השתתפות של 36 איש במפגש הראשון של הקורס!

Namiro

New member
השתתפות של 36 איש במפגש הראשון של הקורס!

אנו אחרי המפגש הראשון של הקורס - בהחלט סיפור הצלחה. כל אלה שהבטיחו להגיע הגיעו, ואפילו הגיעו כמה נוספים. בסך הכל השתתפו 36 איש, מעבר לכל הציפיות! גם אם ינשרו באופן טבעי חלק מהם, אין ספק שההתחלה הפעם מבטיחה. יש עוד כמה שלא יכלו להגיע למפגש הראשון, וננסה לשלבם במפגש השני, כפיצוי על אלה שלא ימשיכו.
הבעיה העיקרית היתה הצפיפות והמחסור בכסאות - בחדר שלנו היו רק 22 כסאות, והיה צריך להביא עוד מרחבי בית האבות ולהשלים את החסר. אז היה צפוף, ובהתחלה היה חשש שזה יפגום בהצלחה (קשה ללמוד כשאין היכן לכתוב) - אבל דורון סחף את הנוכחים בסגנונו הרהוט והרגוע והצפיפות נשכחה - היתה השתתפות ערה של המשתתפים עם שאלות טובות וסקרנות וציפיה להמשך.

תודה לכל אלה שתרמו להצלחה - לעמרי שהגיע במיוחד לפתיחה, ליואלה שסייעה לגבות את דמי ההשתתפות, למיכל שסייעה בהכוונה ובארגון - וכמובן לדורון שעליו נפל עיקר העומס והוא צלח את האתגר בקלילות.

Eldad S

New member
ברכות לכל העושים במלאכה,

ובעיקר לדורון, שאני בטוח שהיה מסמר הערב!

המון המון בהצלחה!

מיכי 10

Member
אופס, אמיר, לא ידעתי שגם אתה תכתוב, וכנראה כתבנו שנינו

באותו זמן.
אשמח לקרוא עכשיו את מה שכתבת.

מיכי 10

Member
ותודה לך, אמיר, על כל מה שעשית בטלפונים הרבים שקיבלת לפני

תחילת הקורס ואפילו היום, ואת שאר פעולותיך, כבר ציינתי בדיווח שלי.

DoronModan

New member
היה ערב מרומם נפש מבחינתי. תודה לעוזרים

תודה מיוחדת לאמיר, על השימוש היעיל והקר בחוכמתך הרבה, הלוגיסטית והאחרת הרבה מאוד(מגע אישי מיוחד עם הנרשמים עוד מהטלפון, כיבוד, סחיבות, הסברים, פתרון בעיות, וכו'), ליואלה הרושמת שהתפקיד היה תפור עליה (וגם על הלוח הטוב), לעמרי על העזרה הרבה, הדגל, הכסאות(!)השולחנות שלמרות שלא שמשו בסוף עצם קיומם הרגיע אותי מאוד, ובכלל על התמיכה באפיק הפרסום הזה, שסחפה את חברי ההנהלה. מיכל, על ההפניה הנעימה של הקהל, הלוך ושוב, בין הכניסה למקום הקורס, הסידורים הרבים של האולם והקיפולים הלא מעטים אחריו, והתמיכה הכללית, וגם לעמוס שעזר בסידור האולם ובחלוקת הקלסרים ללא לאות.
גם אדם שרק נפגשנו אחרי כמה שנים, הציע מייד עזרה, עזר לי בנגלות מהאוטו ובסידור השולחנות.
אם שכחתי בתוך ההתרגשות או לא הייתי מודע לאחת מהפעולות או לאחד מהאנשים, סליחה מראש.
זו היתה כמות שיא של משתתפים, וזה הצריך היערכות מיוחדת ואנשים מאוד מיוחדים, ואכן כך היה. היינו צוות מצוין, והכי חשוב(באמת הכי חשוב)עבדנו בהרמוניה ובתיאום מושלם. כל אחד נתן את המירב עם הרבה מאוד רצון טוב, ואין צל של ספק שזה השפיע על האנרגיות בחדר וברור שהתלמידים חשו בזה.

למעלה