התאבדות

gillll

New member
כמו שאני רואה את זה

הנפש מגיעה למצב בלתי נסבל בו אפילו הגוף לא יכול למנוע את המעשה. מה שמראה את גדולת נפשו של האדם על גופו. רק תבדיל בין התאבדות עם גלגל הצלה (תרופות,חתכים בידיים,וכד') לבין התאבדות "אמיתית" (כדור בראש)

Lonly badger

New member
restatement

מה מניע אנשים לעבר התאבדות. ז"א , תנועה של אנטי-חיים, לעבר המוות.

MetalSinagouge

New member
באשר להתאבדות "אמיתית".

אולי תרצה לבדוק איזה סט תמונות בOgrish.com, בנאדם שרה לעצמו בסנתר והרתע השאיר אותו בחיים (אומנם הוא נראה כמו הספינקס עכשיו, או שהוא בכלל מת מכאב). אני לא אוכל אף פעם לומר מה גורם. יכול להיות שזו סקרנות? במיתולוגיות מתוארים מסעות של אלים "לאנדר-וורלד", אודין למשל, התאבד והוא זכה בידע על הרונות. שיעמום- מיאוס זו יכולה להיות סיבה גם. מה גורם לשיעמום? המצב של החברה כיום. לאנשים כבר אין מסתורין לגלות, ואם משלבים את מצב החברה ביחד עם האופי של הבנאדם, זה מוביל להרס עצמי. אני רוצה לגלות את הרצון האמיתי כדי לא להיות אדם עם פוטנציאל לעשות מעשה שכזה.

Lonly badger

New member
Dear MetalSinagouge

התייחסות: - המשפט הראשון שלך הוא נשמע קרוב לאמת, האני לא יכול לדעת, ואולי אי ידיעה היא הסיבה לתנועת האנטי-חיים, זה יותר חשוב לי מאשר האקט ההתאבדותי עצמו. ז"א לפי דעתי לבן אדם שיש סקרנות יש תעוזה ויכולת לשים לב ליופי מסויים , אפשר להגיד דבר כזה? במיתולוגיות יש המון מטאפורות , השאלה היא האם אודין התאבד , כלומר מוות ממשי , או מטאפורי, פיזי? או רוחני- מנטלי. מיאוס, הוא הגדרה שונה לתנועת אנטי-חיים , הרתעות , התרחקות , נגד זה ונגד זה. "לא רוצה, נמאס לי לחיות". -המצב של החברה גורם לשיעמום, האם שיעמום יכול להתקיים ללא המצב של החברה? האם המצב של החברה יכול להתקיים ללא שעמום, האם הם הולכים יד ביד? -מסתורין , תעלומה, זה מתקשר לסקרנות , וסקרנות שוב מתקשרת לתעוזה ויכולת לשים לב ליופי מסויים? - המצב של החברה ביחד עם האופי של הבן אדם, אבל האופי הוא איזה סוג של התניה חברתית, הלא כן? כלומר יש התניה חברתית אשר רק מגבירה את עצמה בעזרת עצמה- והכיוון שלה הוא אנטי-חיים, הרס עצמי- הרס הדדי. -יש לי כמה שאלות רשות לגבי המשפט האחרון: - האם הרצון שלך לגלות את הרצון האמיתי , הוא אמיתי בפני עצמו (מהו הרצון האמיתי , והאם הוא אמת מידה לרצונך לרצון האמית) - האם השגת הרצון האמיתי והשאיפה להיות אדם עם פוטנציאל למעשה כלשהי יכולה להתממש בעתיד? כלומר האם זמן יכול לעזור בתהליך למצוא משהו - כל משהו- אמיתי.

MetalSinagouge

New member
אהמממ...

הייתה חפירה (אני ממש צריך להפסיק להשתמש במילה הזו) בפורום מאגיה בקשר לאמונות היותר "חומריות" במיתולוגיה הסקנדינבית, ומשם הסקתי שכנראה האמונה שאודין "נצלב" הייתה ממשית, אומנם יכול להיות שזה ביטא משהו "מתחת לפני השטח". כשאני אומר רצון אמיתי, אני מתכוון לפעילות ע"פ "המסלול שלי" בחיים. אני חושב שהוא אמיתי, כי בעצם מי לא רוצה את זה? אני חושב שניתן להשיג את זה לאחר זמן, על ידי מחשבה אולי, אישית אני מתקשה לקבל את תאוריית גילגול הנשמות, אז אני מאמין שהחיים האלה הם ההזדמנות לפעול, אנחנו לא כאן סתם

Lonly badger

New member
Odin Jesus Buddha Krishna

בטח יש עוד, ואו כולם נצלבו. - אז שאתה אומר רצון אמיתי הוא התאחדות עם המסלול הנכון עבורך, וזה בעצם מה שכולם מחפשים , אז אתה מניח שניתן להשיג את זה בעזרת: 1. זמן. 2. מחשבה. האם זמן , שאתה אומר זמן אתה מתכוון לזמן פסיכולוגי או זמן פיזי. האם אתה מבחין בינהם. אתה אומר אולי, מחשבה אולי יכולה לעזור לנו למצוא את החיבור לנתיב שלנו בחיים. כמובן , אני מסכים עם האולי הזה, כי אחרי הכל מחשבה היא תנועה במוח שלנו , שניהם כלים דרך אגב, אבל בכל כלי יש משתמש - ואני סבור שאיכות הפעולה תלויה במפעיל , כלומר הצלחת הפעולה תלויה במפעיל הכלי. נניח שאין גלגול נשמות.(למרות שיש שמועות שחומר הוא אנרגיה ואנרגיה לא הולכת לאיבוד - ששש..!) החיים האלו הם הזדמנות לפעול, אכן ! אנחנו לא סתם כאן. פה יש לי הרגשה שאתה צודק.

MetalSinagouge

New member
אין לי שמץ של מושג../images/Emo13.gif

אחרי הכל אני אפילו לא neophyte, אבל דבר אחד אני יודע- נסיבות כאלו ואחרות הביאו לפירסום אנשים שיש להם דברים להגיד, זה בטוח. RAW, קראולי, מי יודע- אולי אפילו אצל האבארד יש משהו טוב, צריך לנצל את זה. לא יצא לי לחשוב יותר מדי על הזמן חוץ מזה שאני איכשהו מצילח לתפוס את זה שאין באמת זמן, כי כל שבריר "שנייה" מכיל הכל. משהו שלא ניתן למדידה, הופ והנה הוא חלף, הנה עכשיו העתיד, הנה עכשיו- עכשיו העבר וכן הלאה. OMG. ד"א טימותי לירי האמין שהוא ריאנקרנצייה של קראולי, אבל ריאנקרצייה במובן של "הוא המשיך את עבודתו", משהו נוירוני-עצבי שכזה.

Lonly badger

New member
לא ידעתי את זה בקשר ללירי

אני לא יודע המון בקשר ללירי. או בקשר לקראולי , או לאנטון וילסון. אני כן יודע שאנשים נפלאים ומדהימים וגאונים ויצירתיים לרוב לא קיבלו את ה"תהילה" וההכרה החברתית - בזמן חייהם. פיליפ קיי דיק, ניטשה, לא יודע יש רשימה ארוכה אני נתתי שתי דוגמאות משתי צידי המתרס של הכתיבה וההגות.

זה בגלל שאנשים טיפשים

אם כבר להתאבד בירייה אז כדור דרך העין או בפה לכיוון מעלה, כל דרך אחרת עלולה "לגרום לסיבוכים" שמעתי על מישהי שבצבא ירתה לעצמה בבטן, היא סבלה !!!8 שעות!!! לפני שמתה. אנשים טיפשים!

Gilliana

New member
חסרות סיבות?

רובן ככולן נפשיות: דכאון, מחלות נפש שונות, הפרעות אישיות וחוסר יכולת להתמודד... אני לא כ"כ מבינה מה בעצם השאלה כאן. מה גורם לאנשים למשל לרצוח באופן אכזרי ללא מניע? בדיוק אותן סיבות.

Lonly badger

New member
Friedrich Nietzsche

ציטוט קצר של ניטשה יורד על קאנט: "קאנט הזקן. "מכוח יכולתה של יכולת" - כה אמר, או לפחות חשב. אולם- האם זוהי תשובה? זה הסבר? או שמא רק חזרה על השאלה: "כיצה בכל זאת מרדים האופיום?" "ביכולתה של יכולת" דהיינו virus dormitiviia* משיב אותו רופא מוליירי: quia est in eo virtus dormitiva, cujus est natura sensus assoupire** אלא שתשובות מזה הסוג מקומן בקומדיה, וסוף סוף הגיע הזמן להציג במקומה של השאלה הקאנטינית "כיצד משפטים מרכיבים אפריוריים אפשריים הם", שאלה אחרת: "לשם מה נחוצה ההאמונה במשפטים שכאלה?" ... *כוח המרדים. **כוח המרדים הוא מה שבטבעו טמון הכוח להרדים את החושים. ---- נלקח מתוך "מעבר לטוב ולרוע".

bianckalady

New member
חוסר איזון

זה הכל. בחיים אנחנו בשווי משקל עדין של רגשות תחושות ומחשבות. חוסר איזון, כימי ריגשי ונפשי, גורם לנו לאבד את העיניין במה שאנחנו קוראים לו החיים, או לחליפין אנחנו מסתכלים על החיים דרך משקפיים מקולקלות (כאמור בגלל חוסר האיזון) ואנחנו מעניקים משמעויות לא נכונות לאירועים לקרו קורים או עלולים לקרוא. בקיצור הקושי הכי גדול הוא להבהיר לאדם שרוצה להתאבד שהמציאות הוא רואה היא ברת שינוי, או ליתר דיוק שמציאות לא באמת קיימת. חבר טוב שלי התאבד לפני הרבה שנים. לקח לי המון זמן להבין למה הוא עשה את זה. אבל אני היום מאמינה שפשוט נשרף לו כמה פיקסלים במסך וכל דבר שאני ואתה היינו רואים באופן מסויים הוא היה רואה פשוט אחרת.

0Pandemonium0

New member
מה זאת אומרת "נשרפו לו כמה פיקסלים

במסך? את אומרת שהוא השתגע? "ראה" דברים? לא ראה דברים?

למעלה