השתתפות בפרויקט- הצלחה
או נפילה
?

השתתפות בפרויקט- הצלחה
או נפילה
?

לאחרונה התראיין אמיר דדון בתכניתו של גל אוחובסקי, "הזירה" וסיפר על השתתפותו בשני אלבומי הפרויקט.
מה דעתכם על דבריו של גל בנוגע לקריירה האישית של אמנים שהשתתפו ב"פרויקט של עידן רייכל"

האם לאמן שכזה יש סיכוי גדול יותר להתגלות ולהצליח
או שדווקא הוא יקוטלג כ"ההוא מהפרויקט" ויתקשה להצליח לבד?

אני חושבת שאין קשר

אני חושבת שאין קשר וההיפך ההשתתפות בפרוייקט זה ברכה ודבר נדיר לכל זמר מתחיל שרוצה לפרוץ.

לא התעמקתי בראיון של גל עם אמיר אבל אני בטוחה שכל מי שנמצא בפרוייקט הוא רק עולה ומרויח,עידן בעצמו מצליח וכך הוא גם נותן קרדיט להצליח לאחרים.

יש משפט כזה שאומר ומדבר בדיוק על הנושא הזה.
מתנצלת שאני לא זוכרת את המשפט הזה וגם לא הצלחתי למצוא אותו בגוגל,אבל המשמעות שלו אומרת כך שאם אתה מלך ואתה ממליך אחרים אז המלכות הזו זוכה לשבחים.

העובדה שעידן מצליח ואומן מוערך בארץ וגם בעולם מכירים אותו ואוהבים אותו זו זכות גדולה לגדול עם אומן כזה להתפתח ולצאת לעולם לבד בזכות עצמך.
ולדעתי אין כל רע שהזמר "יקוטלג" מאיזושהי בחינה שהוא יצא מהפרוייקט,עובדה שאני זוכרת שאמיר שר כמה שירים או שיר אחד בפרוייקט של עידן ואם הזמר או היוצר מספיק טוב הוא יכול להצליח גם לבד,ואני אוהבת את אמיר ושיריו היחודיים ואת סגנון המוזיקה שלו כך שאני בכלל לא מקשרת אותו לשום דבר ולא מטלגת כי הוא טוב בזכות עצמו ואני אוהבת את מה שהוא מייצג בזכות עצמו,כנראה לעידן באמת יש את הטאצ' הזה ואת האינטלגנציה הרגשית כדי לבחור מי יבצע את שיריו בפרוייקט,עידן מבורך וכל מי שבא איתו במגע מתברך.

הלואי עליי לזכות לשיר בפרויקט אהיה הבחורה הכי מאושרת עלי אדמות חחח
לא בשביל לעלות הלאה או להצליח בזכות עצמי,אלא לפחות רק לחוות את החויה ואת האנרגיה של השירה היחודית של הפרוייקט,היתי באמת רוצה שהחלום הזה יתגשם,צריך אולי רק לעבוד קצת על הקול והכל יהיה בסדר. חחח מי יודע מי יודע? אולי חלומות נועדו כדי שנחלום אותם ושיתגשמו אחרת מה הטעם בחלומות? חח
שיהיה ערב נעים לכולם.

mbauman

New member
אני חושבתשהצלחה

הפרויקט נותן במה לזמרים חדשים שאחרי שהם משתתפים בפרויקט הם זוכים להכרה.
וגם אם אומרים כן זהה הוא מהפרויקט דעתי זה לא דבר רע וזה לא כובל אותם בשום אופן.

נערה162

New member
יכול להיות

שזמר שהתחיל בפרויקט, יזכרו אותו כ"ההוא מהפרויקט", אבל זה לא סותר את היכולת שלו להצליח כסולן.. אני גם לא רואה שום דבר רע בפריצה בדרך הזו, ממש להפך, בעיני זה דווקא מצביע על איכויות שרק עומדות לזכותו של האמן..

דעתי

(לא נכנסתי לקישור ששמת)

לדעתי הפרויקט זו מקפצה נורא גדולה לאותם זמרים..

בעבודה יוצא לי לשמוע גלגלצ כל היום, ומשמיעים הרבה את שי צברי עם השיר שהוא מבצע מהאלבום הקאברים שזמרים אחרים מבצעים שירים של אהובה עוזרי.. ופשוט נפלתי ממנו.. קול מהמם.

חחח אני גם לא נכנסתי לקישור

שהעלת עם אמיר דדון

אבל אני יודעת דבר אחד שכשאני אוהבת משהו אז אני חופרת מכל הלב חחחח

ועוד מעט אשמע את הביצוע של מאיה לשיר של אהובה,אני בטוחה שהוא יהיה יפה,אז אחסוך לך את החפירות שלי כבר מעכשיו חחח
אלמד להתמתן להבא ולסנן. חחחח

ערב נעים לכולם
נראה לי גם ההודעה הזו היתה חופרת חחח אבל זה הכי קצר שלי חחח השתדלתי

חחח באמת? טוב לדעת.

תגידי האור והתום איך עשית את הכיתוב עם צבע?
לא מצאתי פה,באמת שחיפשית הרבה ונייתי ולא מצאתי.
אולי התענוג הזה נמצא רק אצלך כי את מנהלת הפורום?
או שאני הוזה שוב? חחח

גם את יכולה להשתמש ב"תענוג"

כשאת כותבת תגובה יש למטה אפשרות שנקראת: "קישורים בתוכן ההודעה".
אם תלחצי על אפשרות זו תקבלי כותרת "מחרוזת מתוכן ההודעה" בצד ימין ו"קישור" בצד שמאל.
מתחת למילה "קישור" הכניסי את קישור האתר אליו אתה רוצה להפנות (רק קודם מחקי את http://) ומתחת למילה "מחרוזת מתוכן ההודעה" כתבי את המילים מתוך ההודעה שכתבת, שברצונך שיהיו מודגשות (כפי שאני כתבתי: "הביצוע של מאיה").

הצלחת?

האמת לא יצא לי עדיין להקשיב..

אבל בטוח מאיה מצויינת.. עוד מעט אקשיב ואומר לך.

למעלה