התאהבתי במטבח

ענתש

New member
התאהבתי במטבח ../images/Emo99.gif

וזו ממש בעיה כי הוא יקר
הייתי היום במטבחי סמל וזו פעם ראשונה שנשארתי פעורת פה מול מטבח. וזהו, כזה אני רוצה. המטבח מאלומיניום (לא פורמייקה אלומיניום אלא אלומיניום ממש) ויפה, יפה, יפה. מצרפת תמונה, אבל היא לא מראה את היופי של המטבח. דלתות אלומיניום, חיפוי קיר של זכוכית לבנה במשטח אחד ועל זה צריך לשים שיש עבה (בתצוגה שלהם דק) לבן. אוך, יפה. אבל המחיר
יקר. מקווה שאפשר יהיה להתמקח.

אלומיניום ? המשטחים הלבנים הם אלומיניום ? אפשר להבין שהאזורים הכסופים הם אלומיניום, אבל המשטחים ? כי אם כן, זה לא יהיה יותר מידי פרקטי. אלומניום הוא בסופו של דבר חומר רך, והסכנה לשריטות רבה. אפילו פורמייקה במקרה הזה תיהיה חזקה יותר.

איריסג

New member
כל הלבן בתמונה

זה אלומיניום???? את, שתהיי בריאה, הלכת עם הקור ההי טקי עד הסוף, הא? אני לא יודעת מה להגיד לך... אלומניום זה דבר שנורא נשרט. נשאלת השאלה (הפולנית, הפרקטית, אני יודעת....) - איך הדבר הזה יראה בעוד שנתיים, שלוש או חמש? יש דברים שבעיני ראויים להשאר באולמות תצוגה או בספרי עיצוב. אבל זו רק אני....

ענתש

New member
כן ../images/Emo13.gif הם לא לבנים

אמרתי שהתמונה עושה לזה עוול. הם כסופים מאלומיניום ממורט (כלומר, יש עליו מין שריטות קטנות, כאילו שיפשפו אותו בסקוץ')

איריסג

New member
יש מצב שהם מפנים אותך

לאיזשהוא בית שמטבח כזה הורכב בו נניח לפני שנה או שנתיים - כדי שתראי איך זה נראה בבית "אמיתי" וחי ולא באולם תצוגה?

ענתש

New member
עוד לא הגענו למצב הזה ../images/Emo122.gif

אם הם לא ירדו במחיר אין על מה לדבר.יש גבול כנראה למה שאפשר להרשות לעצמך. כרגע יש פער של 12K ש"ח במחיר בין מה שרציתי לשלם (עם השיש) על המטבח וכמה שזה יעלה לי, אני צריכה להוריד לפחות חצי מזה...(כלומר, להתחלק איתם ב"הפסד"
). יש יל פגישה בדקור ביום חמישי, גם הם עושים כאלו מטבחים. נראה מה יש להם להגיד. אולי פשוט נפתח לנו מלחמת מחירים קטנה
זה עובד על כולם בדרך כלל...

מעיןבר

New member
כדאי לשלם

מאוד אהבתי את המטבחים של סמל שהיו יקרים בעשרות אחוזים ממה שעשינו בסוף אבל אני מצטערת שלא שילמתי יותר. בדיעבד - לא הייתי מתפשרת על האיכות. יחד עם זאת, אחת הסיבות שהתפשרנו היתה לאו דווקא היופי, אלא השירות. בטופז נפלנו על מעצבת נהדרת ובסמל הרגשנו שהמעצבת לא זורמת איתנו וזה היה נ' גדול. גם הגישה של אשת המכירות (שכאילו עשתה לנו טובה עם הצעת מחיר) היתה בעייתית. אני מקווה שזה לא מה שיהיה לכם.

נקיון ! סמל גם מספקים אנשי נקיון ?

זה כלול באחריות ? לפחות נוזל ניקוי שמשות הם מספקים בהנחה ?

זה נראה משהו שהוא לתצוגה בלבד

אני לא יכולה לראות את המטבח הזה "עובד" הוא יפה אפילו חתיך, אבל אני רואה אותו מלא אצבעות אצבעות ואז כל היופי הלך

fireman

New member
קחי את התמונה הזו

תדפיסי אותה על שלט חוצות בגודל של המטבח שלך ותתלי אותו בכניסה למטבח כך שמי שמגיע מבחוץ יראה את התמונה ויחשוב שזה המטבח כי מטבח כזה מתאים רק לתמונות, שום דבר מעבר, מאחורי השלט כדאי לעשות מטבח שהוא "קצת" יותר פרקטי במטבח הזה מספיק לטגן חביתה והוא ייראה כמו אסון אקולוגי.

og3

New member
את בטוחה שזה אלומינים....???

אני הזמנתי מטבח מאוד דומה מדקור משמע ארונות סנדוויץ, ציפוי של פורמייקה לבנה מבריקה וידיות אלומינים אינטגרליות. בגדול ממש דומה לתמונה שצירפת. לגבי חיפוי זכוכית בדקתי מחירים וזה בערך 250$ למטר ויש עוד המון תוספות על חיתוך באזור השקעים.

ענתש

New member
כן, זה אלומיניום. לא רואים טוב

בתמונה. אפשר לשאול על העלות של דקור ? יש לי פגישה איתם מחר, אבל סתם לסבר את האוזן. כמה גודל המטבח וכמה עולה ?

og3

New member
אז ככה....

המטבח יחסית גדול. קיר אחד - מקרר + ארון 60 ס"מ מדפים נשפלים. קיר שני עיקרי - אורך של 5.3 מ' שכולל מגירות פתיחה מלאה 90 ס"מ * 6 ארון כיור של מטר הכנה למדיח אינטגרלי, עגלת בקבוקים ותבלינים. קיר שלישי- כ 3.9 מ'. מתחיל בדלת ארון על השיש (כמו תריס רק כדי להוזיל עלויות שמנו דלת), יחידת בילד אין של 90 ס"מ כולל קלפות, מדפי ניקל (90 ס"מ) פתוחים, ומזווה 90 ס"מ שתי דלתות מדפים נשלפים. כמו כן מאזור מדפי הניקל יוצא רוכב מעץ אלון מולבן באורך של 1.6מ'. וכמו שאמרתי הידיות אינטגרליות (כמו בתמונה שלך) מה שכמובן מיקר את המטבח. הכול - 44K. עוד שבועיים התקנה של חלק מהמטבח - נזמין אותך לראות

og3

New member
ברור!!!

וגם בלי כיור (שעלותו של כיור טוב מדוגמת בלנקו לפחות 3000 ש"ח) וברז (1500 ש"ח). הארנות של הקיר 3.9מ' הם לגובה (2.2 מ' אני חושבת) וסגורים למעלה בגבס. שוב הדמיון לתמונה שצירפת מאוד גדול.

למעלה