Dear MetalSinagouge
התייחסות: - המשפט הראשון שלך הוא נשמע קרוב לאמת, האני לא יכול לדעת, ואולי אי ידיעה היא הסיבה לתנועת האנטי-חיים, זה יותר חשוב לי מאשר האקט ההתאבדותי עצמו. ז"א לפי דעתי לבן אדם שיש סקרנות יש תעוזה ויכולת לשים לב ליופי מסויים , אפשר להגיד דבר כזה? במיתולוגיות יש המון מטאפורות , השאלה היא האם אודין התאבד , כלומר מוות ממשי , או מטאפורי, פיזי? או רוחני- מנטלי. מיאוס, הוא הגדרה שונה לתנועת אנטי-חיים , הרתעות , התרחקות , נגד זה ונגד זה. "לא רוצה, נמאס לי לחיות". -המצב של החברה גורם לשיעמום, האם שיעמום יכול להתקיים ללא המצב של החברה? האם המצב של החברה יכול להתקיים ללא שעמום, האם הם הולכים יד ביד? -מסתורין , תעלומה, זה מתקשר לסקרנות , וסקרנות שוב מתקשרת לתעוזה ויכולת לשים לב ליופי מסויים? - המצב של החברה ביחד עם האופי של הבן אדם, אבל האופי הוא איזה סוג של התניה חברתית, הלא כן? כלומר יש התניה חברתית אשר רק מגבירה את עצמה בעזרת עצמה- והכיוון שלה הוא אנטי-חיים, הרס עצמי- הרס הדדי. -יש לי כמה שאלות רשות לגבי המשפט האחרון: - האם הרצון שלך לגלות את הרצון האמיתי , הוא אמיתי בפני עצמו (מהו הרצון האמיתי , והאם הוא אמת מידה לרצונך לרצון האמית) - האם השגת הרצון האמיתי והשאיפה להיות אדם עם פוטנציאל למעשה כלשהי יכולה להתממש בעתיד? כלומר האם זמן יכול לעזור בתהליך למצוא משהו - כל משהו- אמיתי.