השתמשתם פעם בבלוג להעביר מסר?

veredgf

New member
השתמשתם פעם בבלוג להעביר מסר?

כי בזמן האחרון זה מה שאני עושה... מנסה לתקשר עם חברה לאחר תאקל מתמשך... אני יודעת שהיא קוראת, ואני מצד אחד מצנזרת את עצמי כתוצאה מזה, ומצד שני מנסה להגיד לה משהו... ותהיתי... האם אני היחידה? ורד

freedom rider

New member
ודאי ודאי

למען האמת, כל הבלוג שלי הוא כלי אחד ענק להעברת מסרים.

איה@

New member
את לא היחידה ../images/Emo187.gif

גם אני מעבירה מסרים דרך הבלוג שלי. פעמים המסרים הם כלליים - ויותר בכיוון של אינפורמציה. אבל...פעמים אני מכניסה בין השורות מסרים, שאני יודעת שרק למי שכיוונתי יבין את המסר. ורד - אני מבינה בדיוק למה את מתכוונת - את הצורך שלך לצנזר כמו גם לתקשר - ולמה שלא תכתבי מכתב פתוח וגלוי לחברה שלך? בזמנו שפיות כתב מכתב כזה - וזה היה מאד מרגש - מעבר לזה שלדעתי הוא השיג את התוצאה לה הוא שאף. יום טוב
איה.

veredgf

New member
הו. .. איה....

כל כך הייתי רוצה לבוא ולכתוב לה מכתב פתוח, אם בבלוג ואם לא, אבל הצרה עם מכתב, וגם עם בלוג וגם עם צ´ט שחסרים שני דברים מאוד בסיסיים: אף אחד לא רואה את הבעת הפנים שלנו, ואף אחד לא שומע את הקול שלנו... וללא שני המרכיבים החשובים האלה אנחנו מעבירים רק מסר חלקי, ולא רק זה... אם האדם שאמור לקבל את המסר בוחר לתרגם אותו אחרת, אין אפשרות מיידית לתגובה שתתקן את המעוות... אני מעבירה מספר שורות. אני לא מעבירה אינפורמציה רבה מפני שישנם אנשים שמכירים גם אותי וגם אותה מקהילה משותפת, ואין זה מעניינם כל הכביסה המלוכלכת הזו. אבל, מצאתי את עצמי בעצם מתכתבת עם החברה דרך הבלוג. כשאני כותבת מספר שורות, והיא עונה לי בתיבת המסרים... וזה היה די סוריאליסטי... אבל בסופו של דבר זה רק תחליף חלקי... תודה על הקריאה! ורד

אסף כץ

New member
אני בניתי את גורו בשביל להעביר

מסר. זאת בעצם כל המטרה של היומן שלי, אבל זה קצת התפקשש בדרך. אני מקווה שיום אחד אני אצליח להשפיע על מישו לטובה. המסר של גורו הוא שהקסם נמצא במומנטו, ואם כבר יש לך קסם, צא החוצה ותתחלק בו עם אחרים. בעע.. אני אפסיק לבלבל לכם את המוח עם התאוריית של ה"עולם נפלא" שלי מקווה שעזרתי
אסף
כץ

למעלה