השתתפות אסורה לעובדים וקרובי משפחה

השתתפות אסורה לעובדים וקרובי משפחה

למנהלי המשחק נודע לי שיש משתתפים במשחק שהם עובדי תפוז או קרובי משפחה שלהם. כללי האתיקה החלים על כל מארגן תחרות והגרלה קובעים שהשתתפות עובדים, מקורבים וקרובי משפחה אסורה. לא ייתכן שעובד תפוז הלוקח חלק בניהול המשחק יסייע במישרין או בעקיפין למקורבו לזכות בפרס כלשהו במשחק. במשחק זה נקבעו בתחילתו כללים מוזרים ואחר כך שונו. כל התהליך הזה תמוה ומעלה תמיהות. אם אחד המקורבים האלה יזכה במשחק, יעלה חשד סביר שהמשחק היה בלתי הוגן ולמעשה מכור מתחילתו. קחו בחשבון שהדבר עלול לגרום לתביעה משפטית. אלפי המשתתפים במשחק נתנו בכם את אמונם ומצפים למשחק הוגן. כל אחד מהם נכנס למשחק מתוך תקווה לזכות בפרס ואל לכם לגרום להטית המשחק ולו למראית עין. מקווה שתקחו את דברי לתשומת לבכם. נמר טורף1

Dana229

New member
תיקון

לא כולם משתתפים בשביל פרס.. תאמת בהתחלה לא ידעתי בכלל שיש פרסים D: אבל אני משחק בזה בשביל הכיף..

מ ו ר י 1

New member
ואיך נודע לך שיש משתתפים כאלה?!

שמועות תמיד יש ויש חוק שקרובי משפחה יכולים לשחק ולא לזכות אז מה הבעיה?!הם לא יזכו אבל ישחקו יש שמועה שכל מי שהופך להיות מקום 1 הוא הבן\הבת של מנכל תפוז אז יש שמועה והיא נכונה?לא

גם אם יש

נגיד ויש מה הבעיה שלך עם זה?? זהה רע לך הלב??יושבב לך הלב?מעיק עלייך? הריי המשחק לא שייך לתפוז!המישחק הוא של אורנג'!!!!!!! ואני לא חושבת שיש פה מישהו שהואא מנהל אורנג' וישחק במשחק הזה. אז דיי!הריי לא בגלל זה אתה במקום שאתה והנכדים של תפוז במקום שהם. יום נעים.

*נכון, רעיון של אורנג'../images/Emo222.gif

אבל בשיתוף עם תפוז אנשים
וחוץ מזה, בטח שאכפת לו. אולי הוא משחק בשביל הפרס ולפי דברוי הוא לא רוצה רמאי במשחק.

לי לא ידוע שיש מקרים../images/Emo222.gif

של הפליות בין קרובים לבין זרים, וחוץ מזה, זכור לי שמישהו כתב שקרובי משפחה לא יזכו באף פרס

חחח...../images/Emo13.gif../images/Emo222.gif

עשיתי קאמבק
סתם
פשוט אם את מכירה את המשחק, הייתי נורא עסוקה בדור מטורף בסימס
את יודעת, צריך לבנות בנות בבאדי שופ כדי לסדר לבנים וככה נוצר דור. אנא הכירי: אבא, אמא, 3 אחים בנים, פעוט אחד ופעוטה אחת... ולא הכל בנוי, הכל מהריון ורק האמא והבא נוצרו בכלל מבן אדם אחד שבניתי...

ה ב ו ב ה

New member
חשבתי שפ ל ו ר י ס יי נ ט ה

הלכה לדווח למס הכנסה על ההכנסות של הלהקה שלה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

daksha

New member
אני כתבתי שקרובי משפחה

יכולים להשתתף אבל לא לזכות - תקראו את התקנון!!

לא ידוע לנו על משתתפים מקורבים לתפוז.

אם יש לך שמות ספציפיים של אנשים שזכו במשחק, נשמח אם תעביר לנו אותם בפרטי. תודה.

pRimaVeriTaVIV

New member
כן, לא שמעתם?../images/Emo121.gif

נוי ודור ולאקי כולם הילדים של מנכ"ל תפוז

daksha

New member
כן כל פעם שמישו מקום 1 אומרים את זה

- שהוא הילד של מנכ"ל תפוז... ממתי לאתרי אינטרנט יש מנכ"לים???????????????

p p 7

New member
אני ראיתי בספר המבקרים

של אחד מאלה שבמקומות הראשונים שהוא כותב שהוא הבן של איזה מנהל בתפוז. אז יכול להיות שאתה צודק

למעלה