התאומות הגיעו למקום

tamar112

New member
התאומות הגיעו למקום

6 מתוך 50 "החמודים ביותר" או משהו כזה בערוץ E אתמול...ומה שנחמד היה זה שאחותם הגדולה (ההכי גדולה) מfull house, הנחתה את התכנית... כל הכבוד להן!!! לדעתי הן היו צריכות להיות מקום ראשון@ הן היו כאלה ילדות קטנות וחמודות!!!!!!!!! לאכול אותן!!

ממממההה?? ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif

הם זכו מקום שישי?????????????.
היה מגיע להם מקום ראשון!!!

0rin

New member
הייתי דיי מופתעת שהן זכו מקום 6

מפניי שמכל הילדים שהופיעו בתכנית אולי הן היו מתוקים וחמודים באותה תקופה והכירו אותם אבל נכון לעכשיו לא שומעים מהם והם פשוט כבר לא מה שהיו לעומתם מרי קייט ואשלי כן מפורסמות גם היום וכולם מכירים אותן והן פעילות מאוד. בגלל זה אני מופתעת מהמקום ה-6 שלהן.

0rin

New member
תיקון../images/Emo69.gif --->

בשורה הראשונה --> הן = הם

mayosh4

New member
גם אני המומה!!

אני גם חושבת שנורא נורא מגיעה להן!!! הן עובדות בגיל כמה חודשים- 20 שנה בקיצור, עשרות קלטות ילדים, נוער, שחטים, משחקים, מוצרים!! הכל!! אז תנו להן קצת כבוד ותפרגנו להן על 20 שנה שהן נישארו בעולם הזוהר כי באמת שהמון ילדים נעלמים אחרי קצת מתיקות... חוצפה!! חח...

mayosh4

New member
אופס.... ../images/Emo4.gif שוב טעיתי

בשורה ראשונה--> בגיל= מגיל שחטים=סרטים מעכשיו אני מבטיחה לקראו לפני שאני שולחת כי זה תמיד קורה לי!!

כן, ראיתי..../images/Emo109.gif../images/Emo74.gif

מקום 6 זה יפה מאוד, אבל האמת שחשבתי שהן יזכו מקום ראשון:S כי הן מפורסמות מגיל ממש קטן ומצליחות עד היום...

לונה11

New member
וואו מגניב.....

הן באמת חמודות!!! למרות שמקום 6 זה מכובד....
. יש למישהו אולי את הרשימה המלאה של "50 החמודים"?.. כי לא ראיתי את התכנית...תודה.......

למעלה