בריגשותיו של מי מאנשי הפורום.. לא מכירה פוטומונטג' כזה.. לא אני אחראית לעריכתו..הוא מועבר חופשי במיילים.. וכנראה שאצטרך להעביר מסננת דקה מאוד מאוד להבא על דברי והבאת תמונות..אם בכלל!
ולא נפגעתי ואת לא צריכה לקחת את הדברים בקיצוניות כזו, רק שבמקרה של התמונה הזו נראה לי קצת חוסר טעם מצד מי שערך את התמונה וזו לא את... אז אל תעלבי ובטח שלא ממני
ותתיחסי לכל שנאמר וקורה פה בפורום הזה? מאז שהכנסת לפה אצבע כל מה שאת עושה הוא התיחסות מיתנשאת ועוקצנית לכל מה שמישהו כותב. רמות הידע והמשכל שלך אולי גבוהות .. אבל אין לך שמץ של מושג ביחסים בין אנשים אפילו אם על הן בסיס וירטואלי..
לא מתחתי ביקורת עליך שהכנסת את זה. ואני מציעה לך לקרוא שוב את דברי בנחת. טוב שאת מודה בדברייך כי "רמות הידע והמשכל שלך אולי גבוהות"... אני שמחה לדעת שזו דעתך עלי ואני פשוט שמחה להשתתף בנושאים השונים פה ויש לי מה לתרום. אני מציעה לך לשתות כוס מים קרים, החום גורם למח להתחמם. ואני בכלל לא מתנשאת - אין לי על מה ועל מי.
התיחסותך.. "לשתות כוס מים קרים,החום גורם למח להתחמם." ואם לזה לא יקרא התנשאות אז למה כן? ה"מחמאה" שחילקתי לך לא שווה הרבה אם לא תלמדי לכבד אנשים.. ועצם הכותרת שלך בקשר לסף הרגישות שלי רק מחזקת את דברי..
גם אם הצלם התכוון להראות את הדבר בצורה סאטירית. לאנשים פשוט אין טאקט ושום כבוד לשום דבר!!! הקבר שאתם שעליו אתם רואים את האיש המת הוא קיברה של לילי שרון ז"ל. לא הכרתי אותה אישי אבל ממה שניתן היה להכיר אותה דרך הטלוויזה ודרך התמונות של משפחת שרון בחוות השיקמים ניתן לראות שהיא היתה מוכשרת מאוד יש דברים שמהם לא עושים צחוק ואחד מהם הוא מוות של אנשים. אם את החייים לא מכבדים אז לפחות שיכבדו את המתים תפוזינה
אם ישנם עולים חדשים אז בהם...ויש עלייה מהונגריה, אומנם לא משהו רציני אבל מדי פעם מגיעים גם משפחות וגם בודדים/ות. לפי מה שהבנתי משיחתנו שהם גם עוזרים לנזקקים....אבל יותר פרטים יהיו לי אחרי שאפגש איתם.
נמצאים בארץ קבוצה של 22 מעומדים לעליה במסגרת "תגלית" מי שלא יודע מכל העולם מגיעם צעירים יהודים ע"ח עם ישראל הספונסור העקרי של התנועה BROMFMAN המליונר מהברחת ויסקי אני אירגנתי קבוצה כזאת מהונגריה(ברור לא על חשבוני)לפני כ- 10 שנים אז השם היה PILOT בדיקת האפשרויות להשתקעה בישראל באמת מספר מסוים עלו לא זוכר כמה הקבוצה הנוחכית פגשה את האלף בני גנז כידוע בני גנז בן מושב כפר אחים בכפר אחים השפה הרשמית עד לפני כמה שנים היתה הונגרית באזור לכיש יש אוד שני מושבים "הונגריים " מושב שפיר ו-ניר ישראל
kar a gozert אני שנים התנדבתי עצלם סחבתי רהיטים עבור עולים חדשים וכו' העסק מנוהל בלי בקורת ציבורית בחירות כבר שנים לא היו הם נזונים בעיקר מתקציב של הסוכנות המוקצב עבור ארגונים של העולים החדשים היום יש להם שטח חדש אישור חתימה לפיצויים שההונגדים נותנים