התאהבתי במכ"ית שלי.

קופיק

New member
התאהבתי במכ"ית שלי.

שלום לכולם. התגייסתי לפני שבועיים וסיימתי טירונות בשבוע שעבר. היו לנו 4 מפקדות. אני חייבת רק לומר שנדלקתי והתאהבתי באחת המכי"ות שלי. אף אחד לא יודע זאת ואף אחד לא יודע על הנטיות שלי. עכשיו אני בדיכאון הטירונות נגמרה ואני לא ראיתי את המפקדת שלי מאז. לא יודעת מה לעשות עם עצמי.....

Pe5tCTRL

New member
המממם...

טוב, אז בתור התחלה את יכולה לברר קצת פרטים עליה (טיפ זה לקוח מהספר שכתבתי "איך לצאת עם עומר"). עכשף, אחד הפרטים החשובים ביותר שאת צריכה לברר זה אם יש לה חבר/ה ואם הי/ת/ה לה חבר/ה. לפי זה את יכולה לקבל רמז ממש דק לגבי הנטייה שלה. אחרי זה את יכולה לברר מתי יום ההולדת שלה ולהפתיע אותה באיזה "מזל טוב" מקורי שכזה. מה שימשוך את תשומת ליבה, ואולי היא אפילו תרצה להשאר בקשר. אז תתחילי לפתח שיחות ולברר עוד פרטים. ברגע שאת מחזיקה אותה בביצים, (או לחילופין- את יודעת בוודאות שהיא לסבית), תדביקי לה נשיקה באיזה רגע שקט ורומנטי. אני מאמין שאז היא כבר תבין את מה שאת מנסה לומר לה, אלא אם כן את מדברת בזמן שאתן מתנשקות, ואז זה לא ייצא כלכך ברור, מאחר והשפתיים שלך עסוקות... בהצלחה!

קופיק

New member
תודה:)

:) תודה על העצה. האמת היא שניסיתי קצת לברר עליה פרטים דרך האתר "חבר´ה". לא מצאתי אותה שם, ואין לי מושג איך לברר עליה עוד דברים. שמתי לב שהיא מדברת בהפסקות הרבה בפלאפון, ככה שאולי היא נמצאת כבר במערכת יחסים. אשמח אם תאמר לי איך לדעת עוד קצת עליה.

Pe5tCTRL

New member
טוב, בואי נראה...

אני גיליתי עליו (עומר "שלי") הרבה דרך אנשים אחרים מהבסיס שמכירים אותו. היה גם שלב שפשוט דיברתי איתו על למה הוא "לא מחבב" הומואים וככה גיליתי שהוא סטרייט גאה (לכי תביני). בקיצור, הדרך הכי טובה לדבר עם מישהו זה לדבר איתו. תחשבי על זה. עכשיו בקשר לעובדה שאת אחרי טירונות- אני לא יודע איזו טירונות עשית אבל אצלנו הטירונות הייתה בקבוצה די מצומצמת של עד 20 איש והמפקדים מכירים את כולם. הם צריכים מאחר והם אחראים עלינו. לכן אם תדברי איתה היא תכיר אותך (לדעתי). אתם תהיי ישירה, אני לא חושב שזה יפריע מאחר ואם היא לא תרצה, פשוט תנתקו קשר ובזה זה ייגמר (אלא אם כן עוד תרגישי משהו כלפיה, לגיטימי) במידה והיא תסכים, מצויין! חוצמזה, העובדה שהיא מדברת הרבה בסלולר אומרת שהיא לאו דווקא תפוסא אלא פשוט בנאדם עם הרבה מה להגיד, ולמי להגיד את זה. בקיצור! בהצלחה... אם את צריכה עוד משהו, תתקשרי, אני אשמח לנסות לעזור בצורה יותר מורכבת. 064-325563

a n a t u

New member
אני אתקשר

תודה רבה. באמת... אבל אין לי את האמוץ לדבר איתה על זה. קיבלתי את מספר הפלאפון שלך בהודעה. ביום ראשון אני חוזרת לבסיס, ואם יהיה לי זמן אני ארים טלפון. האמת היא שזה אפילו די מלחיץ אותי כי בחיים לא דיברתי על זה עם אף אחד. אף אחד לא יודע על הנטיות שלי. דווקא בגלל שאני לא מכירה אותך, אז אני אוכל לדבר איתך על זה בטלפון ואני אשמח באמת שתייעץ לי בצורה קצת יותר מורכבת מה לעשות. אז בשבוע הקרוב תצפה לשיחת טלפון ממני. ביי ביי בינתיים.

קופיק

New member
היי שוב...

היי שי.. קודם כל תודה על התשובה. אני באמת אשמח לדבר איתך ושתעזור לי דרך הטלפון. ניסיתי להתקשר למספר שרשמת, אבל משום מה זה מחייג כל הזמן ואין תשובה. אתה בטוח שנתת לי את המספר הנכון? המספר שרשמת לי הוא 064-325563. ביי ביי בינתיים.

קיבלת רמזים שהיא בקטע?

תנסי לברר עליה קצת פרטים דרך מכרים משותפים... גם לצאת מהארון בפני חברות מהפלוגה יכול לעזור...

קופיק

New member
לא קיבלתי רמזים

לא, לא קיבלתי רמזים שהיא בקטע. אני פשוט נמשכת אליה בטירוף!!! אני בחורה דו מינית וגיליתי את זה לפני 3 וחצי שנים. אף אחד לא יודע על זה. איך נגיד אני יכולה לדעת על נטיות מיניות? היה לי ידיד הומו שאמר לי שהוא יכול פשוט לראות לפי המראה אם הבחור הומו. זה אפשרי גם לגבי בחורות? כלומר, אפשר לזהות בחורה לסבית? ולא, אין לי ולמכ"ית מכרים משותפים. אני גם לא יכולה לגשת סתם כך ולדבר איתה. הרי הטירונות נגמרה, ואין מצב שהיא תזכור אותי...

יש גיידאר גם לבחורות

נזכרתי במאמר שכתבת אורית (טראנסית) בגוגיי לא מזמן, היא אמרה שיש לה גיידאר מעולה לנשים... אף פעם לא הייתי בטירונות, אני לא מבין למה את לא יכולה לגשת ולדבר איתה...? אם היא שכחה אותך, תראי לה שאת קיימת

dannnnnna

New member
נראה לי שכדאי שתשכחי מזה...

יש לי חברה שלמדה על בשרה שלצאת מהארון בצבא זה לא הדבר הכי חכם לעשות...רק קחי את זה בחשבון.. ואם את בכל זאת עושה עם זה משו..בהצלחה=)

למעלה