השתפר ו עוד איך !!!

m0ral

New member
השתפר ו עוד איך !!!

אבא'שך חצוףףףף !!! אפילו הנרי אמר שהוא השתפרר !!! אם אתה כבד שמיעה !! אז לך תטפל בבעיה שלך !! ילד קטן יכוא להרגיש בהבדל בין השירים הישנים שלה ו החדשים !! הנרי בכבודו ובעצמו אמר כךךך

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifחמוד, שמע רגע...

קודם כל, בבקשה תנסו לא להיכנס לשטויות כאלה. דבר שני, תזכור לשרשר הודעות אחת לשנייה ולא לפתוח כל פעם אחת חדשה

CHRISS

New member
חברה אין טעם לריב ולקקלל אחד את השני

זה לא נותן כלום..מורל..אליך במיוחד =]

shlomi814

New member
הם השתפרו

ולא רק הם כל אומן ובמיוחד המתחילים משתפרים עם הזמן.. וכל האומנים גם מעידים על כך... שיהיה אחלה יום.. ולא לריב אני זה שרב פה..

גידי007

New member
אני שמח על זה

שמי שבפורום יש לו חוש ביקורת על דברים והוא לא עדר של אנשים שסוגד לכל דבר בשביל זה יש מעריצות להראלים אנחנו קצת יותר ברמה נראה לי

CHRISS

New member
צריכה להיות ביקורת גם

אבל בצורה מכובדת גם אם הביקורת לא כל כך חיובית אין צורך בתוספת קללות וכל מיני וכינויים אחד לשני זה סתם מיותר. את הביקורת עם הליכלוך תשאירו לעיתונים =] יום טוב

CHRISS

New member
בן !

הכוונה שלי היא שעיתונים תמיד מלכלכים ותמיד כמעט מוצאים מה לא טוב באומן מסווים
ופה אין צורך לעשות כאלה דברים =]

ילה יום טוב מותק

shlomi814

New member
אני דווקא חושב שזה..

טוב שיש ביקורת גם אם היא שלילית בפורום של נינט אסור כי אחרת אתה עף החוצה כמו רקאטת קאסם...
אני מוכן לכתוב כאן ביקורת קשה ורעה בתנאי שזה יגיע לעיתונים כמו אותה ביקורת שהייתה בפורום של נינט ואז יהיה לנו קצת פרסום חינם..
על חשבון הגב שלי!!

אבל שיהיה ברור אני מת על הנרי וניקה...

EMANUELA XD

New member
בקשר לביקורות עדיף שיבואו ממקום טוב ובונה

פורום חייב להגיע ממקום של ביקורת טובה ומפרגנת לא לשכח שלפורום ניכנסים מבקים ועלינו ליחצן בצורה חיובית את האומנים ניתן לבקר בצורה עדינה שלא תיפגע בפורום או באומן לא לשכח שהפורום הוא זרוע מאוד חשוב שמחבר בין אומנים למעריצים שיתוף פעולה בין החברים שבפורום לאומנים אמור להגיע משיתוף פעולה ואינטרסט מחבר איך שהפורום ייצג את האומן כך יראה פני האומן גם אים יש לפעמים ביקורת לא הכי טובה עדיף להשאיר את הבלונים בבטן ולחלוק במסרים אישיים או במסינגאר לא הינו רוצים להרחיק מבקים וללמד אותם שכאן אפשר לדבר על הכל הכוונה לביקורות אישיות ופוגעות ב ה צ ל ח ה !!!

shlomi814

New member
רגע אחד!!!

כשכולם כולל אני דיברנו על "הקול של ניקה שהשתפר" זה היה בהקשר לגרסה השקטה של see me now? במידה וכן אז איפה השיפור כביכול (לא שאני חושב שיש צורך שיהיה למרות שזה טבעי..) זה בדיוק אותו שיר כמו האחרים פשוט עם מנגינת רקע שונה..... איזה "שיפור" אנשים???

Ben Love Nikka

New member
נכון זה כמו רימקס.. רק גירסא שקטה.

ראית מזה.. יש אנשים שלא יודעים מה הם בכלל אומרים.. זה אותו הפס קול שלה רק המנגינה שונה.. עניין של עריכה.. יום טוב... Ben

maor ravid

New member
זה לא רמיקס חדש זה לפני 9 שנים כבר ברשת זה

מוזר שרק עכשיו שמעתם על זה זה רמיקס מתוך אוסף של כאוס ז"ל חחח של הנרי ויואב ארנון האגדי!!!

DJ ELAD 17 A

New member
גרסא ישנה בטירוף תראו באתר של הנרי

הוא נכנס איזה אוסף כלשו מעניין למה רק עכשיו מביאים אותו שיש כל מינה גרסאות מהופעות של ניקה

maor ravid

New member
זה ישן מאוד פרטים :)

זה אוסף של חברת האופנה כאוס בשיתוף עם חברת התקלטים הליקון יצא בשנת 2005 או 2004 אם אני לא טועה והיה כלול בזה 2 שירים 1 הרמיקס השקט של "see me now" ו ה-2 זה השיר מהדיסק ה-1 של הנרי "פלסטיק סאונד" "panica" עם הזמרת lady mariette את האוסף ערך יואב ארנון ויצא לקידום פרויקט או קמפיין אם אני לא טועה של תאונות בדרכים http://www.henreemusic.com/media/audio/chaos_mix.mp3

למעלה