השתתפות בתוכניות הבוקר עולה כסף

השתתפות בתוכניות הבוקר עולה כסף

במפגש האחרון של מעגל חיפה עלה לדיון הנושא של השתתפות בתוכניות לייף סטייל לצורך קידום העסק והנה לא עבר שבוע וכבר כתבה בדה מרקר על הכספים שלוקחים מעסקים שונים לצורך הפרסום ברור שמישהו צריך להרוויח אבל יש דרכים אחרות בכל מקהר אם במקרה רציתןן להופיע תכינו את הכסף שיהיה לכן המשך יום מתוק לירז http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20100718_1180143

pinkipooh

New member
../images/Emo44.gifאז זהו שזה לא כ"כ נכון

בתוכניות האלו יש שתי אופציות להופיע. או כשאת אייטם ואז את לא משלמת כלום או אם פונה אליך חברת תוכן (מעיין חברת ייחצנות) שהם משדלים אותך לשלם 3000 ש"ח ואז להכנס לתוכנית. אני התארחתי אצל סופר נני בתוכנית אירוח שלה ושל דליק וולניץ כי לא התביישתי ופגשתי אותה ושאלתי אם אני יכולה להופיע בתוכנית כי יש לי עסק עם ערך מוסף לילדים. והם אירחו אותי ללא תשלום- תודו שאני אמיצה :) והשבוע ביום ה 22/7 אני בתוכנית המקצוענים עם שירה פליקס גם כמובן ללא תשלום!!! אני כן יודעת שבתוכנית איתי היו אנשים ששילמו כסף אבל לדעתי זה מיותר לחלוטין לשלם כסף בשביל להופיע בטלויזיה. ברגע שיש לכם עסק וסיפור מעניין הדרך לטלויזיה די פשוטה. אז קדימה לעבודה.

pinkipooh

New member
ותודה לטלטולה האחת והיחידה

על ההפניה למקצוענים- אוהבת אותך מאוד

ברור פרט למקרים שהאייטם מיוחד

אחרת ממה יתפרנסו היחצנים מי יממנו את התכנית . אצל אודטה זה היה שקוף אבל יש תוכניות שזה מוסווה . לפני שנה הופעתי בערוץ 2 בתכנית בוקר לאחר שהייתה עלי כתבה בלאישה בנושא פטנטים והמצאות עוד באותו היום באותו היום התקשרו אלי מערוץ 2וביקשו שלמחרת אגיע לפני חודש התקשרו אלי מהמועדון של חני נחמיאס בערוץ 33 והציעו להשתתף בתכנית תמורת 5000 ש"ח ..ברור שלא הסכמתי .

imash

New member
שמעתי מקרים כאלה - איזו חוצפה!

במקום שהם ישלמו על הזמן ועל האינפורמציה

אמאמיה

New member
אלי גם פנו להתארח בערוץ החיים הטובים או משהו

בסגנון הזה ואחרי שהוחמאתי והתלהבתי הוסיפו שזה רק כרוך ב'השתתפות לכיסוי הוצאות' של כ-5000 שח... כמובן שסרבתי בנימוס מסכימה עם פינקי-פו בנושא התעוזה, המקוריות והיזמה בנושא :) בהצלחה לכולן

למעלה