השתפכות בעצב

mmeny

New member
השתפכות בעצב

אני כבר כמה זמן במין דיכאון חלש כמו זה שהיה לפניי סימתי תואר ראשון במחשבים שנה שעברה התחלתי תואר שני במתמתיקה אבל הגעתי למסקנה שזה לא יוביל אותי לאיפושהוא ולכן החלטתי להשקיע מרצי בללמוד מחשבים בעצמי התחלתי ללמוד dot net מאחר והבנתי שזה התחום הלוהט בשוק אבל אני חייב להודות שנכשלתי זה היה קשה לי מדיי ללמוד לבד ולא הגעתי עם זה לרמה שדורשים במקומות עבודה וגם לא מצאתי מי שיעזור לי עכשיו חבר הציע לי ללמוד Php ןהוא יעזור לי ללמוד את זה(באמת חבר טוב) האמת........ אין לי כבר כח ללמוד את זה אני מרגיש שרק אכלתי חרא מכל ההיטק הזה אני לומד ולומד ומשקיע ושולח ולא מגיע לראיונות אפילו נכנסתי לאיזה סוג של תקיעות החברה שלי עזבה אותי אין לי כח להשקיע עוד פעם וללמוד משהו חדש אני לומד לומד ולומד ואפילו אין לי משכורת מינימום(אני חי משיעורים פרטיים)

צא מזה, תהיה אופטימי

לא יודע מה זה בכלל Php (לא שמעתי) אבל dot net ו JAVA אילו התחומים החמים היום בתוכנה. לדעתי כדאי לך להמשיך עם DOTNET ולא לעזוב, אין סיבה שתהיה בלחץ של להספיק משהוא, תתקדם בקצב שלך ובטח יש באינטרנט ובחנויות ספרים הרבה מקורות ללימוד עצמי , אף אחד לא ידרוש ממך להיות ברמה של מי שעסק בזה מקצועית במשך מספר שנים. תבנה קורות חיים אטרקטיביים (חשוב מאד !!!) ותציין שם את הפרויקטים שעשית בלימודים ולבד בבית. בסוף תסתדר ותמצא

mmeny

New member
thanks שינקין אני פשוט מרגיש שחוק

אתה יודע תקופה כזאת למדת השקעת אנשים שלמדת איתם עובדים מתפתחים עם ניסיון ואתה תקוע מאחור ואין לי ממש מושג איך קופצים על העגלה פרט לאוליי בריחה לארה"ב או משהו כזה(ושם מה נעשה מובינג ומלצרות)

TheReverend

New member
שחוק?

תאמין לי שאני מבין אותך. אני במקומך הייתי משקיע כל דקה פנוייה שיש לי בללמוד. היום שלי ידע בטכנולוגיה המתקדמת(בקצב מטורף למדי) אין סיכוי שתוכל להשיג עבודה. עיצה אישית שלי, תחשוב על אפליקציה כלשהי, ותפתח אותה מכלום. תתחיל מסקר שוק, תמשיך בניתוח, אפיון ומימוש. כל מה שתצטרך לדעת בדרך, תלמד בתנועה. סתם לשבת ולקרוא ספרים על .NET או JAVA לא עוזר בגרש וסתם מייאש. תירשם לאיזה פורום מקצועי באינטרנט ותשאל עד שהכפתורים במקלדת יתקעו(מקביל ל"עד שיגמרו לך המילים"
אחרי זה תנסה למכור את זה, אם הצלחת - הרווחת. ואם לא - יש לך אפליקציה מוכנה ומפותחת להראות למעסיקים פוטנציאלים שמחפשים נסיון(פיתוח כזה נחשב כמו נסיון, תמיד תוכל לטעון שפיתחת את זה עפ"י דרישה של לקוח פרטי
).

צודק מאד. אם תעשה את זה יחד עם

חבר או שניים תוכל לרשום בקורות החיים שיש לך נסיון מקצועי לכל דבר ואפילו היית ייזם הייטק ושותף בגרעין הקמת חברה....

ronenaviv

New member
תעשה מה שאני עשיתי

פתחתי עסק, זה די פותר את הבעיה של אבטלה וביקוש תמיד יש:) לא?

נמש2

New member
ספר מצוין ללימוד עצמי ../images/Emo91.gif

אני ממש מבינה אותך ונמצאת במצב דומה . עבדתי בJAVA בסטארט אפ שכבר לא קיים אבל לא שלוש שנים כמו שדורשים היום . אני לומדת דוט נט באופן עצמאי מהספר המורחב של הוד-עמי (#C) . זה ספר מעולה לדעתי כי הוא ברור מאוד עם המון דוגמאות ומבחן עם תשובות בתום כל פרק . בהצלחה

למעלה