התאהבתי ביזיזה, והיא לא משחררת

r3dt4g

New member
אי אפשר

יש לי רגשות אליהה ואני לא יכול לשאול אותה שאלות כלכך לא נעימות,
בנוסף אני עדיין מאמין שלמרות שאולי עכשיו אין לה רגש עלי (כנראה?), אז הרי שזה יכול להשתנות בעתיד.

r3dt4g

New member
התאהבתי ביזיזה, והיא לא משחררת

שלום רב
לפני החודשיים הכרתי ידידה שכמאת מיד גם הפכה ליזיזה.
זה היה ברור שזה סקס נטו מאחר ושנינו קפצנו למיטה בלי באמת לדעת הרבה אחד על השני. באותה תקופה היא הייתה מובטלת ואני הייתי בנופש (זה קרה בחו"ל) ככה שהיה לנו הרבה זמן פנוי, והיא פשוט נשארה לגור עצלי לתקופה.
טיילנו ביחד בעיר, יצאנו למסעדות, והכל הלך מצויין עד שיום אחד היא הבינה שאני מפתח אליהה רגשות והכריזה כי אינה מעוניינת בשום דבר איתי וכי אני פשוט ידיד טוב בשבילה. זה לא היה נעים אבל לקחתי את זה בהבנה וחסמתי את עצמי מלפתח רגשות. היא כמובן לא אהבה את זה כי זה דבר אחד ליהיות עם מישהי שיש לי רגש אליה, ודבר אחר לגמרי זה ליהיות עם מישהי שהיא רק סקס.
אז היא התחילה לשחק איתי במשחקי רגשות עד שאחרי חודש היא אמרה לי "אם אני אתאהב בך אתה תעזוב אותי מיד" ואז "אתה חמוד וכיף לי איתך ואתה עושה בשבילי יותר ממה שמישהו אי פעם עשה בשבילי אבל אין לי רגשות אליך".

בקיצור באותה תקופה כבר הייתי צריך לטוס חזרה לארץ
בשבוע האחרון שלנו היא הבינה שהיא כנראה לא תראה אותי יותר, והיא התחילה להילחץ עד שבשלב מסויים היא אמרה "אם אנחנו ניהיה ביחד כזוג אז..." והביאה לי רשימת מכולת, תעשה ככה ועל תעשה ככה, אמרתי לה שבלי קשר לרשימה שלה יש דברים שאני עושה ויש דברים שלא ושהיא תחליט מה מתאים לה כי אני לא הולך להשתנות בשביל אף אחד.
סיכמנו שנשמור על קשר וטסתי הביתה.

מאז עברו שבועיים, בשבוע הראשון לא היה שום דבר מיוחד, התעסקתי בעיניינים שלי. אבל בשבוע השני היא פתאום מתקשרת עלי ב 1 בלילה, או שולחת לי הודעות ב 7 בבוקר בסגנון "היי חתיך, מתגעגעת ורוצה ליהיות איתך".

כאשר היא מתקשרת (אני לא מתקשר אליהה) זה לרוב מסתכם בשיחות של כמה היא מתגעגעת, שהיא רוצה אותי, שהיא רוצה לחבק ולנשק אותי, כמה היא מרגישה לבד ושהיא רוצה לראות אותי. עד כדי כך שהיא כבר מדברת על זה שהיא אולי תבוא לישראל.

אני לא מבין את זה... אם היא סתם רצתה סקס אז למה כל השיחות האלו?
למה להגיד לי שאין לה רגשות עלי, ואז להתקשר עלי ב 1 בלילה רק כדי לשמוע את הקול שלי? ואם היא כולכל חרמנית אז מה הבעיה שלה למצוא איזה גבר שיספק אותה? למה היא מציקה לי עם זה? מה אני כבר יכול לעשות ממרחק של 3000 קילומטר ממנה? סייבר-סקס? זה דפוק ואני לא יעשה את זה והיא גם יודעת שאני לא עושה דברים כאלו. למה היא לא משחררת אותי?

A לוןA

New member
זה לא ממש מסובך

בקליפת אגוז-
הבחורה היא bad news, משחקת משחקים, ה(כביכול) הארד-טו-גט שלך מדליק אותה והיא כנראה גם משועממת- אז אתה הפיתרון.
עצתי לך- להגיד לה לא להתקשר יותר ולחתוך- חד חלק וברור.

נשמע שהיא משחקת משחקים, וכאלו גרועים
מציעה לך לנסות פחות להתעכב על "למה היא..."
ויותר בך
תחליט שאתה מנתק את הקשר לגמרי, לא שיחות טלפון, לא לפנטז יחד איתה על ביקורה
להתנתק. רק ככה תהיה בדרך להחלמה.

משתפת אולי יעזור

היתי במצב דומה.

הייתה תקופה ששנאתי את כל הרעיון של קשר זוגי (וגם כל חיי לא הייתי יותר מחודשים לבד ככה שגם כבחורה צעירה רציתי לבדוק איך זה להיות חופשית) והחלטתי שזהו אני מחפשת רק משהו לצרכים.

חשבתי גם שמצאתי אדם שיהיה בסדר עם זה כי הוא היה אדם די אגואיסט מצידו וגם הבן אדם הכי סרקסטי שהכרתי (האמת שלא פגשתי מישהו מצחיק כמוהו עד היום). חשבתי שזה יסתדר.

אחרי חצי שנה הבנתי בצער רב שיש לי רגשות ואמרתי לו. לא ניכנס למה ואיך אחרי שנה וחצי שהייתי ישנה אצלו הרבה זה יצר בינינו מצב מוזר שהיינו בעצם בני זוג וכל אחד מאיתנו סבל מזה. הוא לא רצה שאהיה עם אחרים ואותי הרגיז שאני הבן אדם הכי קרוב לו והוא לא יודע מה לעשות עם זה ובגלל שאנחנו כביכול לא זוג (לא משנה שאני מכירה חצי ממשפחתו) אז נוצרות כל פעם מצד אחר חיכוכים של קנאה.

בקיצור,אני לא באה להטיף אבל מניסיוני סטוצים יש, יזיזים קשה לי להאמין.

תראה אני לא חושבת גם

שנכון לחרוץ דעה או מעשה ממקום כזה.
כתבת שהתאהבת בה אבל היא לא משחררת.

זאת אומרת רגשות יש לך,אני לא באה לעסוק במי או מה היא. זה גם לא חשוב לצורך העניין לגלות מה היא מרגישה או לא .

אם זה אפשרי ונראה לך הייתי בשיחה הבאה מציבה כמה תנאים להמשך שיחות: שתחליט מה היא רוצה,שתאמר מה רגשותיה ובעיקר שתתן כיוון למה היא עושה עם זה. אף אחד לא מצפה שהיא תעבור לגור איתך +טבעת על המטוס הבא.

מתחילים בקטן,שיחות יומיומיות ,התקרבות נורמלית ולא באחת בלילה כשפתאום בודד לה ובהמשך האם היא מוכנה לבוא לארץ לכמה שבועות לבחוו דברים. אם היא לא מוכנה לצעדים כאלה שהם הדרגתיים,לא מפחידים ובודקים את הצד שלך לא פחות משלך אז שמע. באמת איו לך מה לחפש.

לא הייתי רוצה בשבילך שתרגיש שפספסת משהו ושאולי זו אחת שכן עושה לך את זה. באותה מידה אולי נכון לטרוק לה את הטלפון בפנים (ומוזר שכתבת שאינך יכול לשאול אותה שאלות אמיתיות בנושא. למה לא נעים לך? אלה החיים שלך וזו זכותך) פשוט כתבת שהתאהבת בה ורק בגלל זה הצעתי את זה.

מהצד שלי זכור לי שלא שיחקתי אבל ניגשתי לרעיון היזיזות כי פחדתי להרגיש ,בזתי לזה ולא רציתי להזדקק לאחר. אולי היא באמת מפחדת וכשדברים משתנים לאט ובעדינות זה פחוד מפחיד ודרסטי ויכולים להרגיש בטוחים בשינוי.

בהצלחה

r3dt4g

New member
תודה על התגובה המושקעת

החלטתי לבסוף כי אין לי עניין באותה הבחורה,
היא כל הזמן דוחפת אותי לצד (אני מתעניין הרבה בבריאות שלה והיא לא מוכנה לדבר על זה, למרות שהיא מאוד חולה ממש על סף אשפוז, והמשפחה שלה מראה אפס עניין בנושא ושום תמיכה וכלום, אז אני מרגיש צורך פשוט לנסות ליהיות שם בשבילה).
בנוסף יש לה ילד, שאין לי בעיה עם זה, אבל היא מסתירה ממנו את קיומי,
היא אומרת שזה כי היא לא רוצה שהוא יחשוב שהיא מבלה על גברים שונים, בפועל אני הגבר היחידי שלה אבל היא לא בטוחה שהיא רוצה אותי (אמרה לי זאת במילים אלו בדיוק). למרות שעכשיו יכול ליהיות שהיא עם גברים אחרים ולא מספרת לי...
בנוסף המשפחה שלה נגדי, הם אנשים די פרימיטיביים, והם חושבים שאם אני מחליף הרבה עבודות, ויושב הרבה על המחשב, אז אני לא מתאים להקמת משפחה...
זה שיש לי עסק רביעי ופרוייקט יזמות ואני יכול לשבת בבית ולהרוויח זה לא מעניין אותם.
OH WELL...

העיקר שהגעת לכלל החלטה :I

נראה לי אני אגנוב את העלילה לטלנובלה ישראלית בשם "שיחה קטלנית" (באחת בלילה).

סתם לבריאות, כיף לשמוע !

אם אני מבינה היטב את עצמי ואת בנות מיני, יש לה רגשות אליך,

אמנם לא רגשות אהבה לוהטת ועמוקה, וכך אמרה לך כבר אז, (חוץ מזה, המשפט שלה"אם אתאהב בך תעזוב אותי מיד" מסגיר אולי נסיון רע קודם שלה עם גבר, והיא נזהרת עכשיו). אבל יש לה רגשות נעימים אליך, וייתכן מאד שהיא רוצה קשר ידידותי-יזיזותי ארוך טווח. למשל, שתטלפנו מדי פעם זה לזה, ושתטוסו זה לארצו של זה פעם ב....
ייתכן שאצלך זה "זבנג וגמרנו", אם לא אהבה שלמה, אז אסגור את עצמי לגמרי, וחסל סדר . ואצלה זה גמיש יותר, שוטף.

למעלה