השתתפות נשים בבלוגים בנושא מין...

השתתפות נשים בבלוגים בנושא מין...

כשאני ניכנס לבלוגים של המבוגרים בלילה, אני רואה שיש בקושי אישה או שניים בבלוג שמציג סרטים כחולים, מדוע אתן חושבות שזה כך? האם לנשים אין חשק לראות סרטים ולאונן? או שהן קיבלו חינוך מיני שאומר להן לדכא כל רגש של חרמנות או רצון לאוננות וכו'? בסה"כ אישה שניכנסת לבלוג היא אנונימית ויכולה לסגור שלא יפריעו לה בפרטי אז מה הבעיה להיכנס ולהינות?

softy

New member
ההשתתפות בצ'אט בלוג

בכלל לא באה לענות על צורך של אוננות. המציגים שם מתגרים בעיקר בגלל החשיפה, יש אנשים שחשיפה במקום ציבורי מול הרבה עיניים בוחנות גורמת להם לריגוש מיני גדול. הבלוג טי וי נותן להם הזדמנות טובה מאוד לעשות זאת מבלי לעבור על החוק.

אני לא יודעת למה זה קשור

סיבות ביולוגיות או חברתיות (אני מניחה שזה שילוב כלשהו), אבל ממה שנראה לי רוב השנים הן יותר אינטימיות מאשר גברים אולי בגלל זה כל החשיפה לא מעניינת אותם. אני יודעת שאותי זה לא מעניין .

בזוז

New member
מבחינה ביולוגית/פסיכולוגית

גברים מתגרים יותר מנשים ממראה עיניים. נשים יעדיפו סיפור אירוטי על סרט, ויעדיפו (בהכללה כמובן) סרט אירוטי-רומנטי על סרט כחול. בעיני- זה תלוי במצב רוח וכו', אני מבקרת שם בעיקר בשיתוף עם בעלי- הוא נהנה יותר מהצפייה ואני נהנית מהאינטראקציה שלעיתים נוצרת עם הקהל הצופה. ויש לפעמים גם מראות מחרמנים, אני מודה... וסתם הערת ביניים: שים לב להבדל בין הבלוגים שמעלים הגברים (רק יושבים ומאוננים אל מול המצלמה) לעומת אלו שמעלות הנשים (עושות טיזינג, רוקדות, מתפשטות ומתלבשות - הצגה שלמה) כשיבוא הבחור שיצליח להוציא מהגוף שלו יותר מאשר רק אוננות אני אצפה ואהנה...

למעלה