השתפכות

ת מ י מ ה

New member
השתפכות

אז ככה אני באמת רוצה להגיב פה להמון הודעות עוליפ פה נושאים באמת מעניינים הבעיה היא (שוב זוכרים את הבחור שהבריז לי כבר פעמיים אז הוא עשה זאת שוב והפעם הבהרתי לו שימחוק את הטלפון ושלא ינסה ליצור איתי קשר כי מבחינתי זהו תם ונשלם) , אני כל כך פגועה די איבדתי את האמונה שמישהו ירצה אותי כבר עוברת עליי תקופה ממש לא נחמדה נכשלתי בצבא נכשלתי ביחסים עם בני המין השני אני מרגישה שאני די לבד החברות שלי מפוזרות להן ועוד כל מיני שטויות אחרות מצטערת שאני מתלוננת על דברים לא חשובים ושבטח אחרי שתתחילו לקרוא את ההודעה הזאת תפסיקו לקרוא מהר מאוד .... אני יודעת שזה מפגר להגיד שקל למנות את החרא וקשה לחשוב על איך לשפר את המצב אבל זה בדיוק מה שאני מרגישה עכשיו אף אחד פשוט לא מבין אותי ואני גם די מרגישה שאני יוצאת טיפשה ורדודה בהודעה הזאת אז מיטל אני מרשה לך למחוק אותתה... לצערי באמת

איזה מותקית את!

יש ימים כאלו, יש תקופות כאלה, הכל לא ברור. אני מתארת לעצמי כמה קשה לך להרגיש ככה, בעיקר את הלבד הזה. בטוחה שממש מעבר לפינה מחכים לך המון דברים טובים, תתרכזי עכשיו בעצמך ותחשבי מה את כן יכולה לעשות למרות הכל- אני בטוחה שלא תמיד יש כוחות לזה, אבל אין הרבה ברירה, את רוצה להתקדם ולהשתפר וכל עוד יש מה לעשות לא הכל נגמר! תתרכזי במה שעושה לך טוב- רק לך. ותהיי חזקה

נכשלת למה?...?

תראי הצלחה וכישלון הם דברים יחסיים במה בדיוק נכשלת את עושה צבא זה כבר לא כשלון ועם הצד השני של גברים אי אפשר להיכשל כי במקרה הגרוע למדת לקשר הבא הגדולה בחיים זה לקחת קשיים ולחשוב מה לא עשית טוב ולתקן להבא יש משפט חכם שאומר חמור זה לא מי שטועה חמור זה מי שחוזר על אותה טעות פעמיים מה שאני בא להגיד לך זה שיש הרבה משברים בחיים והדרך למנוע אותם היא ללמוד ממשברים קודמים לא סתם אומרים שהחיים הם בית ספר ולא את לא יצאת רדודה או כל שטות שרשמת לכולם יש רגעים קשים בחיים רק שיהיה לך בהצלחה

lb22

New member
תראי ,

לא יודע לגבי הצבא (אני זוכר נראה לי ואני ממש לא בטוח שהייתה לך פציעה או משהו כזה ככה שזה ממש לא כישלון ). אותו דבר לגבי המין השני , בחיית אם את אומרת שנכשלת אחרי בחור אחד שלא רצה אותך? זה כישלון זה? אז בחור אמר לך לא קורה (וזה עוד עלול לקרות) זה לא נקרא להכשל זה נקרא אולי תקופה לא משהו (עם בנים לפחות)... יהיו לך עוד תקופות הרבה יותר טובות מזה שאת תצחקי על כל העולם

מיטללל

New member
../images/Emo24.gif

טיפשה? רדודה? כישלון? נתחיל בזה שאני אני לא מרשה לך לדבר עליך ככה.
נמשיך בזה ש.. כישלון את לא. אבל אם תמשיכי להאכיל את עצמך במחשבות כאלה כל יום - תיכנסי לזה ובאמת תאמיני בכך. בנוגע לצבא - לא וויתרת לעצמך. לא בחרת בדרך הקלה. עברת שירות ייחודי. נתת ותרמת מעצמך רבות! הפציעה שלך. חוסר המעש שאחר כך - לא מוחק את מה שעשית. את צריכה להיות גאה בעצמך, בראש מורם. את אוטוטו משתחררת, מתחילה דרך חדשה, עם אתגרים מרגשים וסיפוקים חדשים.. בנוגע לחחושת הלבד שמעי, אני יודעת שאין דבר יותר מבאס מלהרגיש לבד. אבל עכשיו זו תקופה שכולם משתחררים.. ומתחברים שוב ביחד. את צריכה להפסיק כל כך ללחוץ על עצמך את חייבת להתחיל להאמין בעצמך משהו שקלטתי בהודעות שלך - את תמיד מחכה לאכזבה, עוד לפני שהקשר מתחיל ואז זו כמו נבואה שמגשימה עצמה... אל תתפשרי. תאמיני בעצמך. אל תלכי עם בחורים אדיוטים. (להלן סיפור המבריזן-שעוד לפני שנפגשתם נתת לו לגרום לך להרגיש רע עם עצמך) תני לעצמך לזרום. להכיר אנשים. לחוות דברים. בלי לחץ. את באמת מקסימה. באמת!!! ואני בטוחה שאם תתני לעצמך, תתחיל תקופה טובה יותר!

למעלה