את הפרט הכי חשוב שכחת לצייןהשתתפות קופ"ח
שלום לכולם, לאישתי ולי יש שני ילדים (ללא טיפולים) כבר שנתיים שאנו מנסים להביא ילד אך ללא הצלחה. ברצוני לשאול את חברי הפורום האם מישהו יודע מה זכאותי בהשתתפות בטיפולי פוריות דרך קופ"ח. חשוב לי מאד. תודה רבה,
פרטים נוספיםאת הפרט הכי חשוב שכחת לציין
באיזה קופה אתם? זה משתנה מקופה לקופה, והקופה הנדיבה ביותר בילד שלישי היא מכבי. לפעמים אפילו שווה לעבור ולחכות את תקופת האכשרה (משהו כמו שנה או שנתיים). תלוי בגיל שלכם (בעיקר שלה), בגילאי הילדים ובמידת הכמיהה שלכם להתחיל טיפולים כמה שיותר מהר. כתוב לנו קצת יותר פרטים ונוכל לענות במדויק.
השתתפות קופ"ח כלליתפרטים נוספים
אנו בקופת חולים כללית(מושלם). אישתי בת 30 אני בן 34 הילד הבכור בן 8. הילדה בת 6. אנא עיזרו לי ותנו פרטים האם אני יכול לקבל סיוע בטיפולים מקופת החולים. תודה רבה
קופ"ח כלליתהשתתפות קופ"ח כללית
גם אני חברה בכללית ועד כמה שידוע לי אתם זכאים להשתתפות של 50% בטיפולים. אך צר לי לאכזב אותך זו הקופה שהכי פחות מתחשבת במטופלים וזמן ההמתנה לכל פעולה ארוך. אני מציעה לך לברר בסניף הקרוב לביתך במרפאת פוריות או דרך המושלם מה הזכויות שלכם. אם זמן ההמתנה ארוך שווה לעבור למכבי שהיא הקופה שבאה הכי הרבה לקראת המטופלים שלה בנושא זה אבל תקופת האכשרה ארוכה שנתיים. תעשו את החשבון מה הכי טוב בשבילכם.
זה משתנה מקופה לקופה, וגם תלויהשתתפות קופ"ח
שלום לכולם, לאישתי ולי יש שני ילדים (ללא טיפולים) כבר שנתיים שאנו מנסים להביא ילד אך ללא הצלחה. ברצוני לשאול את חברי הפורום האם מישהו יודע מה זכאותי בהשתתפות בטיפולי פוריות דרך קופ"ח. חשוב לי מאד. תודה רבה,
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.