התאומים כבר כאן

דבורי

New member
התאומים כבר כאן

שלום לכולכם, רציתי רק לבשר לכן שילדתי ביום חמישי בבוקר. הלידה היתה קצת מוקדמת (תחילת שבוע 35), אז הילדים עדיין בפגיה, ואני השתחררתי היום.

VALENSIA

New member
מזל טוב!!!../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

הרבה בריאות ואושר למשפחתכם המורחבת. מקווה שאת מתאוששת, ושלא קשה לך מדי לתמרן בין השהיה בבית החולים עם התינוקות, ובין טיפול בגדול. מקווה שיש לך עזרה טובה ומשמעותית לידך. הכל יסתדר ברגע שהם ישתחררו, ותחזרו לשיגרה. שולחת איחולי בריאות והתחזקות לשלושתכם.

b e t y a

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo106.gif../images/Emo41.gif

מזל טוב, דבורי יקרה וברוכה השבה. איך את מרגישה? טוויטי שלנו לא ליד המחשב עד הערב - אחרת בודאי כבר היתה קופצת מהמסך ונותנת לך ימבה
ים של
, אז אני שולחת לך בשם כולנו. איך עברה הלידה?, ואיך התאומים?, לכשתתאוששי תוכלי לכתוב ולספר יותר בפירוט, עכשיו לכי לך לנוח.
של

זואי11

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo95.gif../images/Emo24.gif מזל טוב ../images/Emo65.gif

דבורי, מז"ט והרבה הרבה אושר
מקווה שהלידה עברה בקלות (יחסית), אנא עדכני מה שלומכם. איתך זואי

TWEETY =^.^=

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo95.gifקולולולולולולולולו../images/Emo48.gif

יקירתי הרבה בריאות שמחה, אור ואושר. אני מקווה שעברה לך לידה קלה ושמהר מאוד תקחי את הגוזלים הביתה.
וייי איך שאני שמחה הילדודס הראשונים שנולדו לפורום,,, הידד
פרח|

הרמוניה

New member
אלפי מזל טובים ../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif

שיגדלו יפרחו ויגיעו הביתה במהרה.... מאחלת רק טוב (ושינה בלילה) הרמוניה

מזל טובבבבבבבב.........!!!!

מעריצה אותך כל הכבוד וגם לא שכחת אותנו ומהרת לעדכן אותנו בחדשה המשמחת

irits

New member
מזל טוב../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif../images/Emo142.gif../images/Emo25.gif

צרור ברכות, אושר והמון נחת

מזל טוב לדבורי ואביחי לרגל התוספת ../images/Emo65.gif

איך את מרגישה ואיך היה?? מצפה לסיפור הלידה בקרוב, ובינתיים רק אושר נחת ובריאות!!
מאחלות חגית ואלה

LimorNimrod

New member
../images/Emo95.gif ../images/Emo95.gif המון מזל טובים

לך ולאביחי. שהכל ילך בקלות ושהילודים יגיעו מהר הביתה. לימור

o נעמה o

New member
../images/Emo41.gif מזל טוב ../images/Emo41.gif גם ממני ../images/Emo65.gif ../images/Emo39.gif

לדבורי ואביחי, מזל טוב גדול
גדול
וקליטה נעימה לתאומים

VALENSIA

New member
דבורי האם את צריכה עזרה?../images/Emo23.gif

באיזו עיר את גרה? אני מוכנה לבוא לעזור לך. איך את מרגישה? איך מרגישים התאומים, ואיך אביחי מסתגל למצב? בריאות ורפואה שלמה לכולכם תפוז ולנסיה

Amalya

New member
צרור ברכות ואיחולים../images/Emo39.gif

מה אוכל להוסיף לכל הברכות שכבר נשלחו אליך ? המון המון מזל טוב, אושר ושמחה ובתקווה שהתאומים יגיעו מהר הביתה, בריאים גדולים ומאושרים ! מזל טוב גם לאביחי, האח הגדול.

דורית++

New member
דבורי,רוצה עגלת תאומים?

יש לי עגלת תאומים של גרקו במצב טוב. היא יחסית חדשה, כי היא בעצם העגלה השנייה שקניתי (הראשונה התפרקה...) רק לפני שנה. אחד הסלים קרוע כי מישהו קפץ עליו (לא אני), אבל חוץ מזה היא ממש בסדר. הורי גרים בירושלים וכנראה אפשר יהיה להעביר לשם את העגלה באמצעותם. חוץ מזה, יש לי גם טיולון צ´יקו בודד אם תרצי. אם את מעוניינת, כתבי כאן ואני אעביר את מס´ הטלפון שלי אליך דרך טוויטי (ברשותך טוויטי כמובן), כי אני מעדיפה לא לכתוב אותו כאן. דורית

TWEETY =^.^=

New member
שאסרב לחמה של הבת שלי../images/Emo35.gif ../images/Emo3.gif

אבל את יכולה לעשות זאת גם במסרים האישיים, ישירות איתה.

למעלה