התאומות בעוד טקס

Nomero Uno

New member
התאומות בעוד טקס../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כידוע לכם ( או שלא) ב29/8 ייערך טקס פרסי הVMA בMTV אחד הטקסים החשובים בעולם המוזיקה ומי יהיו שם אם לא מרי-קייט ואשלי ולא סתם יהיו שם הם גם יגישו את אחד הפרסים הטקס ייערך בשעה 20:00 לפי שעון אמריקה אצלנו זה אמור לצאת באמצע הלילה לפי מה שאני זוכר משנים קודמות אך מי שיפספס יש גם שידורים חוזרים בימים הבאים פרטים בהמשך שלכם יוני

RinRan

New member
כן אני יודעת

אני יודעת שזה יהיה אצלנו בערך ב-3 בבוקר... ואני גם יודעת מתי זה אבל לא ידעתי שמקא יגישו פרס... ת´נקס יוני :)

Nomero Uno

New member
פרטים נוספים

הטקס ישודר אצלנו ביום חמישי בשעה 2:00 בלילה בשידור ישיר ובשידורים חוזרים: שבת ב11:00 יום ראשון ב13:00 ו ב21:00 את התאומות תוכלו לראות כנראה בתחילת הערב ובסופו וכמובן כשהן יגישו את הפרס וגם צילומים מזדמנים באמצע הערב

מותק00

New member
כן..

הפתיחה של הטקס תהיה באחת וחצי אז בטח נראה אותן על השטיח האדום

Nomero Uno

New member
מעניין מה הן ילבשו

אחרי הבגדים שלהן בבכורות של "שעת שיא 2" ו"אוסטין פאוורס", טקס האמי , לונדון, איטליה ומסיבת האוסקר מעניין מה יעצבו להן הפעם השערה שלי משהו בולט מה שאומר משהו חושפני כי זה זה הייעוד של הטקס לבלוט כמה שיותר טוב נחכה ונראה...

Nomero Uno

New member
הצצה פשוטה באתר MTV

ת´אמת בהתחלה זה נודע לי מחברים ( חברים עם המון קשרים יש לציין) ואז כשהרשימה פורסמה באתר פשוט אימתתי את זה ורק אז פרסמתי את זה בפורום

Nomero Uno

New member
עוד פרטים

לפני הטקס יהיה "לקראת הטקס " בערוץ MTV משעה 1:30 ולפני זה משעה 21:00 יהיה ספיישל על טקס מומלץ מאוד למי שלא רואה את הטקס רק בגלל התאומות

למעלה