התאחדות עולי יוגוסלביה לשעבר

bensha1

New member
התאחדות עולי יוגוסלביה לשעבר

אני פונה אליכם, המשתתפים בפורום שוב, בבקשה להצטרף כחברים להתאחדות עולי יוגוסלביה. ההתאחדות קיימת מאז 1935!! השנה, אנחנו בני דור ההמשך "כבשנו" את ההנהגה של ההתאחדות. חצי מחברי הועד החדש הם "צעירים" בני דור ההמשך. התחלנו את תפקידנו בהנהגה במרץ רב ועשינו עד כה מספר לא מבוטל של פעילויות. אני מוכרח להתגאות ולאמר שהכל בזכות שתי עלמות פעילות מאוד שמכהנות בועדת התרבות והארועים. יש לנו עוד הרבה תוכניות קדימה. למשל ב 18/12 אנו מתכננים טיול למודיעין ולקברות המכבים, להדליק שם נר אחרון של חנוכה. כמובן שזה יהיה מלווה בטיול באיזור עם הסברים וכו'. היכולת שלנו לתפקד תלוייה במספר החברים שיצטרפו להתאחדות ובמיוחד חברים "צעירים" כמונו בגילאי 35-65 וכו'. אסור לנו לתת להצאחדות לגווע! זה יקרה אם לא נחדש אותה כי באופן טבעי דור המקימים הולך ו.... דמי החבר בסך הכל 150.00 ש"ח בשנה. אנא הצטרפו אלינו וחזקו אותנו. מי שרוצה להצטרף מוזמן לשלוח המחאה ל... התאחדות עולי יוגוסלביה ת.ד. 2705 תל אביב 61026 בתודה משה בן-שחר יו"ר ההתאחדות

bensha1

New member
כל מי שיש לו נגיעה ל X יוגוסלביה

מדור על בני דור המשך, דור שני ושלישי. מדובר על עולים חדשים שעלו בשנים האחרונות. ככל שמספרנו יגדל נהיה יותר חזקים ונוכל לעשות יותר אירועים. מספט' 2009 ועד כה, למשל, עשינו: עשינו את הפיקניק המסורתי ביער בן-שמן, תערוכת אומנים,טיול לקידרון ופגישה עם תושבי קידרון יוצאי יוגוסלביה שאירחו אותנו אצלם לרגל 60 שנה להקמת קידרון, הרצאה של ד"ר מרים ריינר, מרצה בכירה מבר-אילן על זהות יהודית באומנות ועכשיו אנחנו מתכננים טיול למודיעין וקיברות המכבים שיערל אי"ה ביום שישי 18/12 נר אחרון של חנוכה.

miriamkk

New member
דור המשך, דור שני

שלום. אני חדשה בפורום. ילידת סלובניה. עליתי עם ההורים לארץ מליובליאנה. אשמח להיות אתכם בקשר

bensha1

New member
ראשית ברוכה הבאה לפורום

יש לנו גם התאחדות עולי יוגוסלביה לשעבר שהשנה שוב חידשה את נעוריה. אנחנו בני דור ההמשך לקחנו את המושכות לידים ועושים הרבה פעילויות. אני מזמין אותך ואת ההורים להצטרף. אנא צלצלי אלי ל 054-8035351 ונשוחח

faridi

New member
גם אני הצטרפתי לפני שנה

אז אם אני, קל וחומר שמנהל הפורום!

למעלה