התאומות שולטות!!!!!!!!!!

olsen cool

New member
התאומות שולטות!!!!!!!!!!

היי לכולם אני מעריצה את מרי קייט ואשלי המגניבות!!!!!!!!!!!!!!!!!! ומי שלא חושב ככה לא קיים!!!!!!!!!!!

olsen cool

New member
כל חברי הפורום!

אני נותנת לכם תמונות של התאומות ואתם תגיבו!

olsen cool

New member
למי שתהה

התמונות שתאם רואים הם מהסרט החדש של התאומות "האתגר" סרט על קבוצת הישרדות!!!הסרט צולם במקסיקו!!!!!

פרפר15

New member
כן הן לא שחקניות רציניות הן עושות

את הסרטים של עצמן לא מלהקים אותם לסרטים רציניים של במאים רציניים כמו אנג'לינה כמו שאמרת ג'וני דפ קירסטן דנסט ועוד...........

olsen cool

New member
באמת??????אז תקשיבו טוב!

כי לקראת הקיץ עומד להגיע הסרט הקולנוע השני שלהם ואחרי שתראה אותו על תגיד לי שהם לא שחקניות רציניות!וחוץ מזה הסרט הבא שהם הולכות להוציא נקרא האתגר וזה סרט מדהים!הם משחקות בקבוצת הישרדות במקסיקו אפשר לקנות אותו דרך אתר אמזון!!!!!!אז כדאי שתחשבו לפי שאתם רושמים תגובות אה ואם אתם לא מאמינים לי קוראים לסרט הקולנוע הזה דקה ניו יורקית!ואתם יכולים עליו מידע בכל מיני אתרים באנגלית!!!!

פרפר15

New member
תיראי יש להן סרטים יפים אבל

הם סרטים ילדותיים כמו גול כפול הסרט שהיה בלונדון הסרט שהיה באוסטרליה הסרט חופשת השמש את אף פעם לא תיראי את קירסטן דנס עושה סרטים כאלה זה לא סרטים לקולענוע הם סרטים לערותץ הילדים

elina002

New member
הוא צודק

מאז צער גידול בנות הן פשוט תעשיית כסף חסרת כישרון שמנסה לסחוט כסף בגלל המראה שלהן שחקניות אמיתיות הן לא!

olsen cool

New member
נו לא הבנתם?????

הם הולכות לעשות סרט קולנוע-האמת הם בדיוק סיימו לעשות אותו!!! קוראים לו דקה ניו יורקית אתם יכולים לבדוק את זה באתר ניו יורק טיימס! תיכנסו אליו ואז תחפשו באמצעות השם:new york minute לפחות תנסו!!!!ואז יהיה כתוב מלא מידע על הסרט חוץ מזה ג'ק אוסבורן ישתתף איתם!!!!

פרפר15

New member
מצאת לך מישהו ג'ק אוסבורן הוא סתם

תינוק מפונק שחי על האושר של אבא שלו

מאתוקי

New member
שיעשו סרטים כמו נערה בהפרעה...

טומב יריידר משהו רציני לא השטויות האלה

olsen cool

New member
דרך אגב!!!

מכירים את יוג'ין לוי(מפרקים את הבית,אמריקן פאי 3)ואת ג'ארד פדלקי(בנות גילמור)אז גם הם משחקים איתם בסרט הזה!!!!!!!!!!

olsen cool

New member
זה סרט קולנוע שהיה לא מזמן

ואת הסדרה הרבה רואים!!!!!!!!!!!!!!! נ.ב הסרט היה אם סטיב מרטין וקווין לטיפה

למעלה