השתרשות ?

• פותח הנושא osref
  • פורסם בתאריך

osref

New member
השתרשות ?

אשמח אם מישהי תוכל לענות: אני ביום -17 למחזור, אתמול היה מעט דם, ממש טיפונת בניגוב. אני יודעת שהביוץ שלי היה לפני 6-7 ימים. יכול להיות דימום של השתרשות אחרי 6-7 ימים מהביוץ ?

הכל יכול להיות, אבל אני פחות נוטה

להאמין לסימנים הללו. במידה ויהיה לך איחור (אני מחזיקה אצבעות) - ערכי בדיקת דם.

me too

New member
עוד שאלת השתרשות

האם תמיד כשיש השתרשות תהיה ירידה בגרף של חום השחר? או שיכולה להיות השתרשות והטמפרטורה תשאר גבוהה? חג שמח

באנית

New member
ממש לא תמיד

ואפילו להפך - רק אצל המיעוט תחול ירידה סביב ההשתרשות. באופן כללי, ירידה בחום השחר באמצע השלב הלוטאלי יכולה לקרות גם כשיש וגם כשאין הריון. הסיבה שמקשרים את זה עם השתרשות היא שהתדירות של הירידה אצל הריוניות היא פי 2 מאשר במחזורים שלא מסתיימים בהריון. ועדיין, רק באחוז קטן יחסית של הריונות יש ירידה בחום השחר סביב ההשתרשות אז זה ממש לא אומר כלום אם לא הייתה לך ירידה. בהצלחה!

me too

New member
אני צריכה עזרה עם המדידה של היום

התעוררתי ב 10 לחמש (לפנות בוקר) הסתובבתי במיטה וניסיתי לחזור לשון, לקחת ליגמת מים קטה ואחרי 10 דקות בערך ראיתי שזה לא זה ומדדתי חום היה:36.7. אחרי למעלה משעה נרדמתי שוב והתעוררתי בערך ב 8 ומדדתי שוב היה 37.2 ברור לי שאף אחת מהמדידות לא טובה (נכון)? מה עושים? איזו טמפרטורה לציין בדף? ועוד משהו: אתמול בבוקר ולפני הדינה היתה לי מעט מאוד הפרשה ורדרדה, ליחס לה חשיבות? המחזור שלי תמיד מתחיל ביום יומיים הפרשות אבל הוא צריך להגיע (בתקווה שלא) רק לקראת סוף השבוע..................... תודה רבה רבה

me too

New member
../images/Emo208.gif בנות אני ממש צריכה עזרה

באנית

New member
חמודה

זה באמת הפרש גדול ומה שהכי משבש את המדידה זה שתיית המים. זה גם נורא תלוי באיזה שעה את מודדת בדרך כלל. אני למרות המים הייתי הולכת על הטמפרטורה הראשונה (אצלי אישית הטמפרטורה בשעות הבוקר המאוחרות תמיד גבוהות יותר באופן משמעותי ואני לא סומכת עליהן) וכותבת בהערות את מה שקרה. תזכרי שטמפרטורה אחת היא לא כזאת גורלית וחכי וראי מה קורה מחר בבוקר. לגבי ההפרשה הורדרדה - יכולה לנבוע מכמה סיבות ביניהן ירידה ברמת ההורמונים או השתרשות אז באמת שאי אפשר לדעת. מחזיקה אצבעות
לבשורות טובות!

me too

New member
../images/Emo4.gif

העיניין הזה כבר ממש מוציא אותי מדעתי. הטמפרטורה הנמוכה שוב מראה על ירידה בגרף ויחד עם זה ויחד עם שום תחושה או הרגשה, למעט כאב ראש בשבוע האחרון (בדרך כלל הכאב ראש מגיע עם המחזור) אני כבר ממש מבואסת אוף שוב תודה לך - את מתוקה אמיתית

קיקי9

New member
../images/Emo101.gifשאלה לכל המומחיות

שלום, בד"כ אני צופה בכן בשקט ולומדת, אבל הפעם אני צריכה עזרה.... לאחר איחור במחזור רביעי שעבר בדיקה דם בטא 60 היום בדקיה נוספת - בטא 3 מחזור עדיין לא קיבלתי!! ממה שקראתי אני מבינה שמדובר בהריון כימי? אם כן אז מתי אקבל מחזור ? ביוץ החודש יהיה כרגיל? תודה על העזרה.

באנית

New member
היי קיקי

מצטערת לשמוע על הירידה בבטא, זה נשמע לי כמו הריון כימי (גם אצלי היה החודש הריון כימי
) המחזור בטח יגיע אוטוטו והביוץ אמור להיות רגיל. אם את לא מקבלת תוך כמה ימים כדאי להתייעץ עם רופא. מקווה שסיבוב הבא יהיה מנצח!

SivSiv6

New member
עזרה דחופה!!! יש לי דימום

הקדים לי כביכול ב-3 ימים, הייתי בטוחה שהחודש אני בהריון, האם עדיין יש סיכוי?? הדימום ממש חלש....

באנית

New member
סיוסיו

שלחתי לך חיבוק מנחם בשרשור אחר, אבל האמת היא שכשקראתי את ההודעה שלך שהמחזור הקדים חשבתי לי שאולי זה בעצם לא מחזור. אם המחזורים שלך סדירים פחות או יותר אז 3 ימים זה באמת משמעותי ואולי עדיין יש סיכוי. אולי תעשי בדיקת דם?

SivSiv6

New member
כן, הם מאוד סדירים

אז ככה, במשך כשנה וחצי מאז שאני בלי גלולות, אני מקבלת כמו שעון כל 28 יום. זו הפעם הראשונה שככה מקדים לי... האמת שזה כבר לא כ"כ חלש הדימום.. אלא ממש כמו מחזור רגיל, האם עדיין יש סיכוי? האם זה דבר טבעי שלפעמים בכל זאת מגיע מחזור למרות הריון? מה שכן, הדימום הרבה יותר אדום, בדר"כ הוא בורדו, יש קשר? (סורי על התיאור) תודה!!!!!!!!!!!!

באנית

New member
המממממ

יש הרבה הריונות שמתחילים עם דימום כמו מחזור אבל זה גם יכול להיות מחזור שהקדים. נורא קשה לדעת. אם המחזור שונה מבדרך כלל אז חכי עוד כמה ימים ועשי בדיקת הריון, אבל במקביל תכיני את עצמך גם לאפשרות שזה לא הריון. באמת שקשה לדעת.

למעלה