השתתפתי בפעילות נסיינים של קנור ותפוז ושמח לשתף

השתתפתי בפעילות נסיינים של קנור ותפוז ושמח לשתף

אז לשמחתי הרבה נבחרתי להיות חלק מהנסיינים של המוצר החדש של קנור - פירורי לחם לאפייה. קודם כל חשוב להגיד שאני תמיד אוהבת להתנסות בדברים חדשים

אבל מעבר לזה הייתי קצת סקפטי. לא הייתי בטוח מה כבר שונה וחדש בפירורי לחם. ומה בעצם ההבדל בין פירורים לאפייה ולטיגון. אז למדתי.
החלטתי לנסות את פירורי הלחם על הבן הקטן שלי. מישהו צריך לתרום את חלקו בבית. אז לפנות בוקר נעמדתי ליד התנור והתחלתי לאפות. חשוב לציין שזה הרבה יותר נעים בבוקר לדחוף
את השניצלים לתנור מאשר שכל הבית מתמלא עשן וריח של השניצלים של הטיגון. חשוב לציין שהבן שלי לא מוכן לאכול את האוכל בגן - אז אבא שלו ממונה על סיפוק המזון גם למשך היום.
שורה תחתונה נצמדתי למתכון המקורי של שניצל: שניצלים דקים, טובלים בביצה טובלים בפירורי לחם ולתנור (באמת הכי פשוט שאפשר!).
אז ככה התוצאות היו טיפה בעיתיות אבל אני לוקח את האחריות עלי. חשבתי שמדובר בפירורי לחם רגילים ולא טרחתי לקרוא מרכיבים. כך שהופתעתי לגלות שתיבלתי פירורי לחם שהם כבר מתובלים!
מיותר לציין שלילד זה לא היה טעים... מעניין למה
אבל בפעם השנייה הוא כבר יותר זרם... לי היה טעים מאוד בפעם השנייה שלא הוספתי תיבול נוסף - הקטן פחות אהב בגלל שהוא לא אוהב תיבול. קיוותי שהוא קיבל את הגנים
שלי אבל מסתבר שהוא כמו אימא שלו, מעדיף אוכל חסר טעם

בקיצור, אם לא מתבלים פעמיים אז באמת אחלה וסופר סופר פשוט.
ממליץ.

 
למעלה