התאבדות...

בדבחתי

New member
שלום לך אין לי מושג מה עובר לך

ברגע זה בראש שלך חוץ מלהתאבד אולי תספר מה מעיק עליך ומהי הטעות שעשיתי ואתה פשוט עושה קאט ונעלם מהמציאות עם טעויות חייבים ללמוד לחיות ולא לקחת את עצמך ולהעלם ולא להתמודד עם מציאות שנבראה כתוצאה מכך אולי תשתף אותנו ונוכל לדון איתך ביחד אולי ישנה אפשרות שלא חשבת עליה..

Giladovich

New member
אתה רוצה לפרט...?

אתה יכול לעשות זאת כאן, או במסר, אם אתה רוצה. יש לך אוזן קשבת, אם אתה מעוניין.

bodas

New member
אין סיבה ../images/Emo24.gif

אנחנו פה כדי לשמוע, לעזור ולהבין... אתה גם מוזמן לעיין בקישורים הללו ואולי תמצא שם אוזן קשבת מקצועית שתוכל לסייע לך.

herop

New member
תשובה

עזבו החלטתי שאני לא מספיק חלש סשביל זה...

bodas

New member
ובכל זאת לא כדאי לשמור בבטן

לפעמים אנשים שאתה דווקא לא מכיר עוזרים לך לצאת קצת מהמסגרת ולראות את התמונה בגדול יותר.... אם תחליט שאתה רוצה את עזרתנו, בפומבי או במסרים, תרגיש חופשי... אנחנו לא מומחים, ואולי בעצם כדאי להתחיל בהם (ע"ע הקישורים), אבל אנחנו גם כן חלק מקבוצת בני האדם
וגם אנחנו לפעמים חשים שהכל נמאס...
אתה תמיד מוזמן לדבר

SCraTCheD

New member
צר לי,

התאבדות ידידי לא שוקלים, מבצעים. אני אולי אספר לך בהזדמנות על ניסיון ההתאבדות שלי ותבין. אגב, אם אתה שוקל התאבדות אתה במצב מצויין, התאבדות אי אפשר לשקול.

xxgatxx

New member
...אפשר

חמודי, הייתי פעמים בבית חולים על ניסיון התאבדות. לפני זה שקלתי את זה למשך הרבה זמן... וחוץ מזה לכל אחד יש את הסיבות שלו, אם אתה ניסית להתאבד כי "קרה משהו" אז מן הסתם שלא תחשוב. אני לדוגמה פשוט מרגישה שהחיים משעממים מאוד ופשוט נמאס. אז אל תתחיל להגיד פה לאחרים שהם במצב מצויין. לך תדע אם הוא שוקל התאבדות מה המצב הנפשי שלו. אתה לא פסיכיאטר או פסיכולוג ואתה לא מבין או יכול לאבחן בעיה אצל מישהו ואתה ממש הכעסת אותי. אבל ממש. מאיפה אתה חושב שיש לך הבנה בנושא? רק כי "גם אתה ניסית"?! יש אנשים לא מאוזנים, יש אנשים שפשוט נמאס להם, יש אנשים שקרה להם משהו... ואתה אל תשפוט בנאדם ומצבו!!

SCraTCheD

New member
אם

הייתי מצהיר כי זאת דעתי אז היה עליך לשתוק. אז אני מצהיר שזאת דעתי. למרות שהיית אמורה להסיק זאת לבד. לא שפטתי ולא העברתי ביקורת, אמרתי מה שאני חושב נטו, לבחור היה את הזכות לחלוק עלי? מצויין. אני לא פסיכיאטר ולא פסיכולוג? באמת? רוצה לספר לי על עוד דברים שאני לא? למה לקבוע עובדות? אה, ואם אתה היית פעמיים בבית חולים על ניסיון התאבדות זה מותיר לך את האופציה לכתוב תגובה כזאת בוטה? אני לא חייב להיות פסיכיאטר או פסיכולוג בשביל להגיד מה שאני חושב, ולמען האמת אני מאוד קרוב לדברים האלו וחבל על הקטילות שירוצו פה. ולגבי התגובה הראשונה אני אסביר, חוויתי בעבר 2 התאבדויות של חברים, חברים שניסו או צרכו בעקבות דברים כאלה ואחרים סמים וכו' על ימין ועל שמאל, ניסיונות התאבדות וכו', יש דפוסים מסויימים, הנפוצים ביותר לא מפרסמים בפורום בתפוז את הרצון שלהם להתאבד. זהו. יום טוב ותחסוך עצבים זה לא בריא להתעצבן מהטיפשות של עצמך, פעם הבאה לקרוא יותר טוב את התגובה. נדב.

bodas

New member
../images/Emo18.gif מיותר

תגובות נוספות תימחקנה. תעבירו את זה למסרים...

למעלה