התאהבות בחברה הכי טובה

Shira661

New member
התאהבות בחברה הכי טובה

אומנם נושא ההודעה מאפיין אולי גיל 16, אבל אני שירה קרובה לגיל 30. יש לי חברה מהילדות שהקשר שלנו התחזק בשנה וחצי האחרונות, ממש חברות נפש, עושות הכל יחד, לא מזמן דיברנו והיינו קרובות אחת לשנייה, ופתאום הרגשתי צורך עז לנשק אותה, פתאום הרגשתי משיכה מטורפת אליה, הבנתי שיש לי אליה הרבה יותר מעבר לחברות, פתאום הרגשתי אבודה. מצד אחד מדובר פה בחברה הכי טובה שלי שאני יכולה לאבד אותה בקלות, מצד שני יש בי פחד כל הזמן שהיא תכיר מישהו, ואז אצטרך בכל מקרה להתרחק כי ליבי לא יוכל לעמוד בזה, ומצד שלישי בא לי אותה כל כך, לפעמים יש לי את התחושה שיש לה אולי משיכה סמויה כלפיי למרות שהיא כל כך סולדת מיחסים מאותו המגדר, היא לא בן אדם חם, אבל שהיא איתי היא מחבקת אותי כל הזמן ומחפשת גם את קירבתי, אולי זה רק נראה לי.. מה אני עושה?! מה עושים בסיטואציה כזאת הזויה?

סיוקו

New member
מנסים להתקרב יותר

אני גם התאהבתי בחברה הכי טובה שלי לפני 20 שנה. אני מאוהבת בה עד היום
לדעתי תנסי להתקרב אליה יותר אם זה נעים לך . יכול להיות שאת והיא רוצות את אותו הדבר

רוב הסיכויים שתאבדי אותה

זה לא שווה גם להתוודות וגם לאבד אותה
תהיי חברה טובה וקרובה אליה ואם היא כזאת תתני לה להתוודות בפנייך

ואם גם החברה הטובה מרגישה את אותו הדבר?

והעצה שהיא מקבלת היא לחכות שהשניה תעשה את הצעד הראשון?
כך שתיהן מפסידות.
&nbsp
אני אומרת לנסות.
אם מנסים יש סיכוי להצליח.
אם לא ננסה, בטוח נפסיד.
&nbsp
ובכל מיקרה יש הרגשה לא נעימה בקשר עכשיו, כשאחת, לפחות, מרגישה משהו רומנטי.
&nbsp
בהצלחה

&nbsp

Shira661

New member
התאהבות בחברה הכי טובה

ניסתי להתקרב יותר, ובעצם אאני תמיד שם, לתחושתי ולצערי זה לא הדדי,מה שכן הינו יחד בצימר ניסתי לחבק להתקרב אבל זה היה חד צדדי היא מצידה הייתה קפואה במקום, והלכה לישון.. השאלה מה עושים הלאה, כי להישאר במצב כזה זה לא פייר ללב שלי,.. שכל היום במתח שמא היא תפגוש מישהו, או האהבה הזאת שבא לך רק לחבק ולנשק אבל חייב לעצור את זה.. ומצד שני איך ממשיכים בלי החברה הכי טובה שלך, איך פתאום מתרחקים ובאיזה סיבה,? החיים לא פשוטים..

למעלה