התאהבתי וזה נגמר... צריכה עצה
היי חברים,
אשמח לשתף פה בקצרה את המקרה שלי ואודה לחוות דעתכם, כי אין כמו חוכמת ההמונים
.
לפני שלושה חודשים התחלתי בקשר עם מישהו. הקשר נמשך חודש וחצי אך היה מאוד אינטסיבי, עם כימיה ותשוקה טובה גם מבחינתי וגם מבחינתו. הבחור מאוד התלהב והתרגש ממני, דבר שניכר במילים שלו כלפיי ובמעשים שלו. הוא גרם לי להרגיש מיוחדת, שכיף לו איתי ושהוא מעוניין לבנות עתיד ביחד איתי.
בסופו של דבר היחסים האלו נגמרו מצידו בצורה שמאוד פגעה בי (לטענתו אני לא עומדת בקצב שלו - רוצה להפגש יותר, לעשות יותר דברים ביחד, ואני מצידי הייתי צריכה זמן ככה שהוא הרגיש תחושה של חוסר) . כשבוע לפני סיום הקשר, הבנתי שמעבר לעניין שלי בו יש לי רגשות כלפיו, רגשות שהתעצמו בדיעבד אחרי שהלך. אחרי שהלך הבנתי שהתאהבתי בו. אני חושבת עליו בלי סוף והוא עדיין נמצא אצלי בלב.
כשלושה שבועות לאחר סיום הקשר הוא העלה לפייסבוק תמונה שהוא מצולם בשדה התעופה וטס לחו"ל עם בחורה חדשה.
מאוד נפגעתי.
חשבתי שמה שהיה ביננו היה אמיתי.
ניסיתי להתקדם הלאה בחיים שלי - על פניו הכל נראה כרגיל - אני עושה דברים שאני אוהבת, יוצאת לעשות ספורט, שעות נוספות בעבודה, מבלה עם חברות, מנסה עם בחורים חדשים. אבל עמוק בפנים אני לא מצליחה לשחרר ממנו.
לפני שנפרד ממני, סיפרתי לו שיש לי רגשות כלפיו אך כיום הוא לא יודע כמה הם חזקים.
אני שומרת המון דברים בבטן - הן מבחינה רגשית והן בנוגע לסיבות בגינן נפגעתי. אני חושבת שהפנמתם מקשה עליי באמת להתקדם לכן כתבתי לו מכתב קצר שבו אני שופכת את כל מה שיש לי בבטן ובלב.
השאלה שלי אליכם היא כזו : אני נורא מתלבטת אם לשלוח לו את המכתב, כי מצד אחד אני לא מעוניינת לצאת קטנה ונואשת (מה גם שהוא המשיך בחיים שלו ויש לו מישהי אחרת ואני עדיין לא באמת התקדמתי), אך מצד שני , אני חושבת שלשחרר את הדברים מאוד מאוד יעזור לי להתקדם ולהשתחרר ממנו, אחרי שבאמת ניסיתי הכל....
דעתכם?
המון תודה!