התאומות בערוץ הילדים !

rahelm

New member
ראיתם, ראיתם ,ראיתם!!!!!

סליחה שאני פותחת הודעה אבל איתם את הפירסומת לסידרה המצויירת של אשלי ומרי קייט מי רוצה לעשות את הקולות !!!!?

boli bop

New member
הנה התמונה :

אם את (זה מופנה אך ורק לבנות) רוצה לדבב את מרי קייט ואשלי את מוזמנת להירשם באתר של ערוץ הילדים ואולי תמצאי את עצמך בתוך מרי קייט או אשלי המצויירת - היכנסי והרשמי עכשיו ! (לכל הבנים: הפנתי את ההודעה הזו לבנות מפני שיש צורך רק בדיבובן של הדמויות של התאומות ולא של דמויות אחרות - אז אל תעלבו)

boli bop

New member
התאומות בערוץ הילדים !

אם לא שמתם
אז התאומות מגיעות לערוץ הילדים
"אולסן אקשן" - "התאומות בפעולה" מגיעה לערוץ הילדים ! אבל מה שהכי מבאס כאן בקטע זה שערוץ הילדים דיבב את הסידרה וזה בלי כתוביות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! באסה
איזה מעצבן. אתם מוזמנים לשרשר לכאן כל מיני דברים על הסידרה ולהגיב. ש.ל (שכחתי להוסיף): אני פתחתי הודעה חדשה כי זה אירוע חשוב וכמה פעמים כבר מביאים סדרה חדשה של התאומות לארץ ? תגיבו בבקשה.........

motib4

New member
מגניב../images/Emo70.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo29.gif

בקשר לדיבוב- אני ל א יודע אם שומעים את הקולות של מקא, אבל אם כןף אז זה באמת חבל...

RinRan

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif

אפשר לדבב את הקולות שלהן
אני רוצההההההה
*רצה לאתר ערוץ הילדים*

Alexis14

New member
חחח../images/Emo113.gif

גמאני נרשמתי! אולי נדובב יחד בסוף? אני את אמבר ואת את מיסטי! LOL מה דעתכם על החתימה החדשה שלי?

mandy

New member
איזה יופייייייייייייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מתי מראים את זה? איזה שעות? איזה יום???? אלקסיס- אהבתי את החתימה!! זה מ"מעודדות צמודות" נכון

Alexis14

New member
יאפ.../images/Emo113.gif

וזה יהיה בימי שבת אחרי טובות השתיים.

T N T girl

New member
יייששששששששששששש ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

יו איזה יופי
דרך אגב לא יצא לי להיות פה כמה זמן
אבל אני אשלים , מבטיחה
חחח ביי בייי
מתה עליכם אנשים

לכולם דחוף כולם להיכנס

נכון יהיה את הסרט המצויר אולסן אקשן בפוקס קידס אז לכל מי שרוצה לדובב אותם את אחת מהתאומות בסידרה אולסן אקשן שיגיד שהוא רוצה בשירישור הזה ואני כבר יגיד לכם מה לעשות מי רוצה לדובב את התאומות בסרט אולסן אקשן?????????????????????

RinRan

New member
מור,../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif

יש שרשור ממש מעליך של אולסן אקשן... מה הקטע

A d i d a

New member
לתאומות אולסן מעריצה

אני רוצה לדובב לאולסן אקשן! מה עושים?

למעלה