התאונה שהייתה עם הטרקטורן...

התאונה שהייתה עם הטרקטורן...

היום חזרתי מאייה נאפה היה הכי כיף בעולם אבל משהו אחד עדיין מטריד אותי.. אתמול ( יום שני 25.7 ) רצינו להחזיר את האופנועים שהשכרנו ובדרך למקום שהשכרנו ראינו תאונה חזיתית של טרקטורון עם מכונית ב.מ.ו. קיצר שהחזרנו את האופנוע פגשנו במקום של ההשכרה כמה ישראלים שאמרו לנו שבתאונה מעורבים ישראלים והם נסעו בלי קסדה והנהג נכנס בשמשה והוא פצוע ראש קשה... אז ממש מענין אותי מה המצב של הישראלים האלה ובכלל לדעת מה קרה אז מי שיודע שישאיר הודעה... ובקשר לכול מי שנוסע לאייה נפאה ומתכוון להשכיר אופנוע: ת-י-ז-ה-ר-ו זה ממש מסוכן אני בערך פעמיים הייתי קרוב לתאונה רצינית בנס לא קרה לי כלום... ופעם אחת נפלתי עם האופנוע ושברתי מראה ונאלצתי לשלם עליה... קיצר תיזהרו...

SleazyE

New member
הם 2 חברים טובים שלי...

הנהג מחוסר הכרה מהתאונה עד עכשיו ומונשם ע"י מכונת חמצן, הובא לשם במיוחד פרופסור מישראל שגילה שיש לו שטף דם במח ולשני יש שבר בגולגולת
אנשים תזהרו ותשמרו על עצמכם !!!! תתפללו בשבילם שהכל יהיה בסדר

SleazyE

New member
מכירת כרטיסי טיסה עקב התאונה

בגלל התאונה חברה של אחד הנפגעים + ידידה של שתי הנפגעים מוכרים את הכרטיסי טיסה שלהם ואת הבית מלון בגלל שחברה של אחד מהם רוצה להיות איתו כל הזמן הקשה הזה אז אם אתם מעוניינים לסוע לאיה-נאפה ולקנות את הכרטיסים דרכן הינה הפרטים : למכירה דחוף! שני כרטיסי טיסה לאיה נאפה + מלון TSOKKOS HOLIDAY בתאריכים 28.07.5-04.08.05 במחיר מציאה!! נא להתקשר לפלאפון0546457097

asafs8

New member
ראיתי תטרקטורון אחרי התאונה

זה היה בדיוק מול המלון שלי התאונה .. שיהיו בריאים ואנשים תיזהרו שם!!

powerlock

New member
אני אח של אחד מהם תכנסו לפרטים

אח שלי הגיע לרמב"ם, ואמור לעבור ניתוח יש לו שטף דם פנימי בגולגולת ושבר. השני פצוע אנושות, מונשם ומחוסר הכרה. לעוד פרטים תפנו לפרטי.

I t a M a R 1 1

New member
אמממ אין כל כך מה להגיד אבל..

אני מאחל החלמה מהירה...המון בריאות והצלחה,ובסוף בע"ה אני מקווה שהכל יסתדר...אני מאמין שיהיה בסדר תהיו חזקים...ואני מקווה שאיזה גוף ממשלתי יפיק לקחים ממה שקורה שם... אם אני יכול איכשהו לעזור,זה יהיה לי לכבוד ושמחה מרובה... איתמר -81701422 שוב המון בריאות בסוף הכל יסתדר

barvaz8

New member
שמעתי על התאונה שהייתי שם

אני מקווה שיחלימו מהר גם כתוב על זה היום במעריב עוד משהו שקרה השבוע בנאפה אירי אחד מת מתאונת אופנוע אחרי שהוא עף למתחת גלגלים של מיניבוס ואירי אחד נפצע קשה זה באמת מסוכן האופנועים והטרקטרונים והכל אני בעצמי יצאתי בזול אחרי שהחלקתי עם אופנוע תיזהרו אנשים

racing weel

New member
כנס

איתמר מה קורה אחי....אני מהקבוצה שהייתה איתך במלון מקריית שמונה...

עוז 18

New member
מאחל לו החלמה מהירה

אני מצטער בשבילך ושיהיה לו החלמה מהירה תיהיה חזק אחי

ganjsrut

New member
הם היו עם קסדות .<?

עולה שם כסף להשכיר קסדות או שמי שמשכיר אופנוע או טרקטורון פשוט מקבל ?

Hila BM

New member
הם היו אם קסדות!!

למרות מה שכתוב בעיתון, יש שם הרבה שטויות

allmylove

New member
עד כמה שידוע לי,

הם שניהם נסעו עם קסדות... אני עובדת עם אחד הנפגעים, לא מכירה אותו יותר מדי טוב אבל הוא אדם יקר לי מאוד, איש מקסים וטוב ברמות שאי אפשר לתאר. אתמול ביקרתי בבי"ח והמשפחה אמרה שהם היו עם קסדות, ועדיין לא לגמרי ברור איך זה קרה.. בבקשה שכל מי שנוסע לשם ייזהר... אתם לא יכולים לתאר לעצמכם כמה כאב וצער כל מי שקרוב אליהם חווה.. לדעת שזה עניין של יום-יומיים, וזהו...

allmylove

New member
נפטר אחד הפצועים...

אין לי מילים לתאר את הכאב... בבקשה תשמרו על עצמכם כשאתם שם...

למעלה