התאוריה והמעשה..

אפרת**

New member
התאוריה והמעשה..

טוב אז היגיע שלב הלחצנויות שלי לפני השאיבה...
והשאלה שלי היא כזאת: כשעושים את ההכנות לשאיבה תאורתית מנסים להגיע למצב שרוב הזקיקים סביב גודל אחיד (נכון...??
), בפועל זה לא ממש קורה אצלי. קצת מלחיץ אותי. יכול להיות שבעצצם שואבים מעבר לזקיקים ה"טובים" (הגדולים, נניח 18- 24 מ"מ) גם זקיקים שהם נניח 16 מ"מ אבל בפועל הם בעצם מחוץ למשחק כי הם קטנים מידי? אוףףף מלחיץ אותי ששוב יהיו לי פדיחות כמו פעם קודמת

יפעתי&

New member
אפרת - קודם כל לא להילחץ ../images/Emo24.gif

עד כמה שהבנתי מגעת הם שואבים את מה שיש, בטח תיכף יענו לך כל היודעות למיניהן, אבל אל תלחצי יהיה בסדר, אני מאוד מקווה בשבילך, מחזיקה לך אצבעות ומתפללת יחד איתך להתחלה מוצלחת לשנה החדשה

עמית@

New member
אפרתות-

אצלי נצפה בUS אחד של 24 ואחד של 18 והשאר סביב 16, הייתי בטוחה שלא יהיו ביציות טובות. בסוף נשאבו 20 ומתוכן 12 היו בשלות, דהיינו- לא תמיד רואים את כולן ותמיד יש טעויות מדידה (כאמור כל ממ´ קובע..) וגם זקיק החל מ16 יכול להכיל ביצית בשלה. ועד יום א´ הם עוד יכולים לגדול בכמה ממ´

יעל@

New member
גם אלו שהם 16 יכולים לגדול

ולמה שתעשי פדיחות? זה דברים שלצערנו לא כל כך בשליטתנו, וצריך רק ביצית אחת וזרע אחד נחמד שיפגשו. מאחלת לך המון בהצלחה, יעל

אפרת**

New member
תודה תודה לכולם... ../images/Emo39.gif

אתן כל כך מהירות.. משהו... למה אני חוששת מפדיחות...?! כי כבר הייתי בסרט הזה של פדיחות ובכיתי ויללתי לכן כאן..( בטח אתן זוכרות
) ולא מתחשק לי עוד פישול... וחות מזה בטח לכולם פה אין כבר כח לבכיות שלי

יפעתי&

New member
אפרתוש בדיוק בשביל זה אנחנו פה ../images/Emo23.gif

לתת כתף ו
כשקשה ולשמוח עד השמיים כשטוב... אני מאחלת לך שבפעם הבאה יהיו רק צווחות שמחה אין דבר כזה לפשל... זה הגוף שלנו ומה שיש זה מה שיש...

סיגל 01

New member
כן, אפרת

גם אצלי היו זקיקים בגודל 12 מ"מ. הבנתי שקיבלתי בונוס על התנהגות טובה ושאבו גם אותם. הבעיה היא שאיכות הביציות היא ירודה יותר.

אפרת**

New member
זקיק מתחת לגודל של 16 מ"מ

הוא באופן כללי די חסר סיכוי. ומעשית נראה לי שזה גם יכול לשתנות מאחת לשניה. אצלי שאבו בייציות בגודל של 16-18 מ"מ והן לא היו בשלות דיין. והפעם המחשבה היא לעשות שאיבה לזקיקים גדולים יותר.נ

שושי @:-)

New member
אז ככה זה הולך

שואבים את הזקיקים כשיש זקיק מוביל מקסימום 22-24 מ"מ. גם אם יש זקיקים קטנים ויש אחד ענק חייבים לעשות שאיבה כי ברגע שהוא הופך לציסטה הוא הורס את כל הזקיקים האחרים. זקיק בשל מנסיוני אולטראסאונד של יום הכוריגון 14-15 מ"מ כי עד יום השאיבה עוברים עוד יומיים והם מספיקים לגדול עוד 2-3 מ"מ. כמו שעמית אמרה גם מדידות האולטראסאונד לא תמיד מדויקות, יש סטיה של 1-3 מ"מ, שזה הרבה בעניין מדידות של זקיקים ורירית. אז אל תדאגי לקטנים, הם כבר יסתדרו. עכשיו תדאגי לעצמך. בהצלחה שושי

גלי 2

New member
אפרת

אצלי שאבו זקיקים בגודל 16 מ"מ כי יצא שיום למחרת היה יום כיפור ולכן לקחו סיכון שהזקיקים יהיו קטנים. מהזקיקים האלה יש לי היום תאומות! אני מאחלת לך המון המון הצלחה ורק שתדעי שיש סיכוי! גלי

למעלה