התאהבתי ביזיזה, והיא לא משחררת
שלום רב
לפני החודשיים הכרתי ידידה שכמאת מיד גם הפכה ליזיזה.
זה היה ברור שזה סקס נטו מאחר ושנינו קפצנו למיטה בלי באמת לדעת הרבה אחד על השני. באותה תקופה היא הייתה מובטלת ואני הייתי בנופש (זה קרה בחו"ל) ככה שהיה לנו הרבה זמן פנוי, והיא פשוט נשארה לגור עצלי לתקופה.
טיילנו ביחד בעיר, יצאנו למסעדות, והכל הלך מצויין עד שיום אחד היא הבינה שאני מפתח אליהה רגשות והכריזה כי אינה מעוניינת בשום דבר איתי וכי אני פשוט ידיד טוב בשבילה. זה לא היה נעים אבל לקחתי את זה בהבנה וחסמתי את עצמי מלפתח רגשות. היא כמובן לא אהבה את זה כי זה דבר אחד ליהיות עם מישהי שיש לי רגש אליה, ודבר אחר לגמרי זה ליהיות עם מישהי שהיא רק סקס.
אז היא התחילה לשחק איתי במשחקי רגשות עד שאחרי חודש היא אמרה לי "אם אני אתאהב בך אתה תעזוב אותי מיד" ואז "אתה חמוד וכיף לי איתך ואתה עושה בשבילי יותר ממה שמישהו אי פעם עשה בשבילי אבל אין לי רגשות אליך".
בקיצור באותה תקופה כבר הייתי צריך לטוס חזרה לארץ
בשבוע האחרון שלנו היא הבינה שהיא כנראה לא תראה אותי יותר, והיא התחילה להילחץ עד שבשלב מסויים היא אמרה "אם אנחנו ניהיה ביחד כזוג אז..." והביאה לי רשימת מכולת, תעשה ככה ועל תעשה ככה, אמרתי לה שבלי קשר לרשימה שלה יש דברים שאני עושה ויש דברים שלא ושהיא תחליט מה מתאים לה כי אני לא הולך להשתנות בשביל אף אחד.
סיכמנו שנשמור על קשר וטסתי הביתה.
מאז עברו שבועיים, בשבוע הראשון לא היה שום דבר מיוחד, התעסקתי בעיניינים שלי. אבל בשבוע השני היא פתאום מתקשרת עלי ב 1 בלילה, או שולחת לי הודעות ב 7 בבוקר בסגנון "היי חתיך, מתגעגעת ורוצה ליהיות איתך".
כאשר היא מתקשרת (אני לא מתקשר אליהה) זה לרוב מסתכם בשיחות של כמה היא מתגעגעת, שהיא רוצה אותי, שהיא רוצה לחבק ולנשק אותי, כמה היא מרגישה לבד ושהיא רוצה לראות אותי. עד כדי כך שהיא כבר מדברת על זה שהיא אולי תבוא לישראל.
אני לא מבין את זה... אם היא סתם רצתה סקס אז למה כל השיחות האלו?
למה להגיד לי שאין לה רגשות עלי, ואז להתקשר עלי ב 1 בלילה רק כדי לשמוע את הקול שלי? ואם היא כולכל חרמנית אז מה הבעיה שלה למצוא איזה גבר שיספק אותה? למה היא מציקה לי עם זה? מה אני כבר יכול לעשות ממרחק של 3000 קילומטר ממנה? סייבר-סקס? זה דפוק ואני לא יעשה את זה והיא גם יודעת שאני לא עושה דברים כאלו. למה היא לא משחררת אותי?