התאהבתי בבחורה שצעירה ממני בעשר שנים

אלוןבן20

New member
התאהבתי בבחורה שצעירה ממני בעשר שנים

אתם לא מבינים באיזה סרט אני חחאני בן 20 שחקן כדורגל, ניראה ממש טוב, שרירי , שזוף ואני לא אומר את זה כדי להחמיא לעצמי , רק כדי שתבינו את המצב ואני דלוק אש על מישהי בת 30לפני כמה חודשים התחלתי להתכתב עם מישהי בת 30בפייסבוק. האמת היא פנתה אליי והיא נראתה לי נחמדה אז הסכמתי להיפגש איתה(ואני רוצה להגיד שאני נראה ממש טוב וזה לא שחסרות לי בנות חחח אני בדרך כלל צנוע הפעם לא יצא ממש צנוע ... )בתחילת הפגישה חשבתי שכל מה שבא לי לעשות זה לזיין אותה, כי היא שידרה לי המון סקס ואני צעיר ממנה בן 11 שנים ודיי חרמןניפגשנו אני והיא , והיא היתה מה זה סקסית , פתוחה, צוחקת , ראש טוב כזהההיא הזמינה אותי לשבת איתה בפארק ליד הבית שלה וכמובן שזרמתי עם הרעיוןאיך שראיתי אותה היא היתה כזאת קורנת, יפיפיה, מלאה סקסית - והגוף שלה היה נעים כזה עור חלק רק ממה שראיתי והייתי מתתת לגעת בהפיתאום היא התיישבה לידי ושמה עלי כזה רגל ועוד רגל עד שהיא התיישבה עליי ואני הייתי בשיא שלייייהרגשתי איך האיבר שלי מיזדקר למעלה ופורץ לצאת מהמכנסייםהיא התחילה ללטף אותי נישקתי אותה בפה והיא היתה כזאת נעימה, זה נגמר פהאחרי הפגישה שלי איתה הלכתי לשתות עם חברים שלי בבר ולא הייתי מרוכז בשיט במה שקורה בבר ורק חשבתי עליה והרצתי בראש איך שנינו ממזיכים את מה שהיהאחרי שבוע היא שלחה לי הודעה בווטסאפ ואני הרגשתי משהו ממש מוזר - אני הזה שרק חושב על איך לזין עוד ועוד בנות ולהעף מתחיל להרגיש משהו ולא מבין מהעניתי לה להודעה באדישות כי לא רציתי להראות לה כמה שאני נילהב עלייההההתכתבנו קצת כזה ואחרי חודש נפגשנו, איך שראיתי אותה אחרי חודש התחלתי להרגיש מין פרפרים בבטן ולא אהבתי את העיניין הזה כי אני בחור של הרגעעעאפילו חבר שלי מהצבא שם לב שאני.... איך להגיד??? מאוהב חחחשוב יצאנו לבר , והחלטתי שאני מיסתכל על בחורות כדי לחזור למה שהייתי ולשכוח ממנה ישבנו בבר חמוד כזה והיתה בלונדינית אחת עם תחת גדול ורגליים רזות כמו שאני אוהב , רקדתי לידה והתמזמזנו ואני מוצא את עצמי חושב על אהובתי המבוגרת.. :)ניצמתי אליה והתנתקתי ממנה, לא יכולתי ליותר, הראש התפוצץ לי מההיא אוףףףףחזרתי הביתה שלי ונישכבתי על המיטה , הסתכלתי על המיטה שלי ודמיינתי איך היא ישנה איתה ואיך אני מחבק אותה כול הלילה, איך אני מנשק אותה בכל הגוף ולוחש לה כמה שהיא מדהימה וכמה שהיא עושה לי את זהמה החברים יגידו? מה אימא תגיד? מה המשפחה תגיד? מה אחותי תגיד? לא יכול להתמודד עם כל הביקורותבכל זאת אני בצבא בן 30והיא נושקת ל 30!! הפגישות בינינו נמשכו לעיתים רחוקות, היא היתה עסוקה או שלא רצתה אותי כי אני קטן והיא תמיד התחמקה ממני ושמרה על צניעות בדיבור כאילו יש לה למי לחשבובהמשך שכבנו פעמיים, נסענו לחוף הים ביום קריר כזה והיתה רוח טובה ומצננת ופשוט עשינו את זה על החוף במקום מבודדאלוהיייים היא היתה הסקס הכי טוב שהיה לי, היא היתה רגישה לצרכים שלי , לגוף שלי ולגוף שלה, לא היה את כל ההתעסקות הזאת שיש עם בחורות צעירות שאתה מרגיש איךהם לא שלימווותתתתת עם הגוף שלהםואז קרה הדבר שעליו אני רוצה לספר לכם ולהתייעץ איתכם התחלתי להתאהב בה כאשר גילתי פתאום שהיא עושה אותי מאושר ואני כזה טיבעי איתה, לא צריך לתכנן מה להגיד אני פשוט מרגיש שאני אניאחרי כל מישחק כדורגל וגם אחרי האימונים הרגשתי שכל מה שאני רוצה זה לחלוק איתה את הניצחונות , לספר לה על החוויות ושתבינו אני אדם סגור אדיש כזהמהאלה שלא מדברים יותר מידיייש לי הרגשה שגם היא אוהבת אותיאני מבולבלהיא קצת מסננת אותי לאחרונה ואני ממש מרגיש שהיתאהבתי בה

הממ...

אתה בעניין של הבחורה הזו? יש לך שפה משותפת איתה?
היא מאותת לך שהיא גם בעניין?
&nbsp
כל זה מעולה, אבל אם תתן לכל מה שאחרים חושבים מקום גדול כל כך זה לא יעזור לשום רגש ועניין בבחורה.
אתה צריך להיות מוכן נפשית ורגשית לכל הערה סביב זה (ואנשים לא יחסכו ממך הערות).
&nbsp
&nbsp
&nbsp

Ginger L Honey

New member
כמעט קיבלתי חום

כי הכותרת שלך אומרת "צעירה ממני בעשר שנים" ובמשפט הראשון כתבת שאתה בן 20!
ואז ראיתי שבעצם התכוונת ל"מבוגרת ממני בעשר שנים"
יחי ההבדל הקטן...
&nbsp
להיות מאוהב זה מדהים, אך קשה לי לדמיין מצב שבו זה יכול באמת לעבוד.
בגיל 20 ובגיל 30 נמצאים במקומות אחרים לגמריי...
אתה בטח עוד רוצה לטייל בעולם, להתלבט בקשר לעבודה ו/או לימודים.
היא כנראה כבר נמצאת בשלב אחר בחיים, ומחפשת יציבות...
נכון, שזה לא נכון לכולם, אבל בשורה התחתונה, אתה צריך לחשוב קדימה ולשאול את עצמך, למה אתה נכנס?
ואתה צריך לברר איתה, האם הכוונות שלכם דומות.
שיהיה בהצלחה

ואל תכתוב שוב "צעירה ממני בעשור" כשאתה רק בן 20! בני השלושים ביננו עלולים לקבל שבץ

1precious1

New member
מתחבר להערה הזו ומוסיף

אתה היום מסתכל (ובצדק) על המערכת היחסים הזו דרך עיניים של "ילד בן 20".
כל עוד שזו חברות וכיף של שני אנשים שרוצים קצת להנות מהחיים זה בסדר גמור, תנצל את זה.
אחרי זה, שתתחיל לחשוב על השלב הבא בחיים שלך, השלב שבו תרצה אולי להתחתן ולהקים משפחה ולגדל ילדים, תמסה להתבגר ולחשוב על הדברים האלא רציונאלית ואז תחליט:
א. באיזה גיל נראה לך שתרצה להתמסד ולהתחתן? בן כמה אתה תהיה , בת כמה היא תהיה?
ב. מתי נראה לך שתרצה להביא ילדים לעולם, ושוב, תחשוב איזה מן הורים תהיו, בת כמה היא תהיה? עדיין יהיה לה קל להביא ילד לעולם שאתה "כולו בן 30" אבל היא כבר בת 41?
ג. איזה מן הורים תהיו לילדים האלה?

מצטער להרוס לך את המסיבה

אז כל עוש זה "סתם מסיבה" וחברה לטווח הקצר, מהנה אח שלו.
ביום שתחליט להתבגר ולחשוב על כל החיים שלך ולא רק על זיונים ומסיבות וכיף בין הרגליים, תחשוב שוב.

anesthesi

New member
תזרום..

אל תבנה שזה יהיה לנצח, אבל אם טוב לך איתה, תמשיך.
בגיל שלך זה עוד לא בהכרח חתונה קתולית (כאילו, לתמיד..)
אם מתאים לשניכם, תהנו אחד מהשניה.
ואם לא, לא נורא, כי כמו שאמרו, אתם עשויים להיות בשני מקומות שונים בחיים שלכם.
אתה עוד רוצה לעשות כל מיני דברים, היא רוצה דברים אחרים.
אבל כל עוד מתאים לשניכם, למה לא..

ניצנץ63

Well-known member
אני בניגוד לקודמיי מאמינה באהבה וחושבת שלא כדאי לפספס את

האפשרות לקשר כלשהו בינכם, אם גם היא בעניין.
קודם כל תצטרך לדבר איתה כמו שצריך, בארבע עיניים, לא ווטסאפ אלא בפגישה, ולברר מה דעתה על כל זה, לחשוף בפניה את רגשותייך ולהיות כנה איתה. ורק אז אתה תבין אם יש סיכוי למשהו או לא. אני מניחה שתצטרך לבדוק איתה מה היא מרגישה אליך, ואם מטריד אותה משהו באפשרות של קשר רומנטי ביניכם.
&nbsp
בנוסף, תצטרך לחשוב טוב טוב לפני הכל אם אתה תהא מוכן "להקריב" כל מיני דברים בשם הקשר הזה, כמו בילויים ובחורות אחרות שהיית מכיר אם היא לא היתה בתמונה.
&nbsp
שורה תחתונה, על סמך הנסיון שלי אני מאמינה לך שאתה חווה אהבת אמת למישהי, ואם לא תנסה לממש אותה אתה עלול להישאר עם תחושת פספוס וזה יכול להשפיע לטווח ארוך. אני גם בדעה שאין כמו אהבה שמוצאים מגיל צבא. אולי הבחורה תסכים לחכות כמה שנים עם נושא מיסוד ומשפחה, ואם לא, לפחות ניסית.

שיהיה בהצלחה, ותעדכן.
&nbsp

רק שפה לא מדובר באהבה

היא כנראה חיפשה ריגוש - וזה בסדר גמור
הוא בחור שטוף זימה שהתאהב בפנטזיה מינית - גם זה בסדר.
&nbsp
יעבו להם

למעלה