השתתפות בהפגנת הנכים

השתתפות בהפגנת הנכים

השתתפות התנועה בהפגנת הנכים נדחתה ליום ראשון עקב פגעי מזג האוויר. פנו לקומונריכם על מנת לקבל פרטים נוספים. למגיעים בצורה עצמאית: יש להגיע לירושלים בסביבות השעות 1-2.

יווו....

טוב שנדחה....עכשיו אני אוכל לבוא ואני ממש ממש שמחה... יש לכם במקרה עוד פרטים על ההסעות של מחוז תיכון? כי הקומונר שלי אמר לי שיש הסעות מזכרון ולא יעברו במיוחד דרך עתלית (כי כנראה רק אני באה....) אז איך אני משיגה פרטים מתי ההסעות? בכל מקרה תודה...נדבר על זה במועצת מחוז אולי שמה יודעים... עלו והגשימו- לי קן עתלית 100,000

לי: קצת פרטים...

ניראה לי שיוצאים מוניות מזכרון אבל תלוי כמה נצא!!! שאני ידע אני יכתוב לך! תיכנסי יום שבת בערב אחרי 21:30 ואני יגיד לך!

זה בסדר....

אני באה ביום ראשון,אז נתראה כולנו- אני ממש נרגשת שכולם באים, זה נושא חשוב, ו....אני ממש שמחה שאתם באים!!! איזה פרטים אתה צריך? אם על ההפגנה אז, תגיד אולי אני אוכל לעזור, ואם על ההסעות תשאל את הקומונרים הם אמורים לדעת ביי....

איך להגיע

לצערי, כולנו מגיעים עצמאית להפגנה, אז כמה טיפים. ההפגנה נערכת בקרית הממשלה בירושלים ( קו 17, או 9 כאשר יוצאים מהתחנה המרכזית ירושלים ברחוב יפו ועוברים את הכביש ... ) תחבורה ציבורית לירושלים, זה בערך כל קו שמגיע לתחנה המרכזית שם, עדיף לנסוע באוטובוס ולבקש כרטיסית נוער !!!! זה זול ב 50 % ! מחיר נסיעה בודדת בלי כרטיסיה הוא 18.5 ש"ח מת"א - תעשו את החישוב בעצמכם לראות כמה זה עולה בנוער. מה עוד ?!?! ביגוד חם, כמה שיותר חם !!! סוודרים, כפפות, צעיפים, מעילים ושתי זוגות גרביים. לא נעים בירושלים עכשיו ממש ... מה עוד ?!? נראה לי שזה הכל. אם יש בעיה כלשהי ... ניתן להתקשר לגרעין יחזקאל ואנחנו ננסה כמה שיותר לעזור 058-394385 אמיר רימון, גרעין יחזקאל.

למעלה