התאהבתי בבחורה

התאהבתי בבחורה ../images/Emo68.gif

אוי ואבוי למה שעובר על ראשי במים האחרונים. אני הולך ברחוב ומפזם שירים בספרדית. אתם כבר ניסתים להתריע כאן ממש בפורום הזה על שקירה אבל כעת שהגל בעיצומו אני רוצה לפתוח שרשור חדש..אני אישית מאוהב, הסינגל שלה עושה לי את זה, במיוחד הסלסול "לה או לה לה או" שמזכיר לי את "צלילי המוזיקה" הזכורים לטוב. ואתם ?

לא לא. לא הבנת את זה נכון

הלכה לה שקירה לתומה ברחוב ונתקלה בי, מיד החליטה לשנות את צבע שיערה ואת תסרוקתה, על מנת שתתאים גם היא לגל האופנה שמכתיב הצפן. שיר דגול ללא ספק, אמנית המילניום

שקירה מדהימה

השיר החדש שלה מזוויע את הנשמה נוראי אבל מה? הדיסק הראשון שלה, בספרדית- מעולה. אני אישית ממליצה לשמוע אותו.

איינג´ל !!!

נשמתי. את בסדר ? איזה מזוויע ואיזה בטיח. אמנם בד"כ אני בעד פתיחות אבל כאן אין שום בסיס. השיר ענק, שיר מרענן, מחדש וקליפ חביב גם כן (והנה יצא לצפן עוד חרוז)

אני בסדר

שורדת את הימים איכשהו... אני אישית חושבת שהקליפ עצמו יפה אם היא לא היתה תקועה בו, מנסה לרקוד. השיר עצמו חמוד אבל די קשה לאהוב שיר שהמילים שלו כאלה מפגרות (lucky that my breast r small and humble So you don´t confuse them With mountains עצוב

Tom2002

New member
הקליפ והשיר גועל!!!!!!!!!!

מה מה מה מה היא מנסה לעשות לרקוד??? שתנסה פעם אחרת! מה זה השיר המגעיל הזה? ואיך אפשר להתאהב בו?

על אליטות ופלצנות

אני לא אטרח להזכיר את ההצלחה הפנומנלית של השנה שעברה "יאללה לך הביתה מוטי" שהוא לכל הדעות לא יצירה ספרותית מהממת, מישהו בכלל זוכר את wannabe של הספייס גירלז ? זיגי זיגי אה ? מזמן כבר הפסקנו לחפש את איכות המילים, מספיק הלחן שיהיה מספיק שמח כדי לאושש את רוחנו במצבים קודרים, וזהו- עוד שיר מוצלח. אם מישהו רוצה לחפש מילים איכותיות ולהיכנס לדכאון הוא מוזמן לפתוח חדשות או לחילופין להסתכל טוב טוב לתוך עצמו. (צפניה ברגע של פסיכולוגיה בגרוש)

Tom2002

New member
שאקירה....

היא כתבה את המילים של whenever whenever ואני יפרסם בית אחד מהשיר: Next to her cheap silicon I look minimal That´s why in front of your eyes I´m invisible But you gotta know small things also count You better put your feet on the ground And see what it´s about

לא לזלזל

אמנם המילים טיפשיות אבל המוסיקה חביבה ושמחה כזאת ואני כבר אמרתי, אתם רוצים לשמוע שאקירה? תשמעו את הדיסק שלה בספרדית.

QueenNaughty

New member
מממממ........-------->

או-קיי שאקירה. בואו נגיד ככה - ראיתי את הקליפ שלה, אהבתי. אבל שמעתי אותה שרה LIVE - נבהלתי. מה יש לקול שלה כשהיא שרה LIVE?! כאילו, כמה נחמדה שהיא לא תהיה, כמה שהשירים שלה לא יהיהו מדהימים, הקול שלה ממש....מממממ.....איך אני אגיד את זה בעדינות.....גררררר...אגריסיבי כזה!!!!! (כשהיא שרה LIVE), שמתם לזה
?! או שזו רק אני?!

אמממ....

זה מייחד אתץ השיר, זה מראה לנו שיש בלונדות שלא רק עושות פרצופים ועושות בכאילו, אני אוהב את הדרך בה היא משתמשת בקול ה"אגרסיבי" כהגדרתך, אני לא יודע למה אבל בכל פעם שאני רואה את הקליפ עולות לי תמונות מ"זינה, הנסיכה הלוחמת"....

QueenNaughty

New member
-האומנם?

בלונדה טיבעית? לפי מה שזכור לי (ולא זכור לי ממש טוב), השיער שלה נראה לי מחומצן. אני עוד אבדוק את זה. Arghh.....הקול שלה לא אגריסיבי, או שבעצם כן?! אבל צפניה (צפן? מותר לי?) שמעת אותה שרה Live? אם כן, כל מילה שניה שלה לא נשמעה לך כאגריסיבית כזאת?! בכל מקרה לא יודעת! *מאיה

נכון שהשיר מגעיל אבל הקליפ עצמו

עשוי נורא יפה. חוצמזה שייש לה קול טוב חבל שהיא מנצלת אותו על שירים מטופשים כאלה.
חולת נפש

or 2002

New member
טוב שנזכרת...

אולי הקליפ המדהים של שאקירה הגיע רק בזמן האחרון ל- MTV אבל כבר הרבה הרבה זמן הוא משודר בויוה, גם בגירסה האנגלית וגם בספרדית. לדעתי הספרדית יותר טובה!!!

ואתמול היה ראיון עם האיינשטנית בMTV

הידעתם שהיא כתבה את כל המילים והלחן בעצמה?
הידעתם שהחלילים המעצבנים בשיר גנובים מדאנס טו טראנס?
הידעתם שהקול האמיתי שלה מעצבן ושהאנגלית שלה רצוצה יותר מהעברית של החזאי במהדורת הבוקר?
הידעתם שהראיון לקליפ היה שלה?
הידעתם שהיא בדרכה להתלבש על כריס ג´אד, בעלה של ג´יי-לו?
הידעתם שהיא טוענת שהיא בת 24? הלו? אנחנו לא עיוורים.

Yaniv-DC

New member
אני נאלץ להנהן בהסכמה עם הצפן

כבר כמה חודשים שאי אפשר להעביר תחנות ברדיו בארה"ב מבלי להתקל בשקירה. CBS עשתה עליה כתבה גדולה, ואחד המגזינים (שכחתי את השם) הכתיר אותה כהיספנית השנה או משהו כזה (יש שם מלא תארים מוזרים). בקיצור, עזבו את המילים בצד, עזבו את חכמתה/טיפשותה בצד השני, זה נעים, זה כייפי, זה קליט, וזה הכי חשוב.

למעלה