התאוששתי מהשלילי , המכשפה הגיעה

rona33

New member
התאוששתי מהשלילי , המכשפה הגיעה

ואני ממשיכה לחתור. החודש הפסקה, באוקטובר נתחיל שוב. הספירה לאחור החלה,אם לא יהיה הריון בשני מחזורי הטיפול הקרובים, נעלה כיתה לIVF. האמת, קצת מלחיץ אותי. ממש מקווה שזה יצליח לנו בקרוב. שאלה למבינות: האם המחזור אמור להגיע שבועיים בדיוק לאחר הביוץ? אם כן, נראה לי שבייצתי באופן ספונטני יממה לפני ההזרעה והכל היה בעצם לשווא הפעם, הייתכן? אשמח לשמוע את דעתכן. שנה טובה ופוריה לכולנו. תודה רבה על העידוד, מה הייתי עושה בלעדיכן?

עמית@

New member
רונה, קודם כל טוב לשמוע אותך מעודדת

דבר שני- ביוץ/מחזור הם לא ממש עסק מדוייק, ובהחלט יכול להיות שהמחזור הקדים במעט. אם קיבלת כוריגון הרי שהוא היה אמור לתזמן לך את הביוץ בדייקנות. הלוואי שתישארי כיתה הפעם, אבל תעברי בית ספר (לפורום ":אחרי") שנה טובה

בהצלחה בפעם הבאה וזה לא היה לשווא

היי רונה, בהצלחה בפעם הבאה. לגביי שאלתך, המחזור לאו דווקא מגיע בדיוק לאחר שבועיים כך שלא נראה לי שהטיפול היה לשווא. שנה טובה. שלומלום

אפרת**

New member
רונה

תאורתית המחזור אמור להופיע 14-15 ימים לאחר הביוץ. אבל כמובן שיכולים להיות שינויים. אצלי פעם המחזור הקדים ביחס לביוץ הצפוי והיו פעמים שאיחר. והיו פעמים שבא בדיוק בזמן הצפוי... לפי המוזה שלו...
בכל מקרה שיהיה הרבה הצלחה לפעם הבאה.
אפרת.

מה פתאום בדיוק שבועיים?

מה, אנחנו ספר רפואה? אני, למשל, אף פעם לא הולכת לפי הספר, המחזור שלי תמיד מגיע 12-11 יום אחרי הביוץ (וזה עוד טוב, עם התרופות, לפני כן היה אחרי 9 ימים) אני משוכנעת שהטיפול לא היה לשווא, אלא שלב בדרך הכי נכונה לתינוק שלך שיגיע בקרוב (עד כמה שאוקטובר יכול להיות קרוב, לי זה נראה כמו בעוד יובלות כי רק אז אתחיל בהזרעות).

רונה - מצטערת לשמוע על השלילי,

אבל שמחה להרגיש את האופטימיות הפורצת ממילותיך. אין לך מה לחשוש מ - IVF. זוהי עליתת מדרגה, והיא מבורכת בהחלט. שתהיה לך שה מבורכת ומאושרת, סיגל

אולה *

New member
רוניתי, אני שמחה לשמוע שאת מתאוששת

כמובן, עדיף שתכנסי להריון בהקדם האפשרי! אין ספק שאפילו יותר עדיף אם זה יקרה בחודש הקרוב - ללא טיפולים. (ספונטניות, ספונטניות...
) אבל גם IVF - זה לא חיה נוראה כ"כ. זה קצת שונה מההזרעות, ויש הרדמה כללית של 20 דקות באמצע, אבל אין מה לפחד. אם יש לך שאלות - את יודעת איפה למצוא אותי.
- 65351 לגבי הביוץ - זה לא מתמטיקה (לצערי), אז אל תצפי מהמחזור לבוא כל X ימים.
אולה.

yaelhul

New member
רונה יקרה, קודם כל מאד הצטערתי

לשמוע על השלילי... לא הייתי כאן שלושה ימים ונכנסתי היום בתקווה שהפכת לאחת המאושרות העוברות מכאן. טוב, זה רק אומר שזה יקרה בפעם הבאה. אי אפשר אחרת. אני מבינה לחלוטין את ההלחצות הקלה המלווה את המעבר ל-IVF. גם אצלי זה ככה. אם יהיה שלילי הפעם, כבר בטיפול הקרוב עולים כתה. זה אכן מלחיץ אותי מעט, גם בגלל המינון הגבוה יותר של ההורמונים ותופעות הלוואי שלהם, וגם בגלל ההרדמה והשאיבה (שאמנם הרוב עוברות אותם בקלילות אבל מעולם לא הורדמתי). בכולופן, אם זה מה שיביא את האושר, מי אנחנו שנתלונן נכון???
כל הכבוד על הגישה והאופטימיות. אני איתך. יעל.

רונתי

אני שמחה שאת שוב על המסלול ומחייכת, כי נורא כייף לי כשאת במצב רוח טוב (איזו אגואיסטית אני....) לשאלתך, כיון שקיבלת כוריגון הביוץ היה בדיוק בין 30-36 שעות מרגע קבלתו. שנה טובה, פוריה ומעוברת נשיקות זוהרה

למעלה