הבלוג שלי כחלון הראווה שלי, כמייצג אותי, ולכן רואה לעצמי חירות להשאיר בו רק מה שבעיני ראוי. תגובות לא מפרגנות אני לא בהכרח מוחקת, בטח לא בלי לחשוב עליהן. אם אני מחליטה שהן מיותרות לי, אני מוחקת אותן. לא מאמינה בחופש הדיבור של הציבור דווקא בבלוג האישי שלי. והכי אני מוחקת תגובות "אוי מתוקה חיבוק אוהבת אותך" של אנשים שאני לא מכירה.

../images/Emo6.gif

יש כאלה?
("והכי אני מוחקת תגובות "אוי מתוקה חיבוק אוהבת אותך" של אנשים שאני לא מכירה.")

TheWhiteTigris

New member
לא.

כי לפעמים יש תגובות מטומטמות, אז אני רוצה להרראות את הפעם השכלי בין רוב כותבי הבלוג, לבין אותו משמיצן, שידעו להזהר ממנו. אז מה בכ"ז אני עושה? לפעמים עונה בציניות כלפיו ולפעמים מתעלם. לעומת זאת, פעמים נדירות ביותר יצא לי לענות בצורה לא נאותה, אז אני רק מתקן את התגובה כך שתהיה יותר ראויה.

למעלה