התאהבתי במתאמן/ת שלי

tlingit

New member
התאהבתי במתאמן/ת שלי ../images/Emo23.gif

אמרו לי שזה קורה במשפחות הטובות ביותר... קרה לכם? מה עושים
האם להפסיק את האימון? אולי עדיף ליצור קשר עם חבר/חברה מאמנים שאני מאד מאמינה בהם ולהציע למתאמן לעבור אליהם? ומה אני אגיד לו בתור הסיבה? לעומת זאת להמשיך את האימון כאילו כלום-לא-קרה די קשה, מה אפשר לעשות?

einatgross1

New member
להמשיך עם המתאמן

ובמקביל תמשיכי לבדוק עם עצמך את הדברים. מדוע זה קורה? איזו מן אהבה זאת? מה הם מגוון הרגשות שאת חשה? אולי זה חלק טיבעי מתהליך שאת עוברת כשאת מאמנת. תנסי לגייס את הרגש לטובת המתאמן. אולי הרגש רק יעזור לתהליך. תמשיכי עם בקרה עצמית. ברור שאין אפשרות לפתח מערכת יחסים שחורגת מהאימון עם המתאמן, ויחד עם זאת, לדעתי לא כדאי לברוח כל כך מהר.. בהצלחה, וספרי מה קורה,

אח, האהבה....

המלצתי לך, היא לפנות לאותו מקום שהוא "שלך" - טיפול, אימון במסגרת סופר-ויז'ן, או מסגרת תומכת מקצועית אחרת - ולדון בהתאהבות שלך שם. מתוך הדיון יעלה גם הפתרון - האם להמשיך את האימון הזה, או להפסיק אותו, ואם כן, כיצד. אני הייתי מחפשת הרבה מידע בספרות מקצועית על התאהבות של מטפל במטופל, אפילו שאנחנו לא מטפלים. סביר להניח שאפשר למצוא הרבה פחות חומר מחקרי על התמודדות דומה במסגרת מקצוע האימון כיום.

לשחרר

כייף נורא להתאהב ומקסים בעיני. את זאת שהתשובה אצלה: האם תוכלי להמשיך להיות מקצועית ? וכאשר תעני לעצמך על תשובה זאת תדעי איך להמשיך לפעול. בכל מיקרה מקווה שזה הדדי- ושיהיה בהצלחה. אין כמו אהבה !!!! גם על חשבון הכנסה .

tlingit

New member
נקודת ראיה מקסימה

והאפשרות שאולי זה חלק טבעי למאמנת שאני כל כך מרגיעה כלומר אפשר ללמוד להכיר את התהליך ועם הזמן להתרגל אליו ואף להשתמש בזה, להפוך את זה ממכשלה לנקודת עוצמה
גם הרעיון להעזר בספרות מקצועית. למה לא להקביל - לפחות חלקית - להקשר טיפולי כמובן במקביל לתהליך הבירור ששתיכן דיברתן עליו יש למישהו עוד מחשבות בעניין? או נסיון?

לא רק בסרטיים...

אחד הנושאים שעולים הרבה !!! באימון היא הנקודה הזאת. מאומנות שלי שהן מנהלות בכירות-התאהבו בעובדיהם,בבוס,ועוד.... אני מאמנת אותם לבדוק האם זאת התאהבות או כימיה .... איך הן מתכוננות להמשיך להתנהל. והאם והכי חשוב יש להתאהבות סיכוי שתתממש. ואם היא בעלת סיכוי למימוש האם זה בן הזוג שהן רואות עתיד משותף עם ערכיים משותפיים. אבל ההרגשה האמיתית של התאהבות עם הפרפרים בבטן,והעולם בורוד היא מדהימה !!תהני מכל רגע !!!

einatgross1

New member
מימוש אהבה כלפי כפיף, והחוק

יש בעיה עם מימוש אהבה לכפיף, גם מוסרית וגם במסגרת החוק. התופעה קיימת, ותודה עידית, על המידע שאת מביאה לנו בנושא, מתוך תחום התמחותך, ואני לפחות אשמח לדעת עליה עוד ועוד. בכל אופן, מימוש אהבה כזאת נחשב להטרדה מינית, על פי החוק. לכפיף (מטופל, מתאמן וכד') מותר לתבוע, ואף לקבל עשרות אלפי שקלים. כלומר אף שמדובר בשני מבוגרים, כיוון שהיחסים אינם מאוזנים, ואחד מצוי ברמה היררכית מעל השני, היחסים, גם אם הם בסהסכמה, הם עבירה על החוק (במיוחד לגבי המנהלת, המאמנת, המטפלת, המורה, וכד'). בהחלט כדאי לעבוד עם מתאמנת שהיא מנהלת על נושא אהבה שלה, ולהסיק על אהבה המקסימה שהזדמנה וצצה. יחד עם זאת, יש להסביר את החוק, ולא לעודד מימוש אהבה כזאת. בהרבה אהבה, ואור, ושבת שלום לכולם,

חוק-ואימון

החוק ידוע וגם הוא עולה באימון. חוק הוא מעל להכל!!!!! ובאמת יש מעבר למקצועיות,וחוק איך ממשיכים להתנהל ? רגש לא מתנהל לפי חוקיים..... שבת שלום.

einatgross1

New member
האימון מתחשב בחוק

ובמוסריות. הגבולות מאוד ברורים בגלל המוסריות. לא הייתי רוצה שהמפקד בצבא יממש את אהבתו לבת שלי, וכך גם לגבי הבוס העתידי של הבת שלי. צריך להבין שיחסים כאלו, גם אם הם בהסכמה, נקודת המוצא שלהם מקלקלת משהו באהבה. האימון, כן יכול להיות על הנקודות המקסימות באהבה, ובהתאהבות. אם יש דפוס של התאהבות בכפיף, ובמתאמן, אפשר לעבוד גם על זה. הרגש יכול להתנהל או לא להתנהל לפי חוקים.גם אין חוק לגבי הרגש, ועדיף להיות אוטנטיים לגבי הרגש. בכל אופן, חשוב שהמעשים ינהלו לפי החוק.

mikkseria

New member
התאהבתי

האם את נמצאת שם במיטבך,?איזו הקשבה יש שם ? האם לא מושקעת אנרגיה עצומה בלהיות מי שאת לא בסיטואציה הזו? חשוב להתבונן אם זה לא חלק מדפוסי התנהלות שלוקחת פטרונות אוהבת על מאומן?נועץ? מטופל? סליחה עם זה קצת בוטה ,אבל מה באמת קורה אצלך ? אם זה לא כל אחד מסימני השאלה שהועלו כאן,אז מה זה כן. מהי להרגשתך תחושתו של המאומן ואיך זה מתיישב עם הדיגנטי שלנו כמאמנים

אהובי

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifיחי האהבה

אין ספק כי האהבה מוסיפה המון טעם לחיים. אך האם מה שהינך מרגישה זו אהבה או שמא התלהבות או התרגשות? האם תחושה זו מאפשרת לך להתקדם עם המאמן באופן מקצועי? במידה ותשתפי אותו האם יש סיכוי לקיומה של אהבה זו או שמא זו אהבה אסורה? אני מאמינה לכשתעני על השאלות הללוו את תדעי לענות לעצמך האם לשתפו או לא ועל יתר השאלות שהעליית בפנייתך. אך, למרות הכל אני מקנאה בך! כיף לקום בבוקר ולחוש אהבה. יחי האהבה.

tlingit

New member
ברוכה הבאה אהובי ../images/Emo140.gif

יופי שאת מצטרפת לפורום שלנו
השאלה היא יותר מהכיוון המקצועי-מעשי והשאלות שהעלית בהקשר הזה אכן ממקדות אני מזמינה אותך להציג קצת את עצמך, אם את אתה רוצה
ולעיין בכללי הפורום, במאמרים
ובקישורים
שלנו באיחולים לדיונים מרתקים ופורים

למעלה