התאוריה לדעתי

• פותח הנושא edn
  • פורסם בתאריך

edn

New member
התאוריה לדעתי

אתם יודעים אני בקשר אם אפשר לקרוא לזה קשר עם אבא שלי ונראה לי שאני מקבלת את זה שהוא פשוט לא שם עלי הוא דורך ורומס עלי כי אני פשוט כמהה לאהבה שלו אני פשוט רוצה שהוא יאהב אותי. אני חושבת ומתלבטת בין שתי דרכים: האחת שפשוט להשלים עם זה שזה כבר לא יקרה כי אפשר להכריח אדם שיהיה לו אכפת ממך. והשניה לנסות לגרום לו להתעניין בנתיים שתיהם לא הצליחו אז פניתי לדרך אחרת נראה מה יקרה אם אני לא אתקשר אליו ואתעניין בו מסתבר שהוא לא מעוניין בחזרה לא שקודם הוא היה (תשעה חודשים שלא דיברתי איתו, למעט כשיש לו בעיות רק אז הוא פונה אלי כי הוא יודע שאני אף פעם לא יגיד לו לא) לדוגמא הייתי אומרת לו אבא אני יבוא בשעה כך וכך תמיד הוא יוצא 10 ד´ לפני שאני מגיעה, ותמיד שאני מתקשרת הוא שואל תמיד מה שלום כולם ולא אותי. ואם אני לא מודיעה לו שאני באה אז הוא צורח עלי למה באתי מבלי שאמרתי לו. או שאני מגיעה הוא פשוט מתעלם ממני. יש לי עדיין תקווה שיום אחד היחס שלו ישתנה אני מקווה מאוד. תמיד שאלתי את עצמי אבא למה לא רצית אותי? ואתה עדיין לא רוצה למה אתה לא אוהב אותי? למה אתה עד כדי כך שונא אותי? עשיתי משהו עד כדי כך רע? מסתבר שכן. לא ביקשתי את הירח רק שתראה משהו תגיד שאכפת לך. אני יודעת שאני עושה לו דברים מגעילים כדי לראות אם יהיה לו אכפת, הייתה לי תאונה קטנה משהו באמת לא רציני ניסיתי לומר לו וזה בכלל לא הזיז לו.

..שיר..

New member
../images/Emo20.gif חגיתוש והתאוריה לדעתי ..

שמשהו אצל אבא שלך לא בסדר ,ולא את זו שלא בסדר את שומעת?? כן אני יגיד את זה כמה פעמים אפילו כי אני יודעת שכשאומרים אז את חושבת כן אבל אולי משהו אצלי..אז לא חגיתוש את בסדר גמור חגיתוש הוא זה שלא בסדר הוא זה שמתנהג אליך כך ,את לדעתי לא צריכה לגרום לו להתעניין זה צריך לבוא מימנו הוא צריך לקבל אותך כמו שאת אם זה לא יבוא גם מימנו זה לא יעזור מכיון אחד עם כל הרצון הטוב ,הוא לא יכול לצרוח עליך ולהוציא את כל מה שיש לא עלייך אוי כמה השאלות האלה של למה לא רצית אותי ? למה ? מוכרות לי מיקרוב חגיתוש תאמני לי לא נראה לי שיש תשובה אבל חשוב שתזכרי שאת לא צריכה לבנות טאוריות אלא הוא צריך לקבל אותך כמו שאת ואת לא צריכה להוכיח לאף אחד כי את פשוט מקסימה וכמו שדיאנה המתוקה תמיד אומרת לי את צריכה לחבק את עצמך חזק ולהגיד אני לא אשמה אני לא אשמה !!אומנם זה מאוד קשה אבל שווה ניסיון היא פשוט צודקת ואווו אני לא מאמינה שאני אומרת את זה ואם אני לא אשלח את זה עכשיו אני לא אשלח את ההודעה ביכלל אז
ענקי "מאחותך" שיר

למעלה