התאומות במסע/פרק 1

התאומות במסע/פרק 1

היה אז חשוך וקר... מי שלא מכיר את קאלי ונאטי הן תאומות. אחותן הקטנה היא ליסי. יש להן גם אח אחד גדול: טרנט. אימא ג´סיקה ואבא ריימון. היה אז כבר חופש גדול והיה מותר לצאת לחופשה. "מחר יוצאים!!!!!!!!!" שמחה קאלי. הערב ירד, קאלי החזיקה בידה פנס האירה אותו על פניה של נאטי ופתאום גילתה ש... מה היא גילתה????! קאלי נבהלה נורא ורצה לחדרם של ג´סיקה וריימון. בדיוק עלתה נאטי לחדרה למיטה ונדרמה. ג´סיקה קמה מבוהלת. "אבל היא במיטה" הודיעה. "כן אבל כאשר אני הראתי את הפנס היא לא הייתה!" עבר היום והתיק של הבנות מוכן. דרור היה המדריך. "שלום לכולם!" צעק דרור. "שלום" ענו התלמידים. "אני יוצאים לשיט אז להתחלק לקבוצות." הילדים התחלקו לקבוצות, וג´ני היא הילדה שתמיד אהבה להציק לתאומות. "היי המורה" חייכה ג´ני לעבר דרור. ´אני אהרוג אותה´ אמרה קאלי בלבה, ועוד חשבה שג´ני מנסה לקחת לה את דרור כי היא התאהבה בו. הערב ירד ולג´ני נאבד משהו ואם לא ימצאו את זה היא תתבע את הטיול. "נסי להירגע" ביקש דרור, "אני אבקש לארוך חיפוש בתיקים." אם לא ידעתם, ג´ני זממה את זה, היא שמה את צמידה בתיק של קאלי. "תתחילו מהבנות!" ציווה דרור. הבנות עמדו מול הקיר כדי שאלה שמחפשים יוכלו לחפש. הם חיטטו בתיקים. "עצרו!" ציווה אחד מהם. "מצאתי את השרשרת." האנשים קראו לדרור ברמקולטפ. הם הצביעו על...קאלי! מה יהיה עם קאלי? האם יסקלו אותה? ההמשך יבוא!!

SupeR BayB

New member
את המצאת את זה?

וכאילו אל תחשבי שאני נגדך או משו כזה.. אין לי בעיה שתכתבי אבל כאילו למה? סתם? אז ס22ה...

למעלה