התאהבות בלתי צפויה באדם הכי פחות צפ

התאהבות בלתי צפויה באדם הכי פחות צפ

שלום לכולם, אני בחורה נאה בשנות העשרים לחיי, משכילה ומתפרנסת למחייתי כמו כולם. אני רוצה לשתף אתכם ולשמוע את הדעות שלכם לגבי מה שאני הולכת לספר לכם. כפי שציינתי אני עובדת במקום עבודה עם עוד הרבה עובדים, ולפני מס' חודשים לתדהמתי גיליתי שאני מאוהבת באחד העובדים, לכאורה נראה פשוט, אולם, הבעיה היא שאני ממש לא סמפטתי אותו ונראה לי שגם הוא לא אותי, והנה לפני מס' חודשים אני לפתע גלתי שאני מעסיקה את המחשבות שלי בו שעות נוספות התאהבתי בו עד מעל הראש, כפי שלא קרה מעולם, וכעת אני לא יודעת כיצד עלי לפעול אם בכלל, בגלל שלא סמפטתי אותו מההתחלה , לא יצרתי עימו יחסי עבודה רגילים ובקושי הייתי מחליפה איתו מס' מילים , ואילו עכשיו איך הגלגל התהפך, אני מחפשת את קרבתו, מחפשת על מה לשוחח איתו לפעמים מרגישה שאני מדברת יותר מדי או חפוזה מדי ופוחדת שזה יהיה מורגש, אני לא יודעת מה הרגשות שלו כלפי אם בכלל, ניסיתי לשכוח ממנו ולצאת עם אחרים אך לשווא כי הוא תמיד נמצא במחשבות שלי ונורא קשה לי אם זה אני לא יודעת מה לעשות ואיך, אני מרגישה כפי שלא הרגשתי מעולם כלפי יש בבקשה מכם תעזרו לי אני ממש חסרת אונים תודה וסליחה על בילבולי המוח והאורך של המכתב

צריך שניים לטנגו....

אני מאוד רוצה ואני לא הבעיה, הוא הבעיה, אין לי מושג מה הוא מרגיש אם בכלל , הרי אנחנו לא סמפטנו האחת את השני תקופה ממושכת.

magenta73

New member
לפעמים

כששני אנשים לא מסמפטים זה את זה בצורה קיצונית... זה רק מראה על ההיפך, כמו עכשיו, שאת פתאום גילית שאת מאוהבת בו. לפעמים זה סוג של מנגנון כזה... לא יודעת איך זה בדיוק עובד... אבל זה קיים. בכל מקרה, אתם עובדים ביחד, יש לך הזדמנות נפלאה להתחיל לדבר איתו על הא ודא, ולנסות להעביר את העיניינים מחוץ למשרד... בהצלחה :)

אין לך מושג כמה אני יוזמת

ועד כמה אני מנסה להפעיל את העניינים , הוא טיפוס קשה , קשה לקרוא אותו, אין לי מושג מה עובר לו בראש, אין לי שמץ של מושג מה הוא חושב עלי . איך אני יכולה לגשש מבלי להסגיר את הרגשות שלי , כי אני לא רוצה להפגע מה גם שזה מקום עבודה וממש לא בא לי שיתחילו לרכל כי נפשית אני לא אעמוד בזה , במידה וזה יתגלה והוא לא ירצה אותי .

magenta73

New member
מה הבעיה ב-"בא לך קפה?"

זה לא מחייב. לא כלום. אולי אפילו לצאת כמה חבר'ה מהעבודה לארוחת צהריים בחוץ או משהו כזה. מה זה נקרא להפעיל עיניינים, לא ממש הבנתי. אין מה להפעיל. יש ליצור קשר של אחד על אחד. לא לשאול אם בא לו עליך אלא פשוט להציע פגישה מסויימת מחוץ למעגל של העבודה ... ואז לראות לאן זה זורם...

נראה לי שאני לא מסבירה את עצמי כראו

אני לא יכולה ליפול עליו מאמצע שום מקום ולהזמין ו/או להציע קפה, מדובר כאן בשני אנשים שבקושי היו אומרים שלום אחד לשני. תגידי יש מצב שהוא עדיין חושב שאני לא סובלת אותו ולכן הוא גם נזהר במילים ומעשים ויכול להיות שהוא לא מעלה בדעתו שאני פיתחתי כלפיו רגשות לאור היחס המגעיל שלי כלפיו במשך התקופה האמורה ???? ולכן זה לא זז לשום מקום ????

magenta73

New member
ברור שיכול להיות...

אבל מה שכן, איך את פתאום החלטת שאת מאוהבת בו אם אתם אפילו לא מדברים?... תתחילי בבייבי-סטפס, בכל מקרה, בהיי היי, חיוך וכו'. תראי שאת מעוניינת בלהכיר אותו ובקשר חברי איתו, לפחות בהתחלה.

shaniza

New member
אחרי הבייבי סטפס

ה-היי ההי והחיוכים... תעזי גם לדבר איתו על דברים שלא קשורים לעבודה היומיומית שלכם את יכולה למשל לשאול אותו אם הוא לומד משהו,מה תאריך הלידה שלו, מה המוצא שלו..
סתם! סתם! בהחלט כדאי לנסות לפתח שיחת חולין -להראות לו שהיחס שלך כלפיו השתנה ולראות תגובות שלו... ולהמשיך משם.

איזה חמודים אתם מודה לכם על ההתייחס

כאשר רשמתי שאני עושה מעל ומעבר ( כי זה מה זה לא אופייני לי ליזום ולנסות להזיז דברים...) התכוונתי שאני כן מפתחת איתו שיחות על אה ועל דה , ואני מנסה באמת שאני מנסה אבל אני לא ממש רואה תוצאות, אז אני נאלצת להסיק מסקנות שאולי בהכרח חפוזות, אחת מן השתיים : 1- או שהוא לא מעוניין בי וזה לגיטימי לאור היחס שהוא קיבל ממני 2- או שהוא פשוט לא קולט שאני רוצה אותו וחושב שהנסיבות הביאוני לנהוג כלפיו בחביבות יתרה ונחמדות שבא לכל בן אדם שפוי להקיא ממנה. נ.ב איך פתאום קלטתי שאני מאוהבת בו ??? זה החל בהדלקות בקטנה כזה , לאור הדברים שהוא היה עושה למעני מבלי שאני אדע , אבל תמיד הייתי מגלה בדיעבד, ממקור בלתי תלוי שלא קשור בצורה ישירה אלינו. וזה המשיך כי פתאום התחלתי להכיר ולראות בו תכונות מאוד חיוביות שמצאו חן בעיני מאוד, בקיצור אין לי מושג כיצד זה קרה בדיוק אני רק יודעת שזה המצב הנתון ומעולם לא הרגשתי ככה גם מעולם לא רציתי מישהו בצורה שאני רוצה אותו, חברות שלי אומרות לי לשכוח ממנו שאני לא אשלה את עצמי ובסוף אפגע , אני מודעת לאופציה הזאת אך משום מה קשה לי מאוד לוותר עליו ושלכוח ממנו אם כי ניסיתי גם זה וזה פשוט לא עבד!

magenta73

New member
וואלה...

עושה דברים למענך בלי שתדעי? נשמע מעניין... בכל מקרה, תמשיכי כך... ותנסי להפגש מחוץ למסגרת העבודה... בהצלחה

יש לי קצת דעה אחרת ....

לפעמים המציאות הורסת את הפנטזיה כלומר יתכן שהבחור שאת לא כל כך מכירה ( אלא מרחוק ) יכול להיות מישהו שלא מתאים לך או סתם שמוק, לכן אני ממליצה לך לגשש ממש בזהירות לפני שאת עושה איזשהו צעד שלא משתמע לשתי פנים ולנסות להכיר את הבן אדם יותר מבחינת האופי - ההמלצה להיות זהירה חשובה ביותר מכיוון שמדובר במקום עבודה ואם משהו לא מצליח מבחינה רומנטית תיתכן מבוכה רבה ואז מקום העבודה הופך להיות משהו שלא כל כך נעים להיות בו ....

חשבתי על מה שאת מדברת עליו

ואולי את צודקת, אולי אני באמת התאהבתי בבלתי מושג מבחינתי , כי ברגע שאני לא בקשר איתו אז יש יותר מתח מיני באוויר והוא פתאום נראה כפרי אסור ואולי זה מה שגרם לי להמשך אליו בטירוף... וכשאני אומרת בטירוף אני מתכוונת לכל הברה במילה ובמה שמשתמע ממנה . זה מגיע למצבים שכאשר הוא נמצא לידי אני מתחילה להתבלבל ולעשות טעויות בעבודה , אני מסוגלת להגיד על שחור שזה לבן ולהאמין בזה . הרגשות האלו חדשים לי ומוזרים באותה המידה , אציין שוב מעולם לא התאהבתי או /ו נדלקתי כך על מישהו אין לי מושג אם זה קורה בגלל שלא היינו כל כך בקשר, אם כי עכשיו אני ממש יוצאת מגדרי על מנת למצוא איתו שפה משותפת ונושאי שיחה ועוד משהו שרציתי לציין ולעדכן אותכם , מדוע לעזעזל הבחור תמיד אומר לי את מה שאני רוצה לשמוע????? אני מנסה לצאת מנק' אנחה שהוא לא מעוניין בי ולנסות להרפות מכל הסיפור הזה אבל המחשבות על התנהגות שלו הורגות אותי , הוא תמיד אומר את המילה הנכונה , את המשפט ו/או הדעה שאני רוצה לשמוע , הוא יודע מה דעתי בעניינים מסויימים ותמיד איכשהו התשובות שלו קולעות בול אחד על אחד לצורת המחשבה שלי וזה כל כך שקוף שאני לא מאמינה שהוא עוד ממשיך לנהוג בטקטיקה הזאת מה אתם חושבים ???? אוף נמאס לי אני כבר רוצה להיות איתו לחבק אותו ולנשק אותו לומר לו אהובי אני אוהבת אותך ומתה לחבק אותך חיבוק חם ואוהב ולא לעזוב לעולם !!!

סליחה על התשובה המאוחרת

אבל - בעברי הלא רחוק גם נדלקתי על מישהו מהעבודה ולמרות שאני שווה וחתיכה ( סליחה על הצניעות ) לא עשיתי דבר וזאת על מנת לא להתבזות חלילה . אני לא הייתי מוכנה לשלם את המחיר - כגון לדלג בין מסדרונות על מנת לא לפגוש אותו או לסבול את כל הרינונים במשרד - לא הייתי יכולה להמשיך במקום עבודה כזה עוד זמן רב ... אלא אם כן- זה היה הדדי כלומר שאת מחייכת הוא מחייך בחזרה או אפילו מבטים קטנים כאלה ואז אשפר לשבור את הקרח- בכל מקרה אם את שקופה אני מייעצת לך לא לעשות שום צעד עד אשר ישים לב אליך .

צאצי

New member
יש לי שאלה ובלי לפגוע

איך אפשר להתאהב בבן אדם שאת בקושי בקשר איתו בשבילי להגיד שאני התאהבתי בבן אדם זה באופי שלו ביחס שלו בדיבור שלו במבט שלו . איך אפשר להתאהב בבן אדם שבקושי יש לך שיחה איתו אני חושבת שאת מתבלבלת בין התאהבות להדלקות

את צודקת ואני התייחסתי לכך

בדברים שרשמתי , בהתחלה זו הייתה הדלקות אבל אח"כ לאט לאט הבנתי שאני בעצם נורא אוהבת את האופי שלו אותם דברים קטנים שלכאורה נראים חסרי חשיבות ומשמעות זה מה שגרם לי להתאהב בו , לעת עתה כמובן , ייתכן וכאשר או יותר נכון אם וכאשר יהיה בינינו קשר אני אגלה שאני לא מאוהבת בו אלא באשליה שיצרתי לעצמי לגביו אבל עד אז אני רק אוכל לומר לך שנכון להיות אני לא מפסיקה לחשוב עליו

למעלה