התאים שבחוותכם.

GrEeNwOmAn

New member
התאים שבחוותכם.../images/Emo179.gif../images/Emo175.gif../images/Emo176.gif

מה יש בתאים שבחווה שלכם? סםרו על הפריטים, הגודל וכדומה. כל כמה זמן או כמה פעמים ביום אתם מנקים תאים בחווה או שמישהו מנקה? האם לדעתכם הסוסים מבסוטים מהתא שלהם? האם יש להם חלון בתא? חצר ליד התא? אם יש לכם שימו תמונה של החווה או של תא בחווה.

Shai Felton

New member
אממממ../images/Emo175.gif

תאים מאד גדולים, בערך 5X5 או 4X4, בפנים יש קש. מחליפים קש משהו כמו פעם בשבועיים ומנקים כל יומיים בערך.... אמממ... לא אנחנו מנקים ת'תאים... כן לדעתי הסוסים מאד אוהבים ת'תא שלהם, כי אין סיבה שלא. חלון בתא? חחח... זה תא דיי פתוח! אין להם חצר ליד התא, התא עצמו ענק, וכל בוקר עד הערב הם בחצר.... אין לי תמונה של החווה אולי בקרוב!

טאצלינו

התאים הם 4X4.5 התא בנוי ככה שהסוסים יכולים להוציא את הראש מהתא חופשי ובנוח זה הכי כיף בלי סורגים או כלום נותן הרגשה טובה! לכל שני סוסים יש חצר משותפת והם יכולים להחליף תאים או לעמוד יחד באותו התא (שני הגדולים לא נפרדים וכל הזמן עומדים יחד!) הם ממש נהננים מזה חוץ מזה שאפשר לפתוח את כל החצרות לחצר אחת ענקית וכנ"ל לגבי התאים אםם יש טרקטור שמנקה את התאים (הוא בא שבוע הבא!) ומחליף חול והכול וזיהו נדמה לי

טוי בוי

New member
../images/Emo60.gif

בתאים יש: כלי למים, כלי לאוכל, כדור מלח או צעצוע לפרטיים, מגנים על הדלת, ראושית בית וחבל על הדלת של התא. הגודל שונה תלוי לאיזה סוס.. את התאים מנקים פעמם ביום. יש תאים שהם כולם סורגים {לסטליונים ולג'ולי הסוסה שאני יעשה אליה חצי אם ילך לי איתה טוב בשיום שישי} ------->

TauraMan

New member
אצלנו..../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

יש 7 תאים בשורה אחת, ו4 בשורה השניה. מתוך ה4 האלו תא אחד משמש כתא שמיכות ובו יש כיור לשטיפת המתגים ומתלה לשמיכות ותא אחד הוא תא כפול להמלטות. הגודל הוא 4X4 נראה לי חוץ מהתא הגדול שהוא 8X4 מנקים את התאים פעם ביום. הריפוד הבסיסי הוא קש. כרגע יש לנו רק 2 סוסים פנסיונים בתוך התאים, כל השאר בחצרות. נארה לי שהסוסים בסדר. כספיאן כל היום עם הראש בחוץ לכיוון החצר של דיזל. מונטיר בתא המגונן שלו בלילה בבוקר מדליקים לו את המאוור ויורת מאוחר שניהם יוצאים לחצרות, מונטיר לבד במקום זאוס וכספיאן עם דיזל.. יש להם אפשרות להוציא את הראש החוצה לחצר של דיזל ולמסדרון, בחורף סוגרים את האפשרות לחצר של דיזל מחשש של חדירת גשמים לתא. לכל סוס יש שוקת עובדת בתא. מי שרוצה שם לסוס שלו קובית מלח(גם למונטיר וגם לכספיאן יש) וכלי לשעורה....

אוקיי... אצלנו ../images/Emo13.gif.........

אוךך זאת הפעם ה-3 שאני רושמת!! בפעמיים הקודמות המחשב נתקע והייתי צריכה להפעיל מחדש!!!!!
טוב אז: אני לא יודעת מה גודל התאים בחווה אצלנו.. אבל התאים של הסוסים הפרטיים יותר גדולים המתאים של הסוסי בית ספר... ויש איזה 2-4 תאים של פרטיים שהם יותר גדולים מתאים אחרים....... אמממ בכל תא יש קוביית מלח, שוקת חשמלית, כלי אוכל לתערובת ולחלק מהסוסים שמשחק עמו בקבוק פלסטיק או כדור כזה... אמממ אני לא מנקה את התא של הסוס שלי, יש עובדים בחווה שעושים את זה.. ומנקים פעם ביום את התאים של הסוסים.... אני לפעמים מסדרת שיהייה יותר ריפוד באמצע התא במקום שהסוס יותר שוכב... לדעתי הסוס שלי מרוצה מהתא.. זה תא גדול ומרווח והוא מקבל אוכל טוב וטעים.. ובכמויות גדולות.. חחח
יש לו את זאוס ובלק סטאר מהצד שלא מציקים לו ודווקא חברים שלו!! פעם אחת שהבאתי לסוס שלי תערובת אחרי שרכבתי עליו אז זאוס קינא מהצד ורמה גם! אז הסוס שלי לקח עם הפה שלו תערובת ושם קצת על הסורגים שמפרידים בין האורוות וזאוס ליקק ואכל!! חחח חמודים!! סוס מתחשב שלי
....... אממממ בתא הקודם שלו הוא היה סוס מוכה.. הוא היה ליד מילניום וג'וניור שהם 2 סוסים שנושכים ותוקפים.. וכל יום שהייתי באה הייתי מגלה עוד פצה עליו או קרחות בצוואר או בפנים כאילו תלשו לו שערות!! עד שיום אחד ג'וניור הביא לסוס שלי ביס בשפה והיה לו חתיכת פצע! אז העברתי אותו אורווה ועכשיו הוא מרוצה! והוא כבר לא סוס מוכה!!
... אממ לסוס שלי אין חלון בתא או חצר מולו או בכלל חצר שהוא יכול לצאת אליה.. אין מקום.. וגם אם תהייה חצר מולו הוא ירצה לצאת החוצה וזה רק יגרה אותו... יש לו מבט על הסוס שלידו ומולו.... האורווה פתוחה חוץ מזה שיש קיר בחלק האחורי.. ויש לסוסים מאווררים שרוב הסוסים מבלים את רוב היום מתחת למאווררים!.. הנה אפולוווו

למעלה