ואני אכתוב גם פה שמטאל יראה כי הוא
לא נמצא באיסקיו אז אני כותב גם פה בגיל 3 ההורים שלי התגרשו חטפתי מכות רצח כל החיים שלי עם חגורה, מטאטא ועוד דברים עד גיל 12 שהכנסתי מכות לאמא שלי ועזבתי תבית עברתי לאבא שלי בגלל שהיה קשה לי הפסדתי 3 שנות לימוד הגעתי לבדיקה פסיכולוגית בבאר שבע כדי שלא יקחו אותי מאבא שלי ,עברתי תבדיקה והמאבק המשיך עם משרד החינוך שאני לא רוצה ללמוד, הצלחתי היום אני לבד בלי חברים בלי מסגרת בלי בית ספר אני עובד, ואבא שלי עובד, שתינו עובדים בתחנת מוניות הוא נהג אני סדרן[זה שמקבל טלפונים ומוסר נסיעות] 8 שעות ביום 7 ימים בשבוע 1200 שקל משכורת --------------------------------------------------------------- הלאה ------------------- לפני מספר חודשים גילתי כמה עובדות מרות לגביי אמא שלי: היא עובדת, [מי פה שמספיק גדול ובוגר יבין לבד מה הכוונה למילה הזאת] היה לה ילד בלי נישואים בגיל 15 , והוא נמסר לאימוץ ניסתי ארבע פעמים להתאבד ב 4 דרכים שונות: חבל [פרצו לבית לפני שהצלחתי לקשור את עצמי ולקחו אותי לשרות הפסיכולוגי גז .... פרצו תבית והגעתי לטיפול נמרץ בלי נשימה [אני חולה אסטמה בנוסף] סכין, חתיכתי ורידים, ועוד כמה דברים שאין לי מושג מהם הגעתי לאשפוז.. לשרוף את עצמי , בזה לא הצלחתי כי החולצה שהיתה עלי לא נדלקה [ניילון כזה ..אתם יודעים] אני מעשן, ואני מכור לאלכוהל כמו שאתם רואים אינספור טעיות,שטיות, וידכאון בשמים אבל זה מה יש הגעתי למסקנה שלהתאבד כבר לא יפתור כלום לקום בבוקר להדליק סיגריה ללכת לעבוד לחזור בערב לשתות שתים שלוש בירות וללכת לישון זההכל ביי לכם