השתפכות.....

Medikan

New member
השתפכות.....

אני אוהבת להכנס לפורום, לא רק בגלל העידוד, והאינפורמציה הרבה, והכתיבה של סיאמית שקורעת אותי מצחוק , והאכפתיות.....ואני יכולה להמשיך ככה עוד הרבה אבל זה כבר מתחיל להיות דביק. גם בגלל שאתם גורמים לי להבין הרבה יותר את המצב שאני נמצאת בו עכשיו. ואני מוצאת "צידוק" לדברים קטנים שמטריפים אותי כמו למשל שאני מסתכלת על מילה ולא יודעת מה כתוב, או שפתאם באמצע החיים יש לי שגיאות כתיב וכו´... אז תודה שאתם כאן מדי

RomiVais

New member
../images/Emo24.gif אין לי מילים... ../images/Emo24.gif

אבל יש לי ימים כאלה
אני שמחה שהפורום הזה קיים... ועוזר..

anat11

New member
האמת היא

שראיתי את ההודעה הזו "על הבוקר" והרי היא הודעה ש(בעיני) מחייבת תגובה (רצוי חיבוק) אבל הרגשתי איפהשהוא שהכי נכון זה שקודם כל רומי וסיאמית יענו. שזה יהיה הכי במקום. עכשיו, אחרי שרומי צצה לנו והגיבה, אני "חופשיה" לתת את החיבוק שאני מתכננת לתת מאז הבוקר וגם להביע תקווה שהרבה אנשים מצאו ומוצאים בפורום הזה מקום של נחת ומקור לעידוד ולשאיבת כוח.
ענת

RomiVais

New member
ענתי... כנסי לפה רגע ../images/Emo8.gif

חמודה שכמותך.......... מה זאת אומרת במקום? יש לך מקום של כבוד בפורום הזה <ואגב, תוך כדי שאני כותבת שורות אלה אני נזכרת שמזמן לא אמרתי לך כמה שאני שמחה שאת כותבת יותר... > אני רק שמחה שהגעתי מוקדם יותר מאתמול <שעבדתי רצוף עד 7 בערב..> אחרת מדי היתה זוכה לחיבוק שלך ממש מאוחר... שיהיה לך המשך יום נעים נשיקות וחיבוקים...

סיאמית

New member
מדי יקרה... ../images/Emo24.gif

ראשית, זה בכלל לא דביק!!! גם אני אוהבת את הפורום הזה ואת האנשים פה והמקום הזה כל כך חשוב לי בדיוק בגלל כל הסיבות שאת ציינת (ואני שמחה שאני קורעת אותך מצחוק
, גם אני צוחקת פה המון מכתיבה של אחרים) ומקבלת המון מידע! ובעיקר תמיכה...
היה לי נורא נעים לקרוא את ההודעה המקסימה שלך על הבוקר... תודה!!!

@diver

New member
סתם ../images/Emo13.gif

שלום מדי בעצם לכולנו יש כאלה "התרחשויות" באמצע החיים מי פיזית ומי בתחושה ומי בהרגשה את בחברה טובה. היה נעים לקרוא את שכתבת . מהאח הגדול קובי

למעלה