אוקיי... אצלנו ../images/Emo13.gif.........
אוךך זאת הפעם ה-3 שאני רושמת!! בפעמיים הקודמות המחשב נתקע והייתי צריכה להפעיל מחדש!!!!!
טוב אז: אני לא יודעת מה גודל התאים בחווה אצלנו.. אבל התאים של הסוסים הפרטיים יותר גדולים המתאים של הסוסי בית ספר... ויש איזה 2-4 תאים של פרטיים שהם יותר גדולים מתאים אחרים....... אמממ בכל תא יש קוביית מלח, שוקת חשמלית, כלי אוכל לתערובת ולחלק מהסוסים שמשחק עמו בקבוק פלסטיק או כדור כזה... אמממ אני לא מנקה את התא של הסוס שלי, יש עובדים בחווה שעושים את זה.. ומנקים פעם ביום את התאים של הסוסים.... אני לפעמים מסדרת שיהייה יותר ריפוד באמצע התא במקום שהסוס יותר שוכב... לדעתי הסוס שלי מרוצה מהתא.. זה תא גדול ומרווח והוא מקבל אוכל טוב וטעים.. ובכמויות גדולות.. חחח
יש לו את זאוס ובלק סטאר מהצד שלא מציקים לו ודווקא חברים שלו!! פעם אחת שהבאתי לסוס שלי תערובת אחרי שרכבתי עליו אז זאוס קינא מהצד ורמה גם! אז הסוס שלי לקח עם הפה שלו תערובת ושם קצת על הסורגים שמפרידים בין האורוות וזאוס ליקק ואכל!! חחח חמודים!! סוס מתחשב שלי
....... אממממ בתא הקודם שלו הוא היה סוס מוכה.. הוא היה ליד מילניום וג'וניור שהם 2 סוסים שנושכים ותוקפים.. וכל יום שהייתי באה הייתי מגלה עוד פצה עליו או קרחות בצוואר או בפנים כאילו תלשו לו שערות!! עד שיום אחד ג'וניור הביא לסוס שלי ביס בשפה והיה לו חתיכת פצע! אז העברתי אותו אורווה ועכשיו הוא מרוצה! והוא כבר לא סוס מוכה!!
... אממ לסוס שלי אין חלון בתא או חצר מולו או בכלל חצר שהוא יכול לצאת אליה.. אין מקום.. וגם אם תהייה חצר מולו הוא ירצה לצאת החוצה וזה רק יגרה אותו... יש לו מבט על הסוס שלידו ומולו.... האורווה פתוחה חוץ מזה שיש קיר בחלק האחורי.. ויש לסוסים מאווררים שרוב הסוסים מבלים את רוב היום מתחת למאווררים!.. הנה אפולוווו