התאומים 2

גרי רשף

New member
התאומים 2../images/Emo22.gif

השיר ´זמר מפוחית´ של אלתרמן מתחיל כך: יש בתי יין וטברנות וקובות יש בסן-פרנציסקו במרסי בסן-מלו נשים שחורות יש צהובות יש אדומות יש וגם אפשר להתאהב בן- למה לא? מסתבר שזה בדיוק מה שמופיע בשיר אחר לגמרי שגם בו אשה באחד הצבעים שאלתרמן מנה, באחד מאותם בתי מרזח כמו אלה המצויינים בשיר.. מי מזהה באיזה שיר מדובר?

מוגג

New member
כי שם בנות בצבע שוקו../images/Emo94.gif../images/Emo119.gif

ותלבושתן מחול מניאנה... סתם. אני צייר ואת זמרת ברים אדומה זה כל הקסם... אגב על איזו מפוחית מדבר השיר? הפתעה....

shellyland

New member
אם לי צ´ילי מי לי?

נו באמת מוגג, עד שפעם אחת אני יודעת את התשובה - אתה מקדים אותי בדקה? ככה בחיים אני לא אקבל כתר.

shellyland

New member
זהו. אני הולכת לעבוד עכשיו. באמת.

הטענתי את עצמי בכמויות לא סבירות של קפאין, ו... אודרוב. ותפסיקי להפריע לי, אחרת אני אשאר כאן כל הלילה וגם מחר לא אגיע לצ´ט!

shellyland

New member
אולי הפעם...

אני צייר ואת זמרת בארים אדומה? אגב, מילות השיר הוקדשו פעם לביבי ושרה: מסתכלים עלי כל הזמן מה הם רוצים? מה אכפת לי בעצם? אומרים לי שאני חצי בנאדם והיא חצי משוגעת אבל זה כל הקסם כשאני רואה אותה אני רואה את מה שבא לי לראות אותה... וגו´

גרי רשף

New member
מלצר, לכולם דרינק על חשבון הבית!../images/Emo22.gif

אכן כן: בין בתי היין הטברנות והקובות יש לנו בר עם זמרת אדומה. מה קרה לי השד יודע: אומרים לי שאני חצי בן אדם.. את חידתו של מוגג על המפוחית הנזכרת בשיר כבר פגשתי פעם, אז אתן הזדמנות לאחרים: באמת, באיזו מפוחית מדובר?

למעלה