התאומות - מושלמות?!?!?

Nomero Uno

New member
התאומות - מושלמות?!?!?

לאחרונה שמתי לב לתופעה בפורום והיא הפיכתם של התאומות למושלמות וכל מי שאומר אחרת הוא לא מעריץ שלהן אז בואו אני אבהיר לכל אלה שחושבים שהן מושלמות משהו - הן לא וכלא מושלמות יש להן גם חסרונות הן בהחלט יכולות להיות גם סנוביות או אפילו יכול להיות שהן לא משחקות כל כך טוב ויכולים להיות להן עוד חסרונות וכדאי שתקבלו את זה כי לא כל מי שאומר שלתאומות יש חסרונות אז הוא בהכרח אינו מעריץ של התאומות

Noga3

New member
אף אחד לא מושלם!

מותר לכם להעריץ אותם אבל לא צריך להגזים!

אבל הן כן מושלמות!!! לפחות לדעתי...

הן מהממות מצליחות חמודות מתוקות ולדעתי הן משחקות מצוין ומי שאמר שהן סנוביות לא היית בצ´אט עם רעות??? היא בעצמה אמרה שהן בכלל לא סנוביות וממש נחמדות ומתוקות והיא יודעת כי היא פגשה אותן אישית ודיברה איתן אז אני מבקשת!!!

Rotem Lisa

New member
..../images/Emo107.gif

אבל את לא יכולה לדעת איך הן במציאות, אפילו אם היה צ´אט {היה
} והן היו נחמדות. ברור שהן יהיו נחמדות! אבל את לא מכירה אותן אישית, אז את לא יכולה לדעת. ואפחד לא מושלם.. ופגישה זה לא שאת מכירה אותן אישית..

זה כן כי היא הצטלמה איתן ודיברה ו..

היא ראתה אם הן היו סנוביות או לא אם הן היו סנוביות הן היו מתנהגות מגעיל למעריצים וכל זה אבל הן לא הן התנהגו ממש יפה והיו נחמדות ומתוקות!!!

Alexis14

New member
כמה דברים

דבר ראשון- יכול להיות שהן סנוביות פשוט יש להן הנחיות מטעם יחסי ציבור להיות נחמדות למעריצים, ודבר שני, אני חושבת שאם אתה ממש מכיר אותן אז הן לא סנוביות, כי גם הבנאדם הכי סנוב בעולם נחמד לחברים שלו, כי אחרת- מה הטעם? כל ה´פואנטה´ (וכמה שזה ישמע צפוני...) בלהיות סנובים זה להיות נאחס רק למי ש´לא לרמה שלך´...

Alexis14

New member
כמו שהיה כתוב בכתבה

שאם חונכת להאמין שאתה אליל, למה שלא תתנהג ככה?

לא כל מי שמפורסם סנוב:)

תראו נכון עם פיתעום יהיה לכם הצלחה אז תתלהבו מי זה, ככה זה
לדעתי פשוט לא כל מי שמפורסם סנוב, אני לא יודעת איך לסביר :) חחחחחח

TOTOLIL

New member
התאומות לא הכי מושלמות

אתם לא יודעים מה הבעיות שלהם, אתם ביכלל לא מכירים אותן. זה לא שאתם חברים או חברות שלהן או משהו. אתם ביכלל לא מכירים את האופי האמיתי שלהן. אפילו שהם פצצות...

לא בדיוק

אני מאוד אבל מאוד מאוד חולה עליהן אבל בשום אופן לא הייתי מחליפה את החיים שלי בשלהן למרות האחות התאומה שזה הכי כיף לדעתי ולמרות הפירסום ולמרות הכל ההורים שלהן גרושים והם חיים מבית לבית פעם אצל האבא פעם אצל האמא ובשבילי זה הדבר החשוב ביותר וחוץ מזה הן עצמן מושלמות!!!! אבל החיים שלהן לא

rahelm

New member
זה שההורים שלהן גרושים זה עושה..

אותן לא מושלמות!!!!!!!

חס וחתולה!

רחלי honny פעם הבאה תקראי הכל אמרתי שהן מושלמות אבל החיים שלהן לא ולזה התכוונתי לא התכוונתי שהן לא מושלמות בשבילי הן דוגמא למופפת בתור בן אדם

Alexis14

New member
אני הייתי

מחליפה את החיים שלי בשל אחת מהן בשניה! ובקשר לזה שהן או שהן לא סנוביות- אנחנו פשוט אף פעם לא נוכל לדעת! SORRY גם יכול להיות שמתישהו אני אפגש איתן (הלוואי...) והן יהיו במצב-רוח רע ויהיו מגעילות

למעלה