התאבדות (זה לא טריגר)

התאבדות (זה לא טריגר)

כלומר זה לישפוט דעתכם אבל מה שהתכוונתי אליו הוא לא טריגרי, רק משתמש בטריגר הגלוי בשביל הנסתר, זה בעיה לי להצתרך להסביר את היצירה שלי אבל לשים טריגר זה בעצם להגיד בפירוש אמירה שאני לא התכוונתי אליה. אני מתנדפת. ריח חריף של עור ותום ומעגלים שנהגתי לרוץ בהם הערפיל על החדר עננים. אני מנסה לתפוס בחוט השערה את עצמי החומקת מהישג ידי, במרדף גורל, ואין סוף לו. אני מסתגרת בחדדרים פן אברח. החוט המקשר נמתח אחר חלק גדול שהיה שייך לי פעם. אפילו בלי צער, אני חותכת. VipErGuY says:

אוף אני והטעויות

VipErGuY says: =העתקתי את זה מהודעה ששלחתי במסנג'ר ואני טיפשה וזה יצא ככה. וזה חדרים*.

מעין כפרה:)

אני מתנדפת. ריח חריף של עור ותום התכוונת, אולי, לאור? ומעגלים שנהגתי לרוץ בהם אני רוצה שתרחיבי על עניין המעגלים. אילו מעגלים אלה? מה הם מסמלים? הערפיל על החדר עננים. אני לא מבינה את התחביר פה\= אני מנסה לתפוס בחוט השערה את עצמי החומקת מהישג ידי, אוף, למה הרווחים האלה? לדעתי, הם לא מוסיפים כלום. אני חושבת גם שהבית השני קצת מסורבל, הייתי מנסחת אותו קצת אחרת.. אני לא ממש יודעת איך, אבל תחשבי על זה. בלי קשר- נורא אהבתי את "לתפוס/ חוט השערה", ואת "עצמי החומקת", יש פה בסיס ממש טוב שדורש ליטוש
במרדף גורל, ואין סוף לו. גם פה לא אהבתי את הרווח. אני ממליצה לך להפוך את כל זה לבית אחד. אני מסתגרת בחדדרים פן חדרים* אברח. אני מסתגרת בחדרים/ פן אברח- נעים יותר בעין, פחות צורם. החוט המקשר נמתח אחר חלק גדול איזה חוט? חוט השערה ממקודם? שהיה שייך לי פעם. חלק מחוט השערה היה שייך לך? אני לא מבינה את הבית הזה, אשמח להסבר. אפילו בלי צער, אני חותכת. הסוף חרוש ברמות. חוצמזה, הוא גם נראה תלוש משאר הבית.. אלא אם כן את מתכוונת לחתיכת חוט השערה ואז יש פה משהו מעניין. אם כן- אז הסוף מתפספס לי כי אני לא מבינה את הבית הזה. אם לא- אני מציעה לך להשתמש ברעיון הזה כדי לשדרג את הבית הזה
. בכלמקרה, אקספלניישן פליז!!:)

the mnm factor

New member
השיר ממש מבולבל

גם מבחינת ניסוח וגם עם הבעיות של ההעתקה... תחכי שירד לעמוד הבא ותפרסמי שוב ואני אגיב. השיר גם במילא לא קופץ. אבל מראש אני אומר לך שהוא לא רע בכלל.

למעלה